Főoldal > PSZICHÉ > Flörtölj, hogy jó napod legyen!

Flörtölj, hogy jó napod legyen!

férfiflörtpárkapcsolatszerelem
0

Írta: and

A flörtöt a kapcsolatok előfutára ként tartják számon, de az is megeshet, hogy soha nem látjuk viszont az illetőt. Épp ez a szép benne – bármi megtörténhet… Sokak szerint a flört felér egy igazi művészettel. Függetlenül attól, kinek, milyen testi adottságai vannak, flörtölni mindenki tud – más kérdés, hogy van-e hozzá elég bátorsága. Pedig itt […]

A flörtöt a kapcsolatok előfutára ként tartják számon, de az is megeshet, hogy soha nem látjuk viszont az illetőt. Épp ez a szép benne – bármi megtörténhet…

Sokak szerint a flört felér egy igazi művészettel. Függetlenül attól, kinek, milyen testi adottságai vannak, flörtölni mindenki tud – más kérdés, hogy van-e hozzá elég bátorsága. Pedig itt nem egy véresen komoly férfi-női csatáról van szó, hanem pusztán egy könnyed játékról,  ami azt üzeni a másiknak- tetszel!

Mi a flört?

Flörtnek nevezzük két ember szerelmi játékát, jóleső kacérkodását, ami nem egyenlő az udvarlással és a megcsalással – bár megelőzheti azt. Sokszor nem is kellenek a szavak, olykor elég egy hosszabb szemkontaktus, vagy egy félszeg mosoly, és máris felizzik a levegő. Kutatások során bebizonyították, hogy azok a nők, akik több jelzést küldenek a férfiak felé, sokkal népszerűbbek és kelendőbbek, mivel flörtölés közben nő az önbizalom, valamint a szexuális vonzerő. A félénkebbek se keseredjenek el, ugyanis mindez tanulható, és minél többször próbálják ki magukat ilyen helyzetekben, annál inkább a mestereivé válhatnak.

flortcikk.jpg ()Hogyan flörtöljünk?

A női fegyverek tárháza szinte kimeríthetetlen, a lényeg, hogy csakis olyanokat válasszunk, amitől nem tűnünk mesterkéltnek és kétségbeesettnek. A tipikus, gyakran használt jelek a következők:

– hosszan és mélyen a másik szemébe nézünk, utána elkapjuk a tekintetünket, majd újra a rápillantunk

– figyeljünk a testbeszédünkre! Teljes testtel forduljunk a kiszemeltünk felé, ne vegyünk fel zárt testtartást (pl. összekulcsolt kezek) és húzzuk ki magunkat!

– egy őszinte, csakis neki szóló mosoly félreértelmezhetetlen. Ezzel a tudtára adhatjuk a vonzalmunkat.

– önmagunk simítása- persze nem úgy, ahogy az amerikai filmek lassított felvételein lehet látni, hanem diszkréten, rövid ideig és nem hivalkodóan.  Leginkább a nyakunkra, vállunkra, derekunkra hívjuk fel a figyelmet.

– nyomatékosításkor, vagy búcsúzáskor finoman érintsük meg a másikat egy pillanat erejéig,

Vedd észre a jeleket!

Ahogy egy teniszmeccsnél, itt is egyfajta adok-kapok játék bonyolódik le két ember között. Sajnos néha megesik, hogy valamelyik fél antennái nem fogják a felé küldött jeleket, ebben az esetben a flört megszakad. Jó hír, hogy mi, nők másodpercek töredéke alatt vesszük az adást, függetlenül attól, hogy mi magunk mennyi jelet bocsátunk ki. Tehát ha egy számodra szimpatikus férfi kokettál veled, bátran viszonozd! Ezzel szemben a teremtés koronái már kicsit ügyetlenebbek, nekik nehezebb megfejteni a kódolt üzeneteket. Ezért van az, hogy vagy nem mernek lépni, vagy épp ellenkezőleg, túlságosan is intenzíven legyeskednek körülöttünk.

Ne játszd az elérhetetlent!

Ha megkérdezel 10 férfit, hogy melyik hírességet választaná inkább, Victoria Beckham-et, vagy Drew Barrymore-t, abból 9 biztosan az utóbbira szavazna. Hogy miért? Mert közvetlenebb és kedvesebb a kisugárzása, valamint az örök mosolygásával mindenki szívébe be tudja magát lopni. Victoria hiába felel meg jobban a mai szépségideálnak, jégkirálynő stílusa inkább ellenszervet vált ki a férfiakból, mint szexuális vonzalmat. Tehát ha el szeretnéd érni, hogy közeledjenek feléd a pasik, próbáld magad lazának és nyitottnak mutatni, így nagyobb eséllyel kerülhetsz flört-gyanús helyzetekbe!

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X