Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 43. hét (okt. 24-30.)

Wellness horoszkóp 43. hét (okt. 24-30.)

horoszkóp
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.)Ugye milyen jó, ha pihenten indul a hét? Sokkal lazábban állsz hozzá a napi dolgokhoz. Kevésbé erős benned a megfelelési vágy. Hétfőn intézz olyan ügyeket, amiket korábban hangulatod és elfoglaltságaid miatt nem tudtál nyélbe ütni. Általában egész héten a szebb, kedvesebb oldaladat mutatod. Emberi kapcsolatokban biztos, hogy diplomatikus leszel. BIKA […]

KOS (március 21 – április 20.)
Ugye milyen jó, ha pihenten indul a hét? Sokkal lazábban állsz hozzá a napi dolgokhoz. Kevésbé erős benned a megfelelési vágy. Hétfőn intézz olyan ügyeket, amiket korábban hangulatod és elfoglaltságaid miatt nem tudtál nyélbe ütni. Általában egész héten a szebb, kedvesebb oldaladat mutatod. Emberi kapcsolatokban biztos, hogy diplomatikus leszel.

BIKA (április 21 – május 20.)
Okkult érdeklődés ébred fel benned. Olyan misztikus dolgokat tapasztalsz a családod felől, amikre nem találod a magyarázatot. Az sem lehetetlen, hogy találkozol valakivel, akinek a szemléletmódja felkelti az érdeklődésedet. A hét végére meglehetősen ellustulsz. A hosszú hétvége alkalmas lehet szaunázásra vagy egy kellemes masszázsra.

IKREK (május 21 – június 21.)
Makacssággal nem sokra jutsz a munkádban. Fejedbe veszel egy elképzelést, és nem akarsz letenni róla. Szinte új sportnak tekinted a szakmai rivalizálást is. A kritizálás és a csípős nyelved lehet, hogy időnként szórakoztató, de sokak számára inkább taszító lehet. Túlzottan kíváncsi is vagy, titkokat sejtesz, és ha kell, ha nem, utána is jársz.

RÁK (június 22 – július 22.)
Példaértékű a kitartásod. Érdemes önállóan kezdeményezned. Egészséged, ha az elmúlt időszakban volt is vele probléma, lassan javulni kezd. Fontos, hogy keveset nyugtalankodj és minél többet pihenj! Meditálj, hallgass zenét. Fogadd el a segítséget is, amit mások nyújtanak. A büszkeség meghatározó vonása a természetednek, de nem szégyen, ha valami nem megy egyedül.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)
Az elmúlt időszakban inkább a jóindulatú személyiséged játszott szerepet. Erre a hétre azonban megmakacsolod magad. Kemény kritikával illeted azokat, akik véleménye eltér a tiédtől. Amúgy is lángoló személyiséged most még több tüzet kap a csillagoktól. A hétvégét lehetőleg töltsd családi körben. A több napos szünet alkalmat teremt csendes, de szellemileg mégis aktív időtöltésre.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)
Mélyen hallgatsz, ha megindít valami, pedig éppen ez a hét előestéje annak az időszaknak, amikor szeretteinkre emlékezünk, akik már nincsenek közöttünk. Nehezen fogadod el, ha barátaid a hogyléted felől érdeklődnek. Inkább magányosan szeretnél elmélkedni. A hét második felében keress olyan olvasnivalót, ami a történelemmel, vagy általában a múlttal foglalkozik.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)
Bankszámlád valószínűleg szorosabb gazdálkodásra int. Mielőtt bármilyen, drága wellness hétvégét foglalnál le, érdemes átszámolni a költségvetésedet. Arra is ügyelj, hogy pénzről inkább ne nyilatkozz senkinek, és ne kritizáld mások lehetőségeit. Erre a hétre amúgy is jellemző lesz a megnövekedő kritikai hajlam. Szavak helyett most inkább írásban fejezd ki magad. Kezdj el naplót írni!

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)
Ezen a héten a Nap a te születési jegyedbe lépett. Fontos számodra a koncentráció. Szeretsz mindennek a mélyére látni. Így tekintesz a környezetedben élőkre is. Nehéz lenne előled bármit is eltitkolni. Ez a sejtelmes, megfoghatatlan viselkedés egész héten jellemző lesz rád. Fontossá válnak a baráti kapcsolataid. A külvilág számára szimpatikus arcodat mutatod.

NYILAS (november 23 – december 21.)
A munkahelyeden mindenki kedvel. Most már nem csak a lelkesedés, hanem a tudás is vezérel. A hét elején különösen visszafogott és szerény leszel. Még a dicséreteket is inkább hárítod, vagy lesütött szemmel fogadod. A hét második felében látogass el egy múzeumba. Sok érdekesség vár még akkor is, ha korábban ismerted ezeket a látnivalókat. A hétvégét bensőséges, családi körben töltsd.

BAK (december 22 – január 20.)
Értékes támogatókra találsz a csillagokban. Tanulmányokhoz, új ismeretek elsajátításához különösen sok energiád van. A kitartásodat, céltudatodat pedig már nem is kell említenem. Ahogy haladnak a napok, egyre több az önbizalmad. Ezt fontos tudnod és érezned, hiszen ez az időszak többféle lehetőséget is tartogat számodra, amit érdemes kihasználnod.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)
Legalább hat felkiáltójellel szeretném írni, hogy menj ki a friss levegőre. Hihetetlen pozitív változást hozhat az életedbe, ha kevesebbet ülsz a monitor előtt, és lényegesen többet mozogsz. A hosszú hétvége kedvező alkalmat tartogat erdőjárásra, vagy legalább a közeli parkban való kellemes sétára. Most annyi belső erőt adnak a csillagok, hogy minden zökkenőmentesen alakul.

HALAK (február 20 – március 20.)
Egyre több különleges, rendkívüli elképzelésed van. Érdemes lenne belekezdened egy olyan tanfolyamba, ahol a kreativitás, a szépérzék és a lelkiség egyaránt szerepet kap. Vágyaid előtt nyitva állnak a kapuk. Már csak el kell indulnod. Türelmed azonban véges, néha ok nélkül hisztizel. Kritizálod a kollégák és a főnököd stílusát.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X