Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 40. hét (október 3-9.)

Wellness horoszkóp 40. hét (október 3-9.)

horoszkóp
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Erre a hétre a felelősségvállalás lehet a hívószavad. Nem esik nehezedre, hiszen mindig fontosnak tartottad. Hivatásodban, feletteseddel lehet feszültebb a viszonyod, de ennek leginkább te magad vagy az oka. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb vagy, mint ő. A lassú munkának pedig igazán nem vagy a híve. Egy külföldi utazás lehetősége […]

KOS (március 21 – április 20.)

Erre a hétre a felelősségvállalás lehet a hívószavad. Nem esik nehezedre, hiszen mindig fontosnak tartottad. Hivatásodban, feletteseddel lehet feszültebb a viszonyod, de ennek leginkább te magad vagy az oka. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb vagy, mint ő. A lassú munkának pedig igazán nem vagy a híve. Egy külföldi utazás lehetősége felvillanyoz. Tervezgetsz, és a pénzeddel is okosan bánsz.

BIKA (április 21 – május 20.)

Családod egészen egyszerűen kiborít. Ugyanakkor van benned kellő erő és bölcsesség, hogy képes legyél rendezni a problémát. Különösen azokra hárul ez a nagy teher, akik a szüleikkel élnek, vagy a testvérük gördít eléjük akadályokat. A hét második felében szinte mágnesként vonzod az embereket. A kollégák lesik minden mozdulatodat, azonnal bekapcsolódnak valamennyi újításod megvalósításába.

IKREK (május 21 – június 21.)

Különösen mozgalmasra sikerül a hét azok számára, akik kedvelik és keresik a társaságot. Vidám vagy, pozitív, tele új gondolatokkal. Kihasználod az ősz nyújtotta lehetőségeket, és sokat tartózkodsz szabad levegőn. Máskor inkább egy könyv vagy újság mellett múlatnád az időt – most az intellektuális helyett a fizikai kihívások vonzanak. Jól is teszed, ha többet mozogsz, hiszen a csillagok most sokat tesznek azért, hogy jókat egyél.

RÁK (június 22 – július 22.)

Minden helyzetben, ahol szükség van a fizikai erődre, szinte legyőzhetetlenné válsz. Lehet ez egy őszi nagytakarítás, alapos rendrakás a szekrényekben, de ne feledkezz meg a sportról sem. Élvezed azokat a mozgásformákat, ahol szükség lehet a ritmusérzékedre. A különböző táncos edzések feldobnak és magabiztossá tesznek. A hét közepén, ha ajándékot választasz egy barátnőd számára, nem csak a különlegesség, de a praktikum is döntő.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Jól használod az emberi kapcsolataidat. Többnyire elfogadtatod a nézeteidet. Amikor pedig nem, addig ismétled a véleményedet, amíg a többiek kifogynak az ellenérvekből. Szívesen vállalkozol oktatói feladatokra. Legegyszerűbb esetben az új kollégát kell betanítanod, de az is lehet, hogy te mutatod meg valakinek egy új edzésforma első lépéseit. A hét második felében különösen aktív leszel.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Az újdonságok varázsa tart bűvöletben. Új eszmék, új lehetőségek, esetleg új feladatok, hogy gyarapítsd a pénzed. Rengeteg kihívás is ér. Ezek miatt azonban már megint aggódsz. Megpróbálsz egyszerre mindennek és mindenkinek megfelelni, ez az út azonban nem járható. Erőfitogtatás helyett tervezz és rangsorolj. A hét végére szervezz egy grillpartit a kollégákkal. Addig pedig olvass utána valamilyen különleges fűszerezésnek.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Legszívesebben egész héten lustálkodnál. Közben azonban jár az agyad. Szeretnél minél több időt társaságban tölteni, de unod azokat, akikkel eddig sülve-főve együtt voltál. Családod részéről erős a nyomás: szeretnék, ha lényegesen felelősségteljesebb lennél és velük is többet foglalkoznál. A hét közepén úgy látod, rendeződnek a dolgok. Pihenésképpen barkácsolj, vagy fényezd újra régebbi bútoraidat.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Továbbra is a hivatásod körül forognak a gondolataid. Lehet, hogy nem egyszerű a helyzet a munkahelyeden, de neked valószínűleg a kellemetlen légkörön kívül mást nem kell elviselned.  Tudom, ez a te, mindent nagyon mélyen átérző lelkednek egyáltalán nem könnyű. Gondolj vissza a nyári élményeidre, töltekezz azokból! Jó, ha tudod, hogy az energiád szinte kifogyhatatlan.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Pozitívan indul a heted. Segítséget, támogatót kapsz. Most úgyis az emberi kapcsolataidra fókuszálsz leginkább. Könnyű lesz felismerni azt, aki valóban a jóakaród. Olyan tevékenységben, ahol szükség van a kétkezi munkára, hallgass a barátaidra, vagy olyanokra, akiknek van tapasztalatuk. Kissé szeleburdi lehetsz ezeken a területeken. A hét végén menj uszodába a családoddal.

BAK (december 22 – január 20.)

Megint többet vállalsz a kelleténél. A hét elején, ha egy barátnőd meglátogat, örömmel fogadod. Jólesik feleleveníteni a közös élményeket. A napok egyre több kihívást tartogatnak. Élvezed, hogy fontos vagy, de néha azért fáraszt a nagy leterhelés. Egészséged megőrzését tekintsd elsődleges célodnak. Nem válik hipochonderré az, aki híve a megelőzésnek. A rendszeres, kiegyensúlyozott táplálkozás legyen a mindennapjaid része.  
 
VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Tele vagy elképzelésekkel. Ez még jól is jöhetne, de az a sok heves indulat, ami időről-időre rád tör, nem használ sokat az előmenetelednek. Ráadásul a vérnyomásodat is felnyomja. Próbálj meg egy laza napi menetrendet kitalálni. Ne kapkodj! Biztos vagy abban, hogy semmi sem múlhat el a jelenléted nélkül? Érdemes lenne rangsorolni. A rosszindulatú főnököt pedig inkább kerüld el messzire.

HALAK (február 20 – március 20.)

A kollégákkal türelmetlenné válsz. Nem mutatnak meg mindent, ami a munkádhoz szükséges lenne. Néha egy egyszerű dolog is képes bonyodalmakat szülni. Ilyenkor pedig nem segítenek, hanem kinevetnek. Nehezen viseled az ilyen helyzeteket. Örömöt és feltöltődést találhatsz, ha a fantáziádra hagyatkozol. Minden kreatív tevékenység kikapcsol. Ajánlom, hogy fotózz szép, a napfényben aranylóan csillogó faleveleket, vagy őszi bogyókat. 
   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X