Főoldal > PSZICHÉ > Apró mágiák a lakásban

Apró mágiák a lakásban

lakásmágiavarázslás
0

Írta: and

Vannak, akik hisznek bizonyos tárgyak, kompozíciók mágikus, szerencsehozó hatalmában, és vannak, akik félmosollyal az arcukon hallgatják ezeket az ötleteket. Bárhogy is legyen, olykor még a legszkeptikusabb ember is kapható egy kis mágiára, főleg, ha az a lakás hangulatát is feldobja! Pénzsarok Amennyiben anyagi gondjaid vannak, esetleg szeretnéd, ha még több pénz állna házhoz, alakíts ki […]

Vannak, akik hisznek bizonyos tárgyak, kompozíciók mágikus, szerencsehozó hatalmában, és vannak, akik félmosollyal az arcukon hallgatják ezeket az ötleteket. Bárhogy is legyen, olykor még a legszkeptikusabb ember is kapható egy kis mágiára, főleg, ha az a lakás hangulatát is feldobja!

Pénzsarok

Amennyiben anyagi gondjaid vannak, esetleg szeretnéd, ha még több pénz állna házhoz, alakíts ki egy úgynevezett pénzsarkot! Erre a legmegfelelőbb hely a bejárattól számított bal hátsó sarok, ami a lakásban élők jólétért felel. Több mindent tehetsz ide, például érméket, csobogót, vagy piros virágot hozó növényt, melynek fejlődése és növekedése a pénz beáramlását segíti. Az is hatásos, ha erre a területre összpontosítod a négy elemet (föld, tűz, víz, levegő). Ezt megoldhatod úgy, ha kilenc darab érme mellé elhelyezel egy párologtatót. A tűz, a víz és a levegő így egyszerre teljesül, a földet pedig egy virággal hozhatod ide. Figyelj, hogy mindig rend legyen körülötte, mert a káosz hátráltatja a helyes energiaáramlást a lakásban! Az is fontos, hogy semmiképp se tégy oda régi, szakadt tárgyakat, mert ezek mind a szegénységre emlékeztetnek!

Tudni kell, hogy ez a sarok egész pontosan a gazdagságért felel, ami nemcsak pénzben mérhető. Attól függően, mire van szükséged, teljesülhet ez élménybeli, baráti, esetleg lelki gazdagságban is.

Gazdagságot hozó tárgyak:

•    sárkányfejű teknős
•    örökmozgó
•    kínai ezüstpénz piros szalagra fűzve
•    malacpersely egy jól látható helyen
•    háromlábú béka

magia2.jpg ()Imazászló

A tibeti kolostorok előtt gyakran látni hosszan fellógatott, színes zászlókat, ahogy azokat lebegteti a szél. Ezt a szerencsehozó tárgyat ugyanúgy elhelyezheted a lakásban is úgy, hogy az ajtó, vagy az ablak közelében legyen: a lényeg, hogy olykor belekapjon a szél, és vigye az imáidat, a kívánságaidat.

Általában minden egyes zászlón egy paripa látható, amely segít elérni a kitűzött célokat, megőrzi az ott lakók egészségét, és véd a negatív behatások, erők ellen.

Amennyiben érzel magadban egy kis kreativitást, te is elkészítheted a saját imazászlódat! Nem kell mást tenned, csak fogj 10 db színes (fehér, kék, zöld, piros, sárga) anyagot, majd írd rájuk a kívánságaidat és néhány rövidebb imát. Miután ezzel készen vagy, fűzd fel őket egy szalagra és keress neki egy megfelelő helyet! Bármilyen hihetetlen, ezzel a folyamattal te adod meg az imazászló „lelkét”.

Hívd a szerelmet!

A szobád délnyugati része felelős a szerelmi életedért, ezért erre a területre összpontosíts, akármilyen mágiát is vetsz be ennek érdekében! A legtöbb kettőséget szimbolizáló tárgy megteszi, de a jin és jang, illetve a párban levő mandarinréce a legjobb választás. Körülöttük tégy le pár rózsakvarc követ, mely a jelenlegi párkapcsolatodat is kiegyensúlyozza és megszilárdítja.

Még egy jó tanács, amit nem árt megfogadni: növő holdkor tégy egymás mellé piros gyertyákat, és égesd végig őket, így még jobban erősítheted a mágia hatását! Viszont arra figyelj, hogy fogyó fázisban ne alkalmazd, ugyanis akkor csökken az esélyed az igaz szerelem megtalálására!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X