Főoldal > PSZICHÉ > Így öltözz a csillagjegyed szerint 2011-ben!

Így öltözz a csillagjegyed szerint 2011-ben!

asztrológiacsillagjegydivatöltözködésszemélyiség
0

Írta: and

Kos (március 21- április 19.) A Kos könnyen befogadja az újat, és képes a saját ízlése szerint formálni azt. Imádja a színeket, és a letisztult körvonalakat. A Kos állandóan figyeli, mi lehet a következő nagy dobása. Bátran viselhet például egy aszimmetrikus szabású bőrdzsekit a gyerekkorunkat idéző pörgős szoknyával, amely tobzódik a színekben, káprázatosan állna rajta […]

Kos (március 21- április 19.)

A Kos könnyen befogadja az újat, és képes a saját ízlése szerint formálni azt. Imádja a színeket, és a letisztult körvonalakat. A Kos állandóan figyeli, mi lehet a következő nagy dobása. Bátran viselhet például egy aszimmetrikus szabású bőrdzsekit a gyerekkorunkat idéző pörgős szoknyával, amely tobzódik a színekben, káprázatosan állna rajta egy lilából rózsaszínbe hajló, színátmenetes szoknya.

Bika (április 20- május 20.)

A Bika előszeretettel visel testre simuló ruhákat, amelyekben megmutathatja alakját. A Bika jegyűek többet vásárolnak, mint mások, de bölcsen költekeznek. Ezt a makacs csillagjegyet nehéz kizökkenteni a megszokott stílusából, így általában a legegyszerűbb megoldáshoz folyamodik. Klasszikusan sikkes, fekete-fehér darabokat választja, amelyek nem hivalkodóak, de könnyen párosíthatóak más ruhákkal.

Ikrek (május 21-június 21.)

Az Ikrek egy stylist képességeivel van felvértezve, ha a ruhák összeválogatásáról van szó, de mivel a végletekig kettős személyiségről van szó, ez a kettőség az öltözékére is rányomja a bélyegét. Főként merész darabok találhatók a gardróbjában, de leginkább úgy tükrözheti a benne rejlő temperamentumot, hogy az általa viselt ruha több élénk színből, így például sárgából, pirosból és zöldből tevődik össze.

Rák (június 22-július 22.)

A Rákok rajonganak a csajos, ultranőies darabokért és a lágy, gyönyörű színekért, a szoknyák pedig ruhatáruk állandó szereplői. A jövő nyári kedvence egy ’50-es éveket idéző szoknya lehet, amelyen bájos virágmotívumok tündökölnek. A sikk, a finom elegancia éppoly fontos számukra, mint a kényelem, így ezeknek függvényében döntenek a ruhavásárláskor.

Oroszlán (július 23- augusztus 22.)

Stílusa visszatükrözi a benne rejlő egészséges önbizalmat, a lehengerlő magabiztosságot. Az Oroszlán nő önfejű, nem bírja a kötöttségeket, épp ezért a lazább ruhák illenek hozzá. Mindenkit elkábíthat egy ’70-es évek inspirálta military overállal (amely várhatóan hatalmas trend lesz jövő tavasszal), egy szenzációs magas sarkúval viselve azt kifogástalan lesz az összhatás.

Szűz (augusztus 23- szeptember 22.)

A Szűz minden tettével teremteni kíván, egyszerre számos dologgal tud foglalkozni. Nagyra értékeli a különleges szabásvonalakat, a lélegzetelállító díszítéseket, de főleg az időtálló darabokra esküszik. Egy pasztell árnyalatú határozott vonalú kabátka, és egy jó szabású nadrág praktikus viselet, ahol az alaposan kidolgozott részletek teszik egyedivé a megjelenést, minden gomb, zipzár és varrás külön hangsúlyt kap.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

A Mérleg mindig tündököl, sokat ad az ápoltságra, trendi és nagyon kreatív. Kiegyensúlyozott jegy, és ez az öltözködésén is meglátszik, általában elegáns ruhadarabokat szemel ki, ugyanakkor nagyon jól passzol hozzá a stílusos maszkulin irányzat. A bolondos kiegészítőket messzire elkerüli. Csodásan fest egy szűk szabású blúzban, és egy bővebb szárú farmerben, amelyhez passzinthat egy káprázatos magas sarkút.

Skorpió (október 23- november 21.)

Érzéki, sugárzó és szeret irányt mutatni: ez a Skorpió, aki az élet minden területén, így az öltözködésben is az egyszerűséget keresi, néhány jól szabott „egyenruhával” meg is oldja ezt a kérdést. A Skorpió szenvedélyes jegy és ezt érdemes az öltözködésben is érvényre juttatnia, így ha ehhez a jegyhez tartozol, és ha formásak a lábaid, akkor a nyár folyamán hangsúlyozd őket egy rövid farmernadrággal, de a felsőd legyen visszafogott és laza, mert így anélkül lehetsz kacér, hogy túl sok mindenről lerántanád a leplet.

Nyilas (november 22- december 21.)

Friss és lendületes, aki szereti a természetes és egyszerű dolgokat, ugyanakkor az elegáns és letisztult stílus sem áll távol tőle, a lényeg, hogy olyan könnyen összeállítható szettről legyen szó, amely lehetővé teszi, hogy viselője azonnal útjára indulhasson. Számára tökéletes egy klasszikus trencskó (ballonkabát), alatta egy fehér póló egy fekete bőr hatású nadrággal, és máris nyakába veheti a várost.

Bak (december 22- január 19.)

A Bak kinézetében minden aprólékosan kidolgozott, de semmi sincs túl hangsúlyozva. E jegy szülöttei mindig törekednek rá, hogy öltözékükkel is alátámasszák anyagi jólétüket, akkor is, ha ez nem teljesen valós. A biztonságot és a praktikusságot kedvelő Baknak az első számú követelmény a minőség. A stílusukban nincs semmi összevisszaság, de egy intelligens ötlettel még a legegyszerűbb alapdarabokat is képesek feldobni. Párosítsd a blúz és blézer kettőst egy magasított derekú háremnadrággal; íme, egy kis csavar, amely óriási különbséget eredményez.

Vízöntő (január 20- február 18.)

Az individualista, független Vízöntő mindig egy lépéssel a divat előtt jár. Mások első látásra botrányosnak találják megjelenését, de aztán beadják a derekukat és minden mozdulatát másolják. Konvencióktól mentes, egyedi és meginghatatlan a Vízöntő stílusa. Elkerüli a feketét, a klasszikus formákat és mindent, ami átlagos. A különleges jellemvonásaikat legjobban egy aszimmetrikus vállú ruhával fejezhetik ki, ami legyen figyelemfelkeltő és újszerű, akár nagy, színes minták is díszeleghetnek rajta.

Halak (február 19- március 20.)

A Halak az eklektikus stílust részesíti előnyben, amiben a lágy, ábrándos, nőies vonások ötvöződnek a különleges textúrákkal. Szereti magán viselni a víz jegyeit, a kék különböző árnyalatait, így például egy áttetsző, kék mintás ruhában elegánsnak mégis könnyednek érezheti magát, és egy ilyen darab még a különleges alkalmakkor is megállja a helyét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X