Főoldal > PSZICHÉ > Lépj kapcsolatba szellemi vezetőddel

Lépj kapcsolatba szellemi vezetőddel

kapcsolatkommunikációszellemi vezető
0

Írta: and

Feladatuk van Ezeknek a különleges lényeknek az a feladatuk, hogy mellettünk legyenek. Megmutathatják nekünk, hogyan változtathatunk nézeteinken, felfedhetik problémáink valódi lényegét, és képessé tehetnek, hogy könnyebben és okosabban oldjuk meg ezeket. Bár cselekedeteinkért mi magunk vagyunk a felelősek, kérhetjük őket, hogy nyújtsanak segítséget abban, amit tennünk kell, mutassanak utat nekünk, hogy bölcsebbek és boldogabbak legyünk […]

Feladatuk van

Ezeknek a különleges lényeknek az a feladatuk, hogy mellettünk legyenek. Megmutathatják nekünk, hogyan változtathatunk nézeteinken, felfedhetik problémáink valódi lényegét, és képessé tehetnek, hogy könnyebben és okosabban oldjuk meg ezeket. Bár cselekedeteinkért mi magunk vagyunk a felelősek, kérhetjük őket, hogy nyújtsanak segítséget abban, amit tennünk kell, mutassanak utat nekünk, hogy bölcsebbek és boldogabbak legyünk jelenlegi életünkben.

Írj le mindent

Fogd fel úgy, mintha szellemi vezetőd melletted állna, és olvasná soraidat, ahogy írod. Szerezz be egy szép naplót, ami közel áll a szívedhez, és jegyezd le bele a történéseket. Mindent, ami véletlenül történt, olyan dolgokat melyek valamiért furcsán alakultak, és mindent ami eszedbe jut, mert minden gondolatodnak jelentősége lehet a megoldásban. Ezen a módon könnyedén kapcsolatba léphetsz vele. Segíteni fog, hogy a leírtakon keresztül meglásd az összefüggéseket és megtaláld, amit keresel.

Beszélgess vele

szellemivezeto2.jpg ()Bármilyen elfoglalt vagy, szánj időt a pihenésre. Nem kell sok, naponta 5-10 perc is elég. Ilyenkor szabadítsd meg az elméd a fölösleges gondolatoktól, és csak arra koncentrálj, ami igazán fontos, amiben valóban segítségre van szükséged. Nyugodtan szólítsd meg a vezetőd, kérd, hogy adjon tanácsot, mutassa meg merre indulj el. Beszélj hozzá úgy, mintha egy barátod lenne, biztosan meghallja majd szavaid, és valamilyen módon reagálni is fog rájuk. De ne várd, hogy azonnal választ adjon, hiszen ez nem így működik. Ő tudni fogja, hogy mikor és hogyan kell jeleznie feléd, hogy mit és hogyan kell megtenned, hogy megoldódjon a problémád.

Mindennapi apróságok

Számtalan módon szorosabbá teheted szellemi vezetőddel való kapcsolatodat.

Hordj kristályból készült ékszert. A kő kiválasztásakor hallgass megérzéseidre. Olyat válassz, amelyik elsőre elnyeri tetszésed. Vedd a kezedbe, forgasd kicsit, hogy érezd melyik az, amelyik valamilyen módon megérint, amelyiknek érzed a rezgéseit, közel áll hozzád.

Vezetőink gyakran álmunkban jelennek meg, így előfordulhat, hogy nem emlékszünk az üzenetükre. Tarts papírt és tollat az ágyad mellett. Amikor felébredsz, azonnal jegyezd fel álmaidat vagy érzéseidet, ezek segíthetnek abban, hogy megtudd, amit kell. Mielőtt elalszol néhány szóban el is mesélheted neki a napod, és kérheted, hogy álmodban jelenjen meg.

A gyertyákról úgy tartják, egy fajta csatorna a másik világ felé. Minden nap gyújts gyertyát, hogy jelezd vezetődnek, szeretnéd megnyitni a kommunikációs csatornákat.

Tölts kis időt a szabadban. Figyeld a felhőket és a csillagokat, a fákat, a madarakat. A természet világa, az élőlények mind közelebb visznek a szellemi dimenziókhoz, könnyebben tudsz majd a beszélgetésre hangolódni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X