Főoldal > PSZICHÉ > 5 női tulajdonság, amit megváltoztatnának a férfiak

5 női tulajdonság, amit megváltoztatnának a férfiak

férfiaknőktulajdonságok
0

Írta: and

1. Túlértékelt szépítkezés Tévhit, hogy olyan intenzitással van szükség a folyamatos manikűrre, kozmetikai kezelésre és fodrászlátogatásra, mint ahogyan a nők többsége elképzeli. Bár a férfiak saját belátásuk szerint is rendkívül vizuálisak, feleslegesnek tartják a szépítkezésre fordított túlzott energiát: bőven megelégednének a természetes szépséggel és ápoltsággal. 2. Kéretlen gondoskodás Mindenkinek jólesik, ha finom vacsorával várják egy randin […]

1. Túlértékelt szépítkezés

Tévhit, hogy olyan intenzitással van szükség a folyamatos manikűrre, kozmetikai kezelésre és fodrászlátogatásra, mint ahogyan a nők többsége elképzeli. Bár a férfiak saját belátásuk szerint is rendkívül vizuálisak, feleslegesnek tartják a szépítkezésre fordított túlzott energiát: bőven megelégednének a természetes szépséggel és ápoltsággal.
 
2. Kéretlen gondoskodás

Mindenkinek jólesik, ha finom vacsorával várják egy randin és még a mosogatás terhét is leveszik a válláról. A férfiak többsége is így van ezzel. De egy kapcsolatban nem cselédre vágynak, hanem partnerre, aki élvezi az együtt töltött időt. Az pedig kifejezetten bosszantja őket, ha a lelkes készülődést utólag (akár egy vita hevében) a szemükre vetjük Jelszavuk: csak akkor legyél házitündér, ha tényleg van hozzá kedved. 
 
3. Férfiakkal szembeni tolerancia

Hogy férfiak és nők egyes tulajdonságaikban alapvetően különböznek egymástól, nem újdonság. A férfiak a megoldásokban, a következetességben és logikában hisznek mindenekfelett, a magányos tevékenységek pedig alapvető szükségleteik. Szeretnék, ha megértenénk, mindez mennyire fontos számukra, de már azzal is megelégszenek, ha egyszerűen csak megpróbáljuk mindezt elfogadni.

ffi2.jpg ()
 
4. Jelzés a másik nőnek

Sebváltón felejtett hajgumi, kanapén hagyott hálóing, fürdőbe észrevétlenül költöző fogkefe – a férfiak tapasztalata szerint kifogyhatatlan az arzenálunk arra, hogy észrevétlenül megjelöljük a területünket. Csakhogy a legtöbb esetben bizony észreveszik. És jobban szeretnék, ha a fogkefénk azért költözne a mosdójuk peremére, mert ők felajánlották. Így nem kellene birtoklási vágyra vagy ok nélküli féltékenységre gyanakodniuk.
 
5. Túlérzékenység

Meglepő, de a legtöbb férfi kifejezetten vonzónak tartja érzékenységünket, sőt akár még a női hisztit is. Igaz, csak módjával. Nem szeretnének ugyanis lábujjhegyen közlekedni a kapcsolataikban és végképp nem akarják elefántnak érezni magukat egy porcelánboltban. A gyakori sírás vagy sértettség azt jelenti számukra: nem tudnak boldoggá tenni minket. Rosszabb esetben pedig egyszerűen csak idegesítőnek tartják.

Curver Grand Chef ételtartó (x)

Fedezze fel a powerfruit erejét!

Kavard fel a port és nevess!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X