Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 38. hét (szeptember 19-25.)

Wellness horoszkóp 38. hét (szeptember 19-25.)

csillagokhoroszkópjövő
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Izgalmas, eseménydús hét vár. Részben a körülötted zajló történések, a számtalan élmény teszi feledhetetlenné ezt a hetet, de ne feledkezzünk meg arról a magas hőmérsékletű energiáról sem, ami fűt. Fizikálisan kiemelkedő formában leszel. Az ilyen időszakot érdemes jól kihasználni. Igyekezz elvégezni a korábbról halogatott dolgokat, de a pozitív élmények, […]

KOS (március 21 – április 20.)

Izgalmas, eseménydús hét vár. Részben a körülötted zajló történések, a számtalan élmény teszi feledhetetlenné ezt a hetet, de ne feledkezzünk meg arról a magas hőmérsékletű energiáról sem, ami fűt. Fizikálisan kiemelkedő formában leszel. Az ilyen időszakot érdemes jól kihasználni. Igyekezz elvégezni a korábbról halogatott dolgokat, de a pozitív élmények, sikerek begyűjtése is legyen a céljaid között. Pihenésképpen pedig szaunázz.

BIKA (április 21 – május 20.)

Lelkileg nagyon pozitív ez a néhány nap. Kellemesen érzed magad, sok új ismeretséget kötsz. Munkahelyeden is találsz olyan kollégát, aki a későbbiekben a szövetségesed lehet. A hét néhány napján nagyobb hajtásra számíthatsz. Utol kellene érned magad. Ne engedd, hogy az el nem végzett, halogatott munka egyszer csak a fejedre dőljön. Imádod a romantikát. Ezen a hétvégén a családoddal látogass meg egy történelmi emléket.

IKREK (május 21 – június 21.)

Most végre eldöntöd, hogy vállalkozol a vállalati nyelvtanfolyamra. Milyen károd származhatna? A számlát a cég állja, neked csak tanulnod kell. Ez utóbbi azonban nem is olyan egyszerű. Okos vagy, jó a felfogóképességed, de hadilábon állsz a kitartással. Határozd el, hogy mától kezdve a nap egy bizonyos órájában, bármi történik is, előveszed a nyelvkönyvet és gyakorolsz.   

RÁK (június 22 – július 22.)

Nagyon sok a mesélnivalód, szinte egy percet nem vagy csendben. Jó, ha így tudod levezetni a feszültségedet is, amit pillanatnyilag a pénzügyi helyzeted okoz. Ez valóban csak egy pillanat. Amint  elkészíted a költségvetésedet, megtalálod azokat a pontokat, ahol átcsoportosítással egészen tisztességes megtakarítást érhetsz el. Hivatásodban a reflektorfénybe kerülsz. Fontosnak tartanak és annak is érzed magad.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A folyamatos megújulás híve vagy. Ezen a héten minden, mozgással kapcsolatos tevékenységben örömet találsz. A csoportos, de legalább páros sporttevékenység nem csak a fittséget szolgálja, hanem új ismeretségeket is hozhat, az edzéseket pedig vidám beszélgetések követhetik. Ez utóbbi számodra elengedhetetlen, hiszen kimutathatod tájékozottságod és nagylelkűséged is teret kaphat.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Szinte kicsattansz a boldogságtól és a sok plusz energiától. Pillanatnyilag nem zavar, hogy valakinek pénzzel tartozol és közeleg a határidő. Jelenleg élvezed az életet és semmi más nem érdekel. Legjobb kikapcsolódásnak az úszást tartod. Még áldozatot is hozol, hiszen korán kelsz az uszoda miatt. A víz az izmaid mellett a gondolataidban is rendet rak. Kevesebbet aggódsz, mint általában.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Nehéz féken tartanod a kreativitásodat és a nyelvedet. Ezen a héten még  a konfliktust is vállalod, csak kifejezhesd magad. Nem baj, ha néha az üzleti partnereknek vagy esetenként a párodnak is megmutatod, hogy téged nem könnyű lerázni. Sok előnyöd származhat nyelvtudásból, vagy ha vannak külföldi kapcsolataid. Talán még az is megfordul a fejedben, hogy egy másik országban keress munkát.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Nyugalomra intelek. Túl sokan vannak, akik megpróbálnak fogást keresni rajtad. Néha nagyon nekikeseredsz, de nem lennél igazi ragadozó, ha hagynád magad sarokba szorítani. Pihenésképpen keress egy jó masszőrt. Egy illatos, olajos masszázs feledteti az összes hétköznapi bosszúságot. Esténként pedig lazíts jógalégzéssel és nyugtató teával. Egy jó könyv elalvás előtt pihentetően hat.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Időnként úgy érzed, nem bírsz magaddal. Szinte szétvet az energia. Ilyenkor jönnek jól a barátok. Használjatok ki minden lehetőséget közös szabadidős tevékenységre. Fussatok, kocogjatok, vagy gyalogoljatok együtt. Fontos a többiek húzóereje, hiszen magadtól valószínűleg feladnád. Pénzügyekben azonban ne tőlük várj segítséget. Tanácsot se fogadj el, mert most nem járnál jól.

BAK (december 22 – január 20.)

Sokoldalúságod egyre nyilvánvalóbb. Hivatásodban előreléphetsz, ha felismered, és jól hasznosítod az eddig rejtve maradt tehetség-tartalékaidat. A hét elején még talán anyagilag is javulhat a helyzeted. Ha kereskedelemmel foglalkozol, próbálj meg terjeszkedni. Gondoltál már arra, hogy az interneten mennyi mindent lehet értékesíteni? A hét végét töltsd túrázással. A természet közelsége jó hatással van rád.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Még mindig nem jutottál dűlőre magaddal. Életkorod és foglalkozásod szerint folyamatosan az utadat keresed. Jó döntést hozol, ha tanulmányokba kezdesz. Még egy rövidebb tanfolyam is hasznos lehet, ráadásul olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik a segítségedre lehetnek. Ezekben a napokban az is jól jön, ha valaki nem csak mondja, hanem rá is vesz, hogy vedd fel végre a futócipődet.

HALAK (február 20 – március 20.)

Ha bizonytalannak érzed magad, annak oka van. Kitűnőek a megérzéseid, hinned kell nekik. Azt jelzik, hogy állj le a költekezéssel? Igen, még akkor is fogadj szót a belső hangnak, ha valami fantasztikus dologba szeretnél beruházni. Meglátod, hamarosan kiderül, hogy értéktelen holmira akartál áldozni. Ezzel szemben a baráti kapcsolataid hatalmas vagyonnal érnek fel. Beszélgessetek, lazítsatok együtt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X