Főoldal > PSZICHÉ > Tedd – ne tedd az első randin

Tedd – ne tedd az első randin

párkapcsolatrandiszerelem
0

Írta: and

Az első randi legalább akkora megpróbáltatás, mint egy állásinterjú. Jó benyomást szeretnénk kelteni, de annyira idegesek vagyunk, hogy többnyire rosszul sül el. Tippjeink segítenek, hogy az első találkozás is sikeres legyen. Tedd: Légy önmagad! Nem ez a legjobb alkalom arra, hogy eljátszd, ki lenni szeretnél lenni, vagy hogy annak a képnek próbálj megfelelni, amit a […]

Az első randi legalább akkora megpróbáltatás, mint egy állásinterjú. Jó benyomást szeretnénk kelteni, de annyira idegesek vagyunk, hogy többnyire rosszul sül el. Tippjeink segítenek, hogy az első találkozás is sikeres legyen.

Tedd:

Légy önmagad! Nem ez a legjobb alkalom arra, hogy eljátszd, ki lenni szeretnél lenni, vagy hogy annak a képnek próbálj megfelelni, amit a partnered szeretne látni benned. Továbbá, ha egy mód van rá, ne találj ki olyan történeteket, amelyek parányi köze sincs a valósághoz.

Légy jó hallgatóság! Persze ez nem azt jelenti, hogy meg se szólalj, csak bólogass, de azt mindenképpen, hogy a másik felet is hagyd szóhoz jutni, és ne próbáld röpke fél óra alatt elmesélni az élettörténeted. A pasik egyébként sincsenek oda a fecsegésért. Szorítkozz a lényegre és hagyd, hogy a másik is érvényesüljön.

Próbáld jól érezni magad! Még semmi sem dőlt el, ez csak egy randevú, nem fog egyből feleségül kérni. Ne izgulj, próbálj meg ellazulni, és adj esélyt magadnak és neki is.

randicikk1.jpg ()Ne tedd:

Ne próbálj olyannak látszani, amilyen nem vagy! Ha ő például vegetáriánus, te viszont megeszed a húst is, ne mondj le azonnal a ragadozó életmódodról, csak hogy imponálj neki. Az igazság úgyis kiderül: jobb, ha előbb tudja meg, mint később.

Ne ítéld meg elsőre! Hacsak nem egy potenciális őrült, adj neki legalább még egy lehetőséget, mielőtt kiadnád az útját. Ismerjük el, bár fontos az első benyomás, sokszor kellemesen csalódunk később. Nem biztos, hogy mi is formában vagyunk az első alkalommal, arról nem is beszélve, hogy ő is legalább annyira izgul, mint mi.

Hagyd őt kétségek között! Ha élvezted az első randit, akkor se rohanj ajtóstul a házba. Mondd azt, hogy jól érezted magad, vagy, hogy milyen gyorsan elrepült az idő, szinte észre sem vetted. Esetleg egy puszit is kaphat, de direkt ne mondd, hogy alig várod a második találkozásotokat.

A legfontosabb első randis szabály: Ne kockáztass senki kedvéért. Csak mert az unokatestvéred ajánlotta a fickót, vagy mutatta be, aki egy kis bor és zene mellett két percet töltött vele, még nem biztos, hogy megbízható.

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X