Főoldal > PSZICHÉ > 8 dolog, amit a pasik rögtön észrevesznek rajtad

8 dolog, amit a pasik rögtön észrevesznek rajtad

férfimosolypárkapcsolatszem
0

Írta:

Dr. Jackie Black párkapcsolati szakértő egy hasznos könyvben törte fel a párkeresés titkos kódját. Hála neki, már azt is megtudhatjuk, hogy első látásra mi mindent vesznek észre a férfiak a nőkön, mi bátorítja őket a kezdő lépés megtételére, és mi az, ami riasztóan hat. Mennyire vékonyszálú a hajad A szakértők az evolúcióval magyarázzák a hajszálak […]

Dr. Jackie Black párkapcsolati szakértő egy hasznos könyvben törte fel a párkeresés titkos kódját. Hála neki, már azt is megtudhatjuk, hogy első látásra mi mindent vesznek észre a férfiak a nőkön, mi bátorítja őket a kezdő lépés megtételére, és mi az, ami riasztóan hat.

Mennyire vékonyszálú a hajad

A szakértők az evolúcióval magyarázzák a hajszálak vastagságának fontosságát, ugyanis már az ősemberek is odavoltak a dús hajkoronáért. Persze nem azért, mert szépnek találták, hanem mert a dús hajzat az egészséges szervezet egyik jele volt.

Mennyire őszinte a mosolyod

Egy széles mosoly igen megnyerő lehet egy randi alkalmával, azonban óvakodjunk az erőltetett műmosolytól, ugyanis a férfiak állítólag rögtön észreveszik, ha nem szívből jön az öröm. A szakértő szerint a szem sarkában képződő redők azok, amelyek árulkodhatnak a mosoly őszinteségéről. Ha a szem nem mosolyog, akkor a mosoly sem igazi.

shutterstock_59838475.jpg ()Mekkora csapattal mászkálsz

Ha túl sok emberrel vagy körülvéve, az nagy valószínűséggel riasztóan hat a kiszemelt pasira, és nem mer majd közeledni hozzád. Ugyanakkor az sem jó taktika, ha csupán egy barátnőddel mész bulizni, mivel a párkapcsolati guru szerint ez azt a feltételezést kelti a férfiban, hogy úgysem hagynád ott a barátnődet, hogy vele beszélgess. Ebből következően 2-3 barátnő teszi ki az optimális létszámot.

A hangmagasságod

Tanulmányok sora bizonyítja, hogy a férfiak nagyon vonzódnak a női hanghoz, de nem akármilyen orgánumot találnak vonzónak, hanem kifejezetten a magas hangokat kedvelik. Ez szintén az evolúcióval van összefüggésben, mivel a magas, csilingelő hangot az egészséges, szaporodni képes nőkhöz társították.

A derék-csípő aránya

Jó hír a nők számára, hogy nem kell többé a 90-60-90-es idealizált homokóra alakot hajszolni, ugyanis nem a mágikus számsor a lényeg, hanem a derék-csípő arány, amelyet 0,7%-ban állapítottak meg az okosok. Ha a csípőd (legalább) ennyivel szélesebb a derekadnál, az a férfiak számára az egészséget, termékenységet és a gyermek gond nélküli kihordását szimbolizálja.

Csillogó bőr

Ha ma még nem ittál meg legalább nyolc nagy pohár vizet, akkor hajrá, ugyanis a krémek nem érnek semmit, ha nem hidratálod belülről is a szervezetedet. A ragyogó arcbőr pedig nemcsak nekünk nőknek szúr szemet, hanem a férfiaknak is, mivel az egészséges arcbőrről a mentális egészségre asszociálnak.

Mi az, ami mű rajtad

Műszempilla, hosszú loknik, műkörmök. Ezek a nem kimondottan természetes kiegészítők Dr. Black szerint üvöltő szirénaként zúgnak a pasik agyában, és nem a nő magára fordított energiáit jelzik, hanem a súlyos összegeket, amennyibe mindez kerülhetett.

A szemeid

Az emberek (igen, még a férfiak is!) több időt töltenek a másik szemeibe mélyedve, mint bármilyen más testrész mustrálásával. Így tehát nem árt egy kis hangsúlyt fektetni erre a területre, egy szépen kontúrozott szem, és egy sűrű szempillaerdő csodákra képes.

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X