Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 25. hét (június 20-26.)

Wellness horoszkóp 25. hét (június 20-26.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Te leszel a héten a legjobb barát. Önzetlen segítségeddel sok embernek szerzel örömet. Nagyon könnyen adsz. Igazán akkor vagy boldog, ha a másik embert örülni látod. A hét vége felé azonban több, személyedet érintő kérdésben is megmakacsolod magad. Remek ötleteid támadnak. Különösen anyagi természetű ügyekben válik hasznodra, ha kitartó […]

KOS (március 21 – április 20.)

Te leszel a héten a legjobb barát. Önzetlen segítségeddel sok embernek szerzel örömet. Nagyon könnyen adsz. Igazán akkor vagy boldog, ha a másik embert örülni látod. A hét vége felé azonban több, személyedet érintő kérdésben is megmakacsolod magad. Remek ötleteid támadnak. Különösen anyagi természetű ügyekben válik hasznodra, ha kitartó vagy. A hét végén már érezhetően kezdenek beérni a fáradozásaid.

BIKA (április 21 – május 20.)

Idealista éned kerekedik felül. Tele vagy álmokkal, elképzelésekkel. Gyakran emlegeted, hogy milyen lenne egy általad vonzónak tartott munkahely. Gondolj azonban arra is, hogy nem vagy egyedül a világon. Ami neked jó, talán mások számára kellemetlen. Legjobb, ha igyekszel alkalmazkodni a körülményekhez. Anyagi dolgokban egy hullámvasúton érzed magad. Amikor jól megy, a fellegekben jársz, de a legkisebb nehézség is lelomboz.

IKREK (május 21 – június 21.)

Csapongsz ide-oda. Élvezed a nyarat. Sehová nem szeretnéd elkötelezni magad. Így, akár a hét minden napján kipróbálsz egy-egy újabb sportot. Mindegyiket vonzónak találod, amíg beszélgettek a barátaiddal, de amint belefogsz, megunod. Legjobb lenne biztosra menni. Szaladj ki egy strandra, ússz egy nagyot, de vigyél magaddal egy jó könyvet is. A fizikai felfrissülés mellé szükséged van szellemi újdonságokra is.

RÁK (június 22 – július 22.)

Ebben az időszakban a Nap már eléri a születési jegyedet. Érzékennyé és aggódóvá válhatsz, ugyanakkor sokkal világosabban tudod elkülöníteni a valódi céljaidat a hirtelen jött vágyaktól. Nehezen nyílsz meg mások előtt. Partnerednek sem mondod meg, mi a valódi oka annak, ha néha borús a hangulatod. Szeretnél mindenben tökéleteset nyújtani. A hét második felében elismerik a tehetségedet. Ez nagyon jót tesz az önbizalmadnak.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Elveszettnek érzed magad. Kivételesen nem te állsz a reflektorfényben, így azt hiszed, hogy eljött a világvége. Szó sincs róla! A személyes sikerek kergetése helyett fordulj inkább a hivatásod felé. Mások éppen most mennek nyaralni, így módod lesz bebizonyítani, hogy miben vagy erős. Az étkezéssel legyél óvatos! Nincs szükséged fogyókúrára, de arra sem, hogy meggondolatlanul bármit megegyél. Mértéktartás, ez legyen a jelszavad.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Nagyon sokat hoz a konyhára, ha vannak barátaid. Érdemes megbeszélned velük azokat a kérdéseket, amikben egyedül talán nehezebben döntenél. Akkor is hallgasd meg őket, ha pontosan tudod, mi lesz a következő lépésed. Udvariasságodat nem felejtik el. Anyagi ügyekben kissé nehezebb a helyzeted, mint korábban. Ennek ellenére tervezd meg a nyaralásodat. Fontos, hogy laza, pihentető napokat szerezz magadnak.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Különcködéssel biztos, hogy magadra irányítod a figyelmet. Egyre több feladat hárul rád. Ezeket valószínűleg már nem veheted félvállról. Talán éppen azért bohóckodsz, hogy könnyebben menjenek a dolgok. Soha még ilyen nagy szükséged nem volt friss levegőre. Ha másképpen nem jut rá szabadidőd, reggel indulj el egy fél órával korábban és használd ki azt az időszakot, amikor még kevesebb jármű szennyezi a levegőt. 

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ez a hét nem bővelkedik szabadidőben. Ennek ellenére jól érzed magad. Kihasználod valamennyi lehetőséget, ha a karriered alakításáról van szó. Nagyon sok belső tartalékkal rendelkezel. Megbízhatóság és pontosság jellemez. Jelenleg nem tartod fontosnak a nyári szabadságot sem. Úgy véled, ha későbbre halasztod, sokkal több dolgot lezárhatsz, és tiszta íróasztalt hagyhatsz magad után.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Kisebb-nagyobb hangulatváltozások tarkítják a hetedet. Új ismerősökkel találkozol, de lényegesen hidegebben, távolságtartóbban viselkedsz velük, mint azt a körülmények indokolnák. Néhány napig a családi ügyeket is terhelőnek tartod. Úgy véled, mindent megtettél, ők mégsem értékelik a buzgalmadat. Párkapcsolatban változásra vágysz. A pároddal minél előbb utazzatok el. A nyugodt körülmények megújítják a kapcsolatot.

BAK (december 22 – január 20.)

Teljesen igazad van, ha nem hagyod magad pénzügyekkel felhúzni. Pontosan tudod, hogy mennyid van. Annyit költhetsz és nem többet. A hivatalos ügyek pedig mindenképpen megoldódnak. A hét közepén egy baráti levél, vagy hír komoly érzelmi húrokat pengethet meg. Soha nem mutatod ki nyíltan az érzelmeidet, de belül annál gyengédebb és időnként esendőbb vagy. A hét végére már te leszel a helyzet ura.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Változatosan és mozgalmasan telnek a napjaid. Ha képes vagy elhatározni magad és olyan csatornákon is kommunikálni, melyek nem egészen szokványosak, meglátod, nem csak a belső harc csitul el, hanem még valamennyi pénz is érkezhet a számládra. Hidd el, azt, amit gondolsz, vagy szeretnél, érdemes néha szavakba is foglalni. A hét végén túlzásokba eshetsz. Extrém sportok, vagy más egyéb kalandok jelentik a vonzerőt.

HALAK (február 20 – március 20.)

Szinte túlcsordul benned a segítőkészség. Családodnak a gondolatait lesed, de boldogan állsz a barátok rendelkezésére is. Jelenleg vannak dolgok, amikből neked sok van, így szívesen megosztod azokat másokkal is. Most kitűnő a kombinációs képességed is. Ha meg van a szükséges vizsgád, a nyárra szervezhetsz magad köré sportot kedvelő csoportot. Örömödre szolgál, ha néhány amatőrt mozgásra csábíthatsz.

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X