Főoldal > PSZICHÉ > Élj másképp: kerülj harmóniába!

Élj másképp: kerülj harmóniába!

feltöltődésfitnessharmóniapihenésselfness
0

Írta: and

Erősítsd az én-képedet! A selfness több mint a fitness és a wellness mixe, egyfajta egészségtrend, ami túlmutat a rendszeres testmozgáson, az egészséges táplálkozáson és a káros szenvedélyekről való lemondáson. Olyan életvezetési választás, ami a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére irányul. A selfness segítségével kézbe veheted az életedet, irányíthatod az egészségedet, s így […]

Erősítsd az én-képedet!

A selfness több mint a fitness és a wellness mixe, egyfajta egészségtrend, ami túlmutat a rendszeres testmozgáson, az egészséges táplálkozáson és a káros szenvedélyekről való lemondáson. Olyan életvezetési választás, ami a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére irányul. A selfness segítségével kézbe veheted az életedet, irányíthatod az egészségedet, s így megtisztulhatsz a testedet és lelkedet betegítő tényezőktől is.

Kerülj harmóniába önmagaddal!

Ha fontos az egészséged, emellett kiegyensúlyozott, örömteli életre vágysz, és a hagyományos orvosláson túl hiszel a tradicionális gyógyításban, látogass el hazánk és Közép-Európa első, komplex selfness szolgáltatásokat nyújtó központjába. A belső éneddel való kapcsolat kialakítása és a testi-lelki harmónia megóvása érdekében nagy hangsúlyt kell fektetned a megelőzésre, illetve a már kialakult problémák korai felismerésére.

selfnesscikk1.jpg ()A centrum alternatív gyógymódokkal, a legmodernebb diagnosztikai eljárásokkal, terápiákkal, természetes étrend-kiegészítőkkel, és személyiségfejlesztő tréningekkel nyújt ebben segítséget. A selfness életvitelt támogató gyógymódok a betegségeket nem csupán tünetszinten kezelik, ám annak gyökerét is gyógyítják a te aktív közreműködéseddel. Az újonnan nyílt központ selfness szolgáltatásai rendkívül sokrétűek, ám a prevenció jegyében kiegészítő egészségügyi ellátásokat is igénybe vehetsz.

További részletek: www.selfnesskozpont.hu

Fejlődj spirituálisan!

A mindennapi robot után tökéletes kikapcsolódás egy hosszú hétvége, ám miért ne élhetnéd át közben a legbensőbb bölcsességet? Hazánk első Selfness szállodája az egészséges életmód elkötelezettje, az általuk nyújtott egyedülálló programokat csodás természeti környezetben, és kellemes vendégszeretetben élvezheted. Testi és lelki felüdülésedhez olyan szolgáltatások közül választhatsz, mint pl. a kineziológia, a természetgyógyászat, a kronobiológiai elemzés vagy a hangterápia.  Az egyetemi orvoslás és az alternatív módszerek legújabb holisztikus eszköze a NES Selfness-terápia, az egyetlen rendszer, ami képes az emberi testmező észlelésére és korrigálására. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy a terápia csupán segít megteremteni a teljes harmónia optimális feltételeit, ám az egészséghez és önmagad megismeréséhez tudatos életmódváltás és folyamatos tanulás szükséges.

Bővebb infó: http://selfnesshotel.hu/

Engedd el a feszültséget!

Az ősz a pihenés időszaka, itt az idő félretenni a gondokat, és több figyelmet fordítani önmagadra. Ha szeretnél varázslatos élményekkel feltöltődni, a „Lelki egyensúly” hétvégén garantáltan kikapcsolódhatsz, és tökéletes belső nyugalomra lelhetsz. A program közös meditációval és egyensúly jógával indul, majd írisz-diagnosztikai kezeléssel folytatódik. Ennek lényege, hogy a szemek tükrözik a szervezeted örökölt erős és gyenge pontjait, és azt a szöveti gyengülést, amit a helytelen életmóddal magadnak okozol, így az elemzés segítségével pontosabb képet kaphatsz a személyiségedről és az érzelmeidről.

Útravalóul egy személyre szabott táplálkozási tervet is kapsz, ami hosszú távú iránymutatást nyújt az étkezési szokásaidat illetően. Mindemellett élvezheted a szálloda holisztikai központjának szolgáltatásait, hódolhatsz a sport örömeinek, majd a nap végén kényeztetheted magad egzotikus fürdőkkel és masszázsokkal.

Részletek: http://caramell.hu/

selfnesscik2.jpg ()Ébredj öntudatra!

A selfness életfilozófia az egészséges életmódra való törekvés mellett a testi jóérzést és a lelki kiegyensúlyozottságot is jelenti. A selfness-tudatos ember megadja a szervezetének, ami jár, és úgy él, hogy óvja a környezetét. A pihenéshez és ellazuláshoz tökéletes helyszín Budapest első komplex medical selfness szolgáltatását nyújtó szalonja, ahol az egészségmegőrzést és prevenciót a selfness elvárásaihoz igazították. A testi-lelki megújuláshoz számos szolgáltatás és kezelés áll a rendelkezésedre, legyen szó alakformálásról, revitalizációról, vibrációs tréningről, szaunáról vagy sóterápiáról, és kényeztető masszázsok is várnak. Érdemes kipróbálnod az arcfiatalítás delux újdonságát, a platina-őssejt kezelést, amitől látványosan fiatalosabbá és üdébbé válhatsz.

Részletek: http://orientcare.hu/hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X