Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 49. hét (december 5-11.)

Wellness horoszkóp 49. hét (december 5-11.)

horoszkóp
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Engedd a dolgokat a maguk útján, így hasznosan telnek a napjaid. Lehet, hogy ez számodra túl lassú, de erre az időszakra fogadd meg: ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább csak kicsit lépj. Fölösleges konfliktusokba ne bonyolódj! Konfliktusnak számít az is, ha néhány dolgot nem mondasz ki, csak magadban […]

KOS (március 21 – április 20.)

Engedd a dolgokat a maguk útján, így hasznosan telnek a napjaid. Lehet, hogy ez számodra túl lassú, de erre az időszakra fogadd meg: ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább csak kicsit lépj. Fölösleges konfliktusokba ne bonyolódj! Konfliktusnak számít az is, ha néhány dolgot nem mondasz ki, csak magadban pufogsz.

BIKA (április 21 – május 20.)

Optimizmusod töretlen, bár néhány komolyabb, valószínűleg rokonokkal kapcsolatos ügyet meg kell oldanod. Hallgasd meg mások tanácsait is. Könnyebb úgy dönteni, ha néhány lehetséges megoldás birtokában vagy. A Mikulást és az ajándékait fogadd szeretettel. Bármilyen kicsi is a csomag, aki adja, kizárólag rád gondolt, amikor összeállította.

IKREK (május 21 – június 21.)

Szellemi fölényed vitathatatlan. Mostanában a kevésbé komoly témákban tudod a legjobban „eladni” magad. A céges Mikulás bulin is valószínűleg te leszel a mókamester. Egy krampuszlány előtt fantasztikus lehetőségek állnak. Az egész hetedet vidám és felszabadult hangulat jellemzi. Imádod a társaságot és szívesen viszel másokat is magaddal.

RÁK (június 22 – július 22.)

Ki kell állnod magadért. Végre elég erőt érzel, hogy néhány kérdést tisztázz a munkaadóddal. Nem mondható rózsásnak a helyzet, de szó nélkül nem hagyhatod az eseményeket. Attól még lehetsz udvarias, hogy határozottságot mutatsz.  Hosszú távú terveidben melletted állhatnak a barátaid. Egy kellemes meglepetés is érhet. Egyik barátnőd, néhány ajándék fitnesz belépőt ad.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Számos pozitív tulajdonságod közül most leginkább a kezdeményezés és a szervezés kerül előtérbe. Fontos számodra a Mikulás megünneplése: most többségében távolabbi ismerősök lehetnek a megajándékozottak, vagy éppen jótékony céllal állítasz össze néhány csomagot.  Fantasztikus energiádból pedig még arra is jut, hogy néha a barátnőkkel eljuss egy-egy edzésre.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Kifejezetten úgy érzed, hogy agyonhajszolnak. Érdemes lenne azonban elgondolkodni, hogy neked mennyi részed van ebből. Nem te vagy az, aki a maximalistánál is maximalistább? A hét közepén ragadd meg a lehetőséget, és utazz el néhány napra. Esetleg egy hétvégi adventi túrát, városlátogatást ajándékozz magadnak. A csillogó gyertyák, fények megnyugtatnak, feltöltenek.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Ideje lenne beleélni magad az adventi hangulatba. Fölösleges terheket ne vállalj! A kollégák heccelődésén pedig ne húzd fel magad. Mit szeretnél a legjobban? Kimenni egy kicsit a szabadba és séta közben egy bögre forralt bort szürcsölni? Semmi akadálya nincs! Fogj kézen valakit a szeretteid közül és irány a legközelebbi kirándulóhely vagy park.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Barátságaidat megszilárdíthatod. Nagyon szeretnél mindegyikükkel találkozni, de erre valószínűleg nem lesz időd. Készíts listát, kiket lehetne legalább telefonon elérni. Az e-mail eléggé személytelen megoldás. Hidd el, az emberi hangnál értékesebb nincs. Ezekben a napokban egyre jobban értékeled a családi biztonságot. A pároddal esténként beszélgessetek gyertyafénynél.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Amikor ilyen élénk vagy, jót tenne, ha valamivel lefárasztanád magad. Kipróbálhatnál valamit a mostanában annyira divatos, táncos edzésformákból. Jó zene mellett egészségesen elfáradsz és nem megvetendő az új társaság sem, akikkel összekerülhetsz. Egész héten optimista és rendkívül lelkes leszel. Szinte mindenre igent mondasz, és azonnal hozzálátsz a megvalósításhoz.

BAK (december 22 – január 20.)

Elégedetlenségedről nem tehetnek a szeretteid. Mélyedj el magadban. Hol a hiba? Szerencsére a bánatos, semmilyen hangulat csak egy-két napig tart. A hét közepén már a karácsonyi süteményekre gondolsz. Valóban például a mézes figurákat lassan el kellene készítened, hogy az ünnepre kellőképpen megpuhuljon. Kreativitásodnak jó hasznát veszed.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Valószínűleg a Mikulás hozza el neked azt a felszabadult hangulatot, amiben az egész hetet töltöd. Néha könnyelmű lehetsz. Bármit mutat a hőmérő, vedd tudomásul, hogy december van, tehát szükséged van sálra, kesztyűre, sapkára. A hét végét, ha baráti körben töltöd, mozogjatok sokat, felejtsétek el a számítógépet! Az ilyen fényszegény időszakban még több szabadban töltött órára van szükséged.

HALAK (február 20 – március 20.)

A Mikulás nem csak csokoládéval kopogtat. Könnyen lehet, hogy egy régen várt összeg végre megérkezik. Egyes esetekben pedig új munka kínálkozik. A pénz szinte az egész héten fontos szerepet játszik. Mikor nem? – kérdezheted. Most azonban sokkal több a pozitív előjel, mit korábban. Lassan kezdd el gyűjtögetni az ötletes ajándékokat a szeretteidnek, barátaidnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X