Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 42. hét (okt.17-23.)

Wellness horoszkóp 42. hét (okt.17-23.)

asztrológiahoroszkóp
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Nagyon frissen, fitten kezded a hetet. Kipihented a korábbi fáradtságot és megszabadultál egy kellemetlen problémától. Lényeg, hogy újra erőd teljében vagy. Jól teszed, ha átszámolod a pénzed, és tervet készítesz legalább a közeljövőre. Kölcsön ne adj senkinek, mert alig van esély rá, hogy vissza is kapd. Fizikailag még jobban […]

KOS (március 21 – április 20.)

Nagyon frissen, fitten kezded a hetet. Kipihented a korábbi fáradtságot és megszabadultál egy kellemetlen problémától. Lényeg, hogy újra erőd teljében vagy. Jól teszed, ha átszámolod a pénzed, és tervet készítesz legalább a közeljövőre. Kölcsön ne adj senkinek, mert alig van esély rá, hogy vissza is kapd. Fizikailag még jobban lehetnél, ha kihasználnád az évszak adta lehetőségeket. Biciklizz vagy sétálj sokat!

BIKA (április 21 – május 20.)

A legnagyobb szerencsét hozó bolygó a születési jegyedben jár. Valószínűleg már hosszabb ideje érzed jótékony hatását. Ebben az időszakban az új ismeretségek megkötésénél segít és akkor is melletted áll, ha fel kell szólalnod, esetleg vizsgázol, vagy beszámolót tartasz.

A hét végére mindenképpen válassz családi programot. Nézzetek meg például egy érdekes kiállítást. Olyat keress, ami a szemet és a szívet is gyönyörködteti.

IKREK (május 21 – június 21.)

Az éjszaka alvásra való, te azonban legszívesebben egy percig sem hajtanád álomra a fejedet. Fantasztikus a mozgásigényed és a teljesítőképességed. Beszéld meg a barátnőiddel vagy a kollégákkal, hogy kerestek egy esti edzést. Mindenképpen ragaszkodj a csoportos foglalkozáshoz, különben unatkozni fogsz és elszáll a lelkesedésed. Anyagi szempontból végre eljön a pillanat, amikor megfizetik a munkád.

RÁK (június 22 – július 22.)

Amennyiben távol élsz a családodtól, szüleidtől, ezekben a napokban nagyon sokat gondolsz rájuk. Lehet, hogy sokat telefonálsz, vagy le sem szállsz a skype-ról.  Elképzelhető, hogy van közös anyagi ügyetek vagy más tervetek, amit együtt szeretnétek megvalósítani. A hét közepén többnyire álmodozol. Jobb, ha senki nem próbál kizökkenteni ebből a hangulatból, mert megismerkedhet a születési jegyed árnyoldalaival is.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Minden, ami a közösséggel kapcsolatos egyre fontosabb a számodra. Legyen ez közös edzés, kirándulás, utazás megszervezése vagy egy kártyaparti, teljesen mindegy. Lényeg, hogy a középpontban lehess. A többieknek jól jön, ha leveszed vállukról a szervezéssel járó izgalmakat, így valamennyien pozitívan zárjátok a hetet. Néha azonban még te is meginogsz. Ilyenkor egy jó könyv és egy pihentető alvás hasznos lehet.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Munkádban extra lelkesedés hajt. Kedvedre való a feladat, hiszen az intellektusodra nagy szükség van. Egy anyagi ügyed is kedvezően alakul: ingatlan adás vagy vétel esetén a várakozásodnak megfelelően halad az ügy. Ezen a héten a hivatás mellett a baráti kapcsolatok is reflektorfénybe kerülnek. Keresd azokat a társakat, akik nem csak dumálgatni vágynak, hanem lelkileg is közel állnak hozzád.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Ezen a héten fordíts nagy gondot önmagadra. A Nap még a te születési jegyedben vendégeskedik, így használd ki azokat az előnyöket, amiket nyújt. Egy komoly kérdésben jól megtalálod a közös hangot a döntéshozókkal. Kihasználod azokat az ismeretségeket is, amik támogatnak. Kedvesen és előzékenyen viselkedsz. A hét végén pedig ki nem hagynál egyetlen társasági programot sem.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

A barátságokat úgy is elmélyítheted, hogy vacsorára hívod azokat, akik fontosak neked. Alaposan gondold át, mi kerül az asztalodra. A csillagok mostanában inkább a megterhelő ételek felé kormányoznak. Különösen a hét közepén fontos, hogy gondoskodj egészséges táplálékról. Időről időre gyomorfájásra panaszkodhatsz. Ha céljaid közzé tartozik a lakásod szépítése, most kitűnő ízléssel válogatsz a lakberendezési tárgyak között.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Biztos, hogy elegendő szakmai sikert könyvelhetsz el magadnak ezekben a napokban is. Mégis kissé elégedetlen vagy, ugyanis szeretnél anyagilag sikeresebb lenni, különösen, hogy a családod felé megmutathasd, mennyire értékelik a munkádat. Fantasztikusan pörgősen indul a heted. Mindenre vállalkozol, minden kihívást örömmel fogadsz, melyek többnyire szellemi kihívások. Jó lenne, ha a fizikai állapotodra is gondot fordítanál.

BAK (december 22 – január 20.)

Baráti segítséggel szinte nem létezik számodra lehetetlen. Fogadd is el a tanácsokat, vagy a konkrét segítséget. Munkádban vagy a leglelkesebb, de egyetlen nap sem múlik el, hogy különféle terveket ne szövögetnél. Önbizalomhiány miatt semmit ne adj fel. Lelked mélyén régóta vihar dúl. Azonban a külvilág ezt nem látja, legfeljebb néha, amikor átlátszóbbá válik rajtad a páncél. Hidd el, növekszik a megbecsülésed, ha látják, te is érző ember vagy.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Egyre jobban érlelődik benned a pályamódosítás gondolata. Szellemileg nagyobb kihívásra vágysz, de azért ne túlozz el semmit. Lehet, hogy csak pillanatnyilag szorulsz hátrányba a munkahelyeden. Gondold végig, mi az előnye és mi a hátránya annak, ha most felállsz. Túlteng benned az energia. Azon sem csodálkoznék, ha magas vérnyomásra panaszkodnál. Ha van kerted, kertészkedj a hétvégén, így levegőn lehetsz, és fizikai munkát is végzel, ami jót tesz az egészségednek.

HALAK (február 20 – március 20.)

Van elég fantáziád, hogy kigondold a jövődet, de még mindig kevés a valódi, cselekvő energia. Ezekben a napokban kaphatsz egy olyan kedvező ajánlatot, amit kár lenne kihagyni. Örökké alkalmazott akarsz maradni? Érdemes lenne megfontolni az önállósodás lehetőségét. Ha vannak külföldi kapcsolataid, most sok ötlettel, esetleg pénzzel is segíthetik a vállalkozásod. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X