Főoldal > PSZICHÉ > 10 jel, hogy ideje szakítanod

10 jel, hogy ideje szakítanod

kapcsolatrandiszakításszerelem
0

Írta: and

1. Melegítőben nyit ajtót Amikor átmész hozzá, hogy együtt töltsetek egy kellemes estét, már rendszeresen melegítőben, kinyúlt pólóban és szakadt zokniban megy eléd, természetesen kizárólag a bejáratig. Ezért lassan te is fontolóra veszed, hogy kihagyod a következő epillálást. 2. Inkább szeretne nálad találkozni, mint nála Eleinte jólesik, hogy izgatottan várhatod és csinosíthatod a kedvéért a […]

1. Melegítőben nyit ajtót

Amikor átmész hozzá, hogy együtt töltsetek egy kellemes estét, már rendszeresen melegítőben, kinyúlt pólóban és szakadt zokniban megy eléd, természetesen kizárólag a bejáratig. Ezért lassan te is fontolóra veszed, hogy kihagyod a következő epillálást.

2. Inkább szeretne nálad találkozni, mint nála

Eleinte jólesik, hogy izgatottan várhatod és csinosíthatod a kedvéért a lakást. Később viszont arra gyanakszol, azért nem invitál magához, mert elköltözött és titokban akarja tartani az új címet, esetleg húszéves ikerlányok tartják melegen a rántottát, amíg haza nem ér. Bár valószínűleg mindkettő erős túlzás, az biztosan a távolságtartás jele, ha valaki huzamosabb időn át távol tart az otthonától.

3. Nem hisz az előjátékban

Csakhogy te igen!

szakit2.jpg ()4. Hetente többször lemerül a telefonja

Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy feledékenységünk miatt kikapcsol a mobilunk. Ha rendszeresen a hangpostába ütközünk, érdemes átgondolni, vajon miért szeretne ilyen gyakran elérhetetlen maradni…

5.Törzskártyát kaptok a közeli dvd kölcsönzőben

Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap végén összekucorodni a kanapén és megnézni egy jó filmet. Aztán még egyet. És még egyet. De mi lesz a sétákkal és a beszélgetésekkel?

6. Sosem tudja, mikor ér rá legközelebb

Ha nem tudunk tervezni a következő találkozással, akkor a másik nem tartja tiszteletben sem a vágyainkat, sem a beütemezésre váró egyéb programjainkat. Egy szóval minket. Biztosan ilyen társra van szükségünk?

7. Bonbont vesz a születésnapodra

A csokival persze semmi baj. Azzal már annál inkább, hogy fáradtságot sem vett valami személyes, szívhez szóló meglepetésre. Kivéve persze, ha a kedvenc trüffeledről van szó, amit már olyan régóta nem találsz egyetlen üzletben sem.

8. Nálad is csak a hordozható fogkeféjét hajlandó használni

Mégis hova készül, osztálykirándulásra?

9. Többet tudsz a kollégáiról, mint róla

Kedves, hogy elmeséli, mi mindent történt aznap a munkában. De mintha már többet tudnál a főnöke érzéseiről és gondolatairól, mint az övéiről.

10. Kritizálni kezd

A történeteidet korábban szórakoztatónak tartotta, most pedig unalmasnak. Az öltözködésedet eleinte szexinek találta, de ma már túl kihívónak. Régebben legjobban a hasadon tálalva ízlett neki a joghurt, mostanában viszont konditerembe küldene. Az építő kritika nagy segítség lehet, ha viszont inkább érzel frusztrációt, mint támogatást, akkor bizony ideje továbblépned.

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X