Főoldal > PSZICHÉ > Így találd meg a tökéletes párt!

Így találd meg a tökéletes párt!

férfipárkapcsolatrandi
0

Írta: and

A randizás örömteli és izgalmas folyamat lehet, ha jól csinálják. De ha randit randira halmozol, konkrét elképzelés nélkül veted bele magad a társkeresésbe, az bizony unalmas és olykor megerőltető is egyben. Ha szingli vagy, az újévre fogadd meg, hogy egy kicsit másképp állsz a párkereséshez és ezzel egyenértékben növeled az esélyeidet arra, hogy találkozz egy […]

A randizás örömteli és izgalmas folyamat lehet, ha jól csinálják. De ha randit randira halmozol, konkrét elképzelés nélkül veted bele magad a társkeresésbe, az bizony unalmas és olykor megerőltető is egyben. Ha szingli vagy, az újévre fogadd meg, hogy egy kicsit másképp állsz a párkereséshez és ezzel egyenértékben növeled az esélyeidet arra, hogy találkozz egy nagyszerű pasival.

Ismerd önmagad!

Ahhoz, hogy tudd, milyen partnert keresel, először magaddal, az értékeiddel, a személyiségeddel is tisztába kell kerülnöd. Nagy valószínűséggel a számodra tökéletes pár személyisége meglehetősen hasonló lesz a tiédhez. Annak ellenére, hogy az ellentétek vonzzák egymást (és ez gyakran így van), hosszú távon szinte biztos, hogy ezek az ellentétek felszínre kerülnek, és ha nem is ellehetetlenítik, de megnehezítik a kapcsolatot.

randi2.jpg ()Bízz a megérzéseidben!

Ha eddig úgy ugrottál bele az új kapcsolatokba, hogy át se gondoltad az egészet, akkor ideje, hogy egy kicsit körültekintőbb légy e téren! A lényeg az, hogy egyszerűen ne randizz olyanokkal, akikről szinte már a zsigereidben érzed, hogy nem neked valók.

Ne állapodj meg csak azért, hogy legyen valakid!

Ha már tudod mi az, amit akarsz (és mi az, amit nem) az ideális társtól, a következő lépés az, hogy ne állapodj meg csak azért, hogy ne légy egyedül. Sok ember belefásul a keresésbe, frusztrált lesz, így hajlamos megállapodni olyasvalaki mellett, aki többnyire rendben van, ahelyett hogy tovább keresné azt a valakit, akivel valóban igazi élvezet együtt lenni. Noha az abszolút tökéletes társ megtalálása nem tűnik túl realista elképzelésnek, de egy különleges személy meglelése, akihez őszinte, tiszta érzelmek fűznek, és aki boldoggá tesz, mind olyan célkitűzés, ami megvalósítható, és amiért érdemes kitartónak lenni.

Légy önmagad!

Az egyik legfontosabb randi-fogadalom az újévre az lehet, hogy ha találkozol valakivel, akkor száz százalékig önmagadat adod. Sokan a tőlük megszokottól teljesen eltérően viselkednek a randevún, de ez egyáltalán nem teremt kedvező körülményeket, mert ha a másik fél a valódi személyiségedet nem értékeli, akkor nem ő a megfelelő pár számodra. Jobb, ha a kezdetektől az igazi énedet mutatod meg a másiknak, így rögvest kiadhatod azok útját, akiknek nem jön be a személyiséged.

Légy türelmes!

Nem valószínű, hogy a tökéletes pasi azon nyomban fel fog bukkanni az életedben, szóval lényeges, hogy a keresgélés során végig türelmes légy. Tedd fel magadnak a kérdést: mi a jobb, ha megadod magad rögtön az első jelentkezőnek, akivel nem biztos, hogy felhőtlen és boldog lesz a kapcsolatod, vagy ha szépen megvárod azt, akivel olyan boldogságot élhetsz át, mint még soha. Tény, hogy ez időbe kerül, lehet , hogy nem is kevésbe, de ezért tényleg érdemes türelemmel lenni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X