Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 37. hét (szept. 12-18.)

Wellness horoszkóp 37. hét (szept. 12-18.)

horoszkóp
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A türelem rózsát terem – az unalomig ismert mondás most hasznodra válik. Ne kapkodj, ne hidd azt, hogy semmire nem jut időd. Oszd be rendesen a napjaidat. A hét elején készíts egy tervet: amit már elvégeztél húzd ki, és meglátod, hiba nélkül haladsz majd a célod felé. Munkádban a […]

KOS (március 21 – április 20.)

A türelem rózsát terem – az unalomig ismert mondás most hasznodra válik. Ne kapkodj, ne hidd azt, hogy semmire nem jut időd. Oszd be rendesen a napjaidat. A hét elején készíts egy tervet: amit már elvégeztél húzd ki, és meglátod, hiba nélkül haladsz majd a célod felé. Munkádban a legsikeresebb a hét második felében lehetsz. Figyelsz a részletekre. Ha utazásra készülsz, izgatottá válsz, de csak addig, amíg el nem indulsz.

BIKA (április 21 – május 20.)

Nehezen viseled, ha valaki ki akar hozni a sodrodból. Nem lehetetlen, hogy éppen ezekben a napokban kerül az utolsó csepp a pohárba. Ne fogd vissza magad! Esetenként egy jó nagy kiabálás, vagy az asztal csapkodása hasznosabb, mint ha elfojtod az indulataidat. A hét második fele nyugalmasabb lesz. Találkozhatsz különféle emberekkel, új ismeretségeket köthetsz.

IKREK (május 21 – június 21.)

A főnököd nagyon megbántott. Te, ugyan nem ismered a bosszúvágy fogalmát, de azért sokat gondolkodsz, hogyan is lehetne visszafizetni neki. Anyagi területen minden rendben. Ezekben a napokban olyan pénz érkezhet, amit a családod hasznára, vagy a lakásod szépítésére fordíthatsz. A hét végét szeretnéd csendben, nyugalomban tölteni. Ez valószínűleg csak vágy marad, mivel fárasztó, de izgalmas tevékenység vár.

RÁK (június 22 – július 22.)

Erre a hétre jó adag önbizalommal látnak el a csillagok. Kielégítheted a mozgásigényedet is. Egyáltalán nem leszel fáradt és a dolgaidat nem halogatod, hanem igyekszel minél előbb elvégezni. Lehet, hogy új társaságba is kerülsz. Minden, ami a tánccal áll kapcsolatban, ezekben a napokban szerencsésen alakul. Elhatározod, hogy táncos edzést keresel, vagy ha te magad vagy az oktató, sok új tanítványra számíthatsz.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Olyan helyzetbe kerültél, amikor kevés lehetőség adódik kibontakozni. Lelkileg sokkal sérülékenyebb vagy, mint azt bárki gondolná. Minden jó addig, amíg az akaratod szerint történik, de ha nem, akkor elkeseredsz. Szerencsére néhány nap alatt túljutsz ezen a nehezebb szakaszon. Gondolj úgy erre az időszakra, hogy a kívülállóknak fogalmuk sincs, mi az, ami benned dúl. Nem is kell a tudtukra adni.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Lételemed a pontosság és a rend. A kollégák sorából azonban nem mindenki osztja ezt a nézetedet. A hét első felében, szinte biztos, hogy nap, mint nap feszülten ülsz a munkahelyeden.  Egy barátod jó hírrel érkezik: új, testet- lelket karbantartó programra invitál. Amennyiben ez külföldön lenne, még több pozitívummal, új élményekkel gazdagodnál. Csatlakozz hozzá! Meglátod, egészen kicserélődsz.
 
MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Az alaposság igazán nem jellemző rád. Ezen a héten, azonban még rá is fizethetsz, ha túlzottan könnyelmű és szétszórt vagy. Külföldi úton nagyon vigyázz az értékeidre! Valójában nem lopástól kell tartanod, hanem saját magadtól, aki például nem zárja be a táskáját, ahonnan kihullhat a pénztárca, vagy az irattartó. Ezekben a napokban nagy rábeszélő képességre van szüksége annak, aki mozgásra szeretne csábítani.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ez a hét még akkor is pozitív eseményekkel teli, ha kisebb-nagyobb feszültséggekkel indul. A baráti körödből valaki megsért, vagy éppen te vagy az, aki meggondolatlanul szól a másikhoz. Lényeg, hogy a sértődés és a sértés lehetősége benne van a levegőben. Pároddal viszont remek a hangulat, teljes a harmónia. Kedvező lehetőség adódik bérletvásárlásra egy konditerembe.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Tele vagy optimizmussal. A hét elején, ha sikerül megoldanod egy fontos időbeosztást, szinte minden terhet ledobsz a válladról. Remekül érzed magad a hivatásod területén. Nem csak jól teljesítesz, de jól is adod el magadat. Most egy időre félreteszed az összes kétségedet, bízol magadban és a tudásodban. Ha munkahelyi erőpróbát, sportnapot vagy teniszversenyt rendeznek, máris add be a jelentkezésedet.

BAK (december 22 – január 21.)

Máris a hét végével kezdek, hiszen csupa jó hírem van. Amennyiben vizsgát kell tenned, fantasztikusan alaposan és felkészülten érkezel a megmérettetésre. Most igazán nincs okod a szokásos pesszimizmusodra. Hidd el, teljesen mindegy, hogy a szomszéd asztalnál ki, hogyan tölti ki a tesztet. Neked csak a tiéd számít. Tele vagy jó gondolatokkal és fizikailag is fitten vállalod a kihívást. Figyelj azonban a részletekre is!

VÍZÖNTŐ (január 22 – február 19.)

Te egy igazi meglepetés vagy. Általában nem érdekel a pénz, most, azonban ügyes, okos beruházással nem csak megtakarítasz, hanem egyéb pluszjövedelemhez is juthatsz. Persze, titokzatosságodat megőrzöd, és senkivel nem osztod meg a sikered titkát. A hét közepén legyél óvatos! Egy ajtófélfa, vagy egy kiálló asztalsarok akár még sérülést is okozhat. A hétvégén mindenképpen pihend ki magad.

HALAK (február 20 – március 20.)

Érzelmileg, különösen a párkapcsolatban feszült napok várnak. Idealisztikus elképzeléseid helyett szembe kell nézned a valósággal. Ugyanez vonatkozik az üzleti partnerekkel való kapcsolatodra is. Ők nagyon alaposak, sokat várnak tőled, te azonban úgy véled, elég, ha megálmodod a dolgokat. Attól pedig még nem valósul meg semmi. A hét második felében váratlanul rendeződik egy pénzügyed. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X