Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 33. hét (aug.15-21.)

Wellness horoszkóp 33. hét (aug.15-21.)

0

Írta:

KOS (március 21 – április 20.) Adakozó kedvedben vagy, azonban ne csak tárgyakban gondolkozz. Jusson eszedbe, hogy sokszor egy jó szó, egy megértő tekintet sokkal többet ér minden kézzel fogható dolognál. Egész héten az önzetlen, pozitív tulajdonságaid kerülnek előtérbe. A te jegyedben született emberek, általában nehezen, vagy félve mutatják ki az érzéseiket. Éppen ezért gyakran […]

KOS (március 21 – április 20.)

Adakozó kedvedben vagy, azonban ne csak tárgyakban gondolkozz. Jusson eszedbe, hogy sokszor egy jó szó, egy megértő tekintet sokkal többet ér minden kézzel fogható dolognál. Egész héten az önzetlen, pozitív tulajdonságaid kerülnek előtérbe. A te jegyedben született emberek, általában nehezen, vagy félve mutatják ki az érzéseiket. Éppen ezért gyakran félre is értik őket. Ezekben a napokban azonban kellemes meglepetést szerzel a környezetednek.

BIKA (április 21 – május 20.)

Biztonság utáni vágyad végre célt érhet. Bármilyen beruházásra készülsz, ami az otthonoddal vagy a barátaiddal kapcsolatos, sikerre számíthatsz. Az emberi kapcsolatok elmélyítése is hasznos befektetés. Kitűnően kommunikálsz, és érző lelkedről teszel tanúságot. Általában nagyon jól érzed magad, de vigyázz, hogy az étkezés örömeit nehogy túlzásba vidd. Jó lenne azokat a nagy vacsorákat egy kicsit lemozogni!

IKREK (május 21 – június 21.)

Szeretnéd, ha mindig a tiéd lenne az utolsó szó. Nem vitatkozol senkivel, de szereted hallatni a hangodat. Egy régi vágyad megvalósításához pénzre lesz szükséged. Olyan plusz feladathoz juthatsz, ami nem csak anyagilag jelent előrelépést, de nosztalgikus hangulatba is hozhat. Néhány családtagod helyzete aggodalommal tölt el. Segíteni szeretnél, de túlzottnak érzed az igényeiket.

RÁK (június 22 – július 22.)

Végre oldódnak azok a bolygópozíciók, amik miatt az elmúlt időszakban ki sem látszottál a munkádból és pihenés helyett, inkább mániákusan tevékenykedtél. Most is sok lesz benned az energia, de kivételesen a saját hasznodra, egészséged és fittséged megőrzésére fordítod. Tölts sok időt szabad levegőn! Sétálj minél többet, bár egy megerőltető sport is jót tenne. Ha biciklizel, el ne felejtsd a védőfelszereléseket!

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A Nap teljes melegével rád süt. Kedves vagy és nagyvonalú, egészen elbűvölöd a környezetedben élőket. Továbbra is sokat foglalkoztat a munkahelyváltás gondolata. Valóban esélyes vagy a továbblépésre. Az, hogy éppen most tudod meg, újra tanulnod kell, ne riasszon el a nagy elhatározástól. A stresszhelyzeteket kerüld! Pihenj, lustálkodj, vegyél kézbe egy jó könyvet – most ez tölthet fel leginkább.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Egy régi baráttal való találkozás még meg is ríkathat. Jólesik beszélgetni az együtt töltött időkről. Ne csak beszélgessetek, hanem keressetek közös szabadidős elfoglaltságot. Már nem sok van hátra a nyárból, használjátok ki és menjetek vízpartra. Lazítsatok a fák árnyékában, ússzatok, vagy ha mód van rá, vitorlázzatok. Ez a hét feltölthet pozitív energiával, új ötleteid támadnak. Aggodalom helyett optimizmus jellemzi a napjaidat.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

A kollégák szemében te vagy az ideális munkatárs. Fáradhatatlannak látnak. Belül azonban érzed, hogy a túl nagy terhelés miatt lassan elfogy az erőd. Tarts ki még egy kicsit. A csillagok lassacskán megkönyörülnek rajtad. Próbálj a szabad idődben olyan elfoglaltságot találni, ahol a lelked is feltöltődhet. Mostanában több olyan divatos, táncos edzés is fellehető, ahol a fizikai terhelés mellett a túlpörgött gondolatok is lelassulnak.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Élvezed az életed. Jó dolog, ha valaki kívül-belül rendben van. Ez meg is látszik rajtad. A hivatásodban még midig sok a teher, de te ezt kihívásnak tekinted. Szakmailag nem csak kitűnő vagy, de valósággal szárnyalsz. Egy fontos, távlati célt is magad elé tűzöl. A megvalósításhoz azonban szükség van arra, hogy eldöntsd, magadért teszed, vagy kizárólag mások elismerésére vágysz.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Vállalkozó szellemed most kissé alábbhagy. Belekezdesz ebbe-abba, de nem viszel semmit végig. Ennek ellenére optimista hangulatban vagy. Élvezed, ha társaságba kerülsz, és különféle történetekkel szórakoztathatod az résztvevőket. A hét vége felé megváltozik a hangulatod. Mozgékonnyá válsz. Jó lenne, ha letennéd az autót és egy kényelmes cipőben inkább gyalog indulnál útnak.

BAK (december 21 – január 20.)

Lassan vége annak az életszakasznak, amikor kizárólag a kitűzött céljaidnak éltél. Foglalkozz egy kicsit többet magaddal! Vedd számba a barátaidat, keress velük közös elfoglaltságot. Az emberi kapcsolatok ápolása jó hangulatba hoz. Merev elveidet lassacskán felválthatja a józan megfontolás, ahol a saját jólléted az elsődleges. Ettől még nem puhulsz el. A nyár vége közeledtével éppen itt az idő, hogy végre elmenj táncolni!

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A munkádban jó vagy, de ezt nem elég, ha csak te tudod. Mutasd meg magad egy kicsit jobban! Ez még nem nyomulás. Támaszkodj nyugodtan a partnered véleményére. Nem csak a jóakaród, de kívülállóként tisztább szemmel láthatja azokat az eseményeket, amik körülvesznek téged. Nagyon nagy szükséged van friss levegőre. Amennyiben az egész napodat a monitor előtt töltöd, hazaérve húzz egy sportcipőt, és irány a park!

HALAK (február 20 – március 20.)

Hatalmas érzelmi energia birtokában vagy – próbáld hasznosítani. Sírás, vagy eltúlzott emlékezés helyett találj olyan embereket, akiken segíthetsz. Annak a hálának a hatására, amit tőlük kapsz, szinte új emberré születsz. A hét végén keress olyan szórakozást, ahol társaságban lehetsz, laza együttlétben. Evés, ivás, kulturális programok, mind a kikapcsolódás része lehet. Az előbbi azonban ne váljon túlzott lakmározássá!

Fotó: Profimedia.hu

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X