Főoldal > PSZICHÉ > Szeptemberben új korszak kezdődik az életünkben!

Szeptemberben új korszak kezdődik az életünkben!

0

Írta: and

Bár sokak figyelmét elkerüli, vagy egyszerűen csak nem hisz benne, a csillagok és bolygók mégis hatással vannak életünkre. Idén nyáron egy ritka fény-háromszög (Plútó, Szaturnusz, Uránusz – Jupiter) együttállásból adódóan komoly változás következhet be mindenki életében. Ennek egyik alappillére az Uránusz-Jupiter együttállás, mely nagy próbatételek elé állít minket. Ez a két bolygó szeptember 17-ig teremtő […]

Bár sokak figyelmét elkerüli, vagy egyszerűen csak nem hisz benne, a csillagok és bolygók mégis hatással vannak életünkre. Idén nyáron egy ritka fény-háromszög (Plútó, Szaturnusz, Uránusz – Jupiter) együttállásból adódóan komoly változás következhet be mindenki életében. Ennek egyik alappillére az Uránusz-Jupiter együttállás, mely nagy próbatételek elé állít minket. Ez a két bolygó szeptember 17-ig teremtő fényszöggel kapcsolódik a Plútóhoz, melynek következtében sorsfeladatainkkal kell, hogy szembesüljünk. Ez egy átminősítő pozitív fejlődési folyamat kezdete, mely mély belső változásokat hoz, ami előbb-utóbb a külvilágban is ”láthatóvá” válik.

shutterstock_61351123.jpg ()Mit hozott a nyár?

Három hónap alatt az élet számos területén változásokkal kellett szembesülnünk. Elkezdtük feldolgozni és felszámolni a múltbéli érzelmi terheinket. Lehetséges, hogy régi, nem működő kapcsolatokon, élethelyzeteken kellett túllépnünk. Új kapcsolatok indulhattak el, sokan most találták meg az igazi párjukat – a nagy egymásra találások időszaka volt ez a nyár. Mások a már meglévő kapcsolatunkban érezhették, hogy elkezdődött egy teljesen új korszak. Hitünk megerősödött, bölcsebbek, türelmesebbek és érettebbek lettünk. Kaphattunk egy olyan visszatérő élethelyzetet, amelyet ezúttal egy magasabb szinten sikerült megoldanunk, kikerülve ezzel életünk korábbi „körforgásából.”

Mi vár ránk ősszel?

Az elmúlt néhány évnek és a mostani időszaknak (október közepéig) az (volt) a feladata, hogy a múlton végleg továbblépjünk. Ez jelenthet egy múltbéli kapcsolatot, egy régi, idejétmúlt élethelyzetet, vagy mostanáig magunkkal cipelt rossz emléket is. Érdemes most ezeket a utunkban álló, gátló tényezőket a felszínre hozni és helyükre tenni magunkban, hogy aztán októbertől tiszta lappal indulhassunk a jövő felé. Nagyjából október közepén jön majd el az az időszak ugyanis, amikor eddigi munkánk gyümölcse beérik, és végre learathatjuk a megérdemelt jutalmat.

Nagyszerű lehetőség az ősz az elindulásra. Valami teljesen újat indíthatunk el most: egy új kapcsolatot, egy új vállalkozást vagy egy új életszakaszt. A bolygók azonban csak a tiszta helyzetek elindulását támogatják, éppen ezért az ősz az érzelmi megtisztulás időszaka is. A Jupiter szeptember 9-én átlépett a Halak jegyébe, mely hosszú hónapokra harmóniát hoz az életünkbe. Most máshogy látunk sok mindent, amit nyáron nem „láttunk” még. Érettebb, bölcsebb szemmel tekintünk életünk eseményeire. 

A Halak jegy a befejezés, a lezárás és a korszakváltás stációja is. Az Uránusz hatására pedig felismerjük, hogy eljött az ideje egy teljesen új, tiszta fejezetnek. Megnő a szeretet és az egység iránti vágyunk. Régi kapcsolatunk egy sokkal mélyebb szintre léphet, ha pedig most találkoztunk valakivel, a szerelem szárnyán olyan magasságokba repülhetünk, amilyet eddig sosem tapasztaltunk.

Mély belső átalakuláson megyünk tehát keresztül idén ősszel. A múlt fájdalmas emlékei felszínre kerülnek ugyan, de a bolygók állása segít hamar begyógyítani a sebeket, hogy októberben megújulva, kiegyensúlyozottan és magabiztosan léphessünk be egy szebb, jobb időszak kapuján.

A fejlődési rendellenességek könnyen megelőzhetők Elevit magzatvédő vitaminnal!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X