Főoldal > PSZICHÉ > 5 szokatlan randi tipp

5 szokatlan randi tipp

randiszerelemtalálka
0

Írta: and

Akár egy új pasi van a láthatáron, akár már hosszú évek óta párkapcsolatban élsz, mindig van új a nap alatt a randizás terén, és nem kell feltétlenül a mozi-vacsi kombóhoz ragaszkodni. A következő ötletekkel biztos, hogy mindkettőtökből a legjobb tulajdonságok fognak a felszínre törni. Szóval, ha a kedvesed megkérdezi, mihez lenne kedved, kápráztasd el ezekkel […]

Akár egy új pasi van a láthatáron, akár már hosszú évek óta párkapcsolatban élsz, mindig van új a nap alatt a randizás terén, és nem kell feltétlenül a mozi-vacsi kombóhoz ragaszkodni. A következő ötletekkel biztos, hogy mindkettőtökből a legjobb tulajdonságok fognak a felszínre törni. Szóval, ha a kedvesed megkérdezi, mihez lenne kedved, kápráztasd el ezekkel az élvezetes randi tippekkel!

Gyújts alá a szerelemnek (is)!

Fantasztikus főzőtanfolyamokon vehettek részt, amelyeknek keretein belül a csokikészítés rejtelmeitől kezdve egészen az indiai konyha alapjáig sok mindent megismerhettek. A kulináris élvezeteken túl az is borítékolható, hogy rengeteget fogtok nevetni, és egy ilyen randi már csak azért is tökéletes, mert ezeket leginkább este vagy hétvégén rendezik meg. A frissen készített finomságokat pedig vigyétek haza és hangulatos gyertyafény mellett fogyasszátok el!

Mozduljatok!

randi2.jpg ()Egymás megismerésének szuper módja lehet az is, ha kipróbáltok egy komolyabb fizikai kihívást jelentő sportot, például (jó idő esetén) sziklamászást, vagy a beltéri falmászást. Nem csak hogy igazi adrenalin-löketben lesz részetek, de nyugodtan segítséget is kérhetsz partneredtől, ami újabb okot szolgáltat azért, hogy megérintsétek egymást.

Latin ritmusok

Perzselő hangulat, lüktető ritmusok, fülledt táncmozdulatok – ezt mind megkaphatjátok a latin táncokat oktató tánckurzusoktól. Rengeteg salsa és más latin stílus oktatását kínáló tánciskola működik szerte az országban, és persze egyikőtöknek sem kell tökéletes ritmusérzékkel megáldottnak lennie. Már abban is nagy öröm rejlik, hogy együtt tanultok meg valami újat és persze a különböző mozdulatok tökélyre fejlesztése is sok-sok érzékiséget rejt magában.

Mámoros borkóstolás

Ma már nagyon sok városban látogathattok el a különleges borokat felvonultató borkóstolókra, estekre, de akár otthon is megrendezhetitek a sajátotokat. Választhattok konkrét borcsaládokat ismertető kóstolókat, például olyat, ahol kizárólag magyar vagy francia borokat kínálnak, de akár pezsgőket is kipróbálhattok. Élvezzétek az ízeket, és az est végére biztos, hogy még flörtölősebb hangulatba fogtok kerülni. Az sem elhanyagolandó szempont, hogy a borokról is megtanulhattok egy-két érdekességet.

Téli sportok

Végre elérkeztünk az év azon időszakához, amikor bátran hódolhatunk a téli sportoknak, a síelésnek, korcsolyázásnak vagy a snowboardnak. A „hideg kalandozások” után pedig bújjatok össze egy bögre forró csoki vagy forralt bor társaságában így a hangulatos, romantikus este garantált!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X