Főoldal > PSZICHÉ > 5 kérdés a mai pasikról

5 kérdés a mai pasikról

érzelemesküvőférfihűségszokás
0

Írta: and

Miért nem hűségesek? A pasik agya másképp működik, mint a nőké. Ők simán elválasztják az érzelmeket a szextől, és ha esetleg félrelépnek, nem csinálnak belőle lelkiismereti kérdést. Szexuális hormonjuk a tesztoszteron, s valahányszor egy gusztusos nő vonul el mellettük, rögtön bejelez a biológiai radar. Persze, nem minden pasi hűtlen, ám léteznek olyanok is, akiknél a […]

Miért nem hűségesek?

A pasik agya másképp működik, mint a nőké. Ők simán elválasztják az érzelmeket a szextől, és ha esetleg félrelépnek, nem csinálnak belőle lelkiismereti kérdést. Szexuális hormonjuk a tesztoszteron, s valahányszor egy gusztusos nő vonul el mellettük, rögtön bejelez a biológiai radar. Persze, nem minden pasi hűtlen, ám léteznek olyanok is, akiknél a megcsalás szinte genetikailag kódolt, így minden nőnemű lényben friss zsákmányt látnak, akit rögtön el akarnak ejteni, akár van barátnőjük, akár nincsen.

maipasicikk1.jpg ()Miért nem akarnak esküvőt?

A mai pasik a mának élnek. Ha már túlestek egy hosszabb párkapcsolaton, ódzkodnak az újabb elköteleződéstől, ha viszont még nem éltek együtt nővel, elképzelni sem tudják, hogy feladják kényelmes életüket, és inkább élvezni akarják a függetlenséget. Házasulási kedvükre nagymértékben kihat, hogy környezetükben rengeteg az elvált barát, így a rossz példák még inkább elriaszthatják őket. Ha pedig barátnőjük sok-sok évnyi együttélés után már gyűrűt szeretne, legtöbbjük úgy érvel, hogy anyagilag még nem áll stabil lábakon a családalapításhoz. Vagy lelép.

Miért nem mutatják ki érzelmeiket?

Mert félnek. Nem mernek sírni, nem mernek megnyílni egy nő előtt, nehogy gyengének és sebezhetőnek tűnjenek. Attól is tartanak, ha „kiadják” magukat és a nő egy adott pillanatban visszaél ezzel. Sok férfi nem képes a szeretetét kifejezni, és szégyelli azt a tényt, hogy neki is szüksége van a gyengédségre. Ám amikor a nőnek elege lesz a szeretetlenségből, és csomagolni kezd, képesek eljátszani a hősszerelmest.

Mit akarnak?

Általában csúcsszuper szexet, lehetőleg a tökéletes nővel, aki rajong értük. A ranglétra második fokán olyan igényeik állnak, mint a vasalt ing, a meleg vacsi, az anyáskodó gondoskodás, és csak harmadik helyre kerül azon érzelmi vágyuk, hogy elfogadják, tiszteljék és szeressék őket. Ezen túl akarnak még egy nagy adag függetlenséget, anyagi biztonságot, hatalmas autót, medencés házat, rendszeres kimenőt a haverokkal és persze, nagyobb szerszámot.

maipasicikk2.jpg ()Mit utálnak?

A pasik nem bírják, ha a nő tapad és megfojtja őket szeretetével. Általában rosszul vannak a sorozatos kérdésektől, a barátnőkkel való trécselésektől, ám akkor is kiborulnak, ha a csajnak semmi nem jó, dirigál, követelőzik, vagy mások példájával dobálózik. Kimondottan ugranak a lánykéréssel kapcsolatos sürgetésre, de arra is, ha szexuális teljesítményüket negatív kritika éri. Irtóznak a slamposságtól, a szőrös lábtól, a naciból kikandikáló tangától. Utálják, ha kedvesük az alsónadrágjukban bújik ágyba, a harsány sminket és az éles műkörmöket pedig egyesen visszataszítónak látják. A káromkodástól úgyszintén kiakadnak, és cseppet sem vonzó számukra az a nő, aki alkoholmámorban úszik vagy hangosan vihorászik.

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: joga.eletmod@gmail.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X