Főoldal > PSZICHÉ > Így készülj a Valentin-napra!

Így készülj a Valentin-napra!

párkapcsolatszerelemValentin-nap
0

Írta: and

Szeretjük azt hinni, hogy egy jól működő kapcsolatban minden nap a szerelemé, és igen rossz, ha csak évente csak egy napon figyelünk oda igazán a másikra. Ez igaz, viszont nem árt, ha időnként izgalmas meglepetéssel kedveskedünk párunknak, erre pedig remek lehetőség a Valentin-nap. Van pár ötletünk, amivel biztosan sikered lesz! Csigázd fel! Készítsd elő a […]

Szeretjük azt hinni, hogy egy jól működő kapcsolatban minden nap a szerelemé, és igen rossz, ha csak évente csak egy napon figyelünk oda igazán a másikra. Ez igaz, viszont nem árt, ha időnként izgalmas meglepetéssel kedveskedünk párunknak, erre pedig remek lehetőség a Valentin-nap. Van pár ötletünk, amivel biztosan sikered lesz!

Csigázd fel!

Készítsd elő a terepet, de a szívecskés konfettit és a rózsaszirmokkal teleszórt hálószobát most felejtsd el! Gyújts meg inkább pár illatos gyertyát, szórj a földre rengeteg párnát, teríts le egy puha takarót, vagy ha van kedvetek, még piknikezhettek is a szoba közepén. Ha így várod kedvesed, értékelni fogja, hogy nem kell feszengenie, a megszokott kényelemben érezheti magát, és kíváncsi lesz a további meglepetésekre is. Mielőtt hazaér, készíts elő mindent, teríts meg, hogy később már csak egymással tudjatok foglalkozni, ne zökkentsen ki semmi! Ne ragaszkodj minden áron a terveidhez, csináljátok azt, amihez kedvetek van, a lényeg, hogy együtt legyetek!

Főzd meg!

Egy gyertyafényes vacsorával is megalapozhatod a hangulatot, de csak akkor, ha előre gondolkodsz. Ne most kísérletezz új receptekkel, válassz egyszerű menüt, még jobb, ha már előző nap elő tudod készíteni, így a szépítkezésre is jut majd időd. Ha mégis szeretnél valami különlegességet csempészni az ételekbe, használj fűszereket! A gyömbér-koriander-chili kombinációt például nagyon sokféle húshoz, zöldséghez felhasználhatod, ráadásul remek afrodiziákumok. A szív alakú tortacsodákat is hagyd meg más alkalomra, készíts helyette gyors trüffel golyókat vagy házi csokit. Utóbbihoz vegyél jó minőségű étcsokoládét, gőz felett olvaszd meg, ízesítsd kedved szerint, majd öntsd szilikon formába és hűtsd pár órát!

valentin2.jpg ()

Te vagy a fődíj!

Meglepheted kedvesed egy kis játékkal is, előbb dolgoztasd meg, a végén pedig légy te a nyeremény! Ha több időd van, rajzolj neki kincskereső térképet, vezesd végig a lakáson, adj neki feladatokat, és várj rá a célnál egy masnival átkötve! Kvízjátékot is készíthetsz, ha jól válaszol egy veled kapcsolatos kérdésre, kap egy jutalomkártyát, amivel természetesen valami izgalmas ajándékhoz juttatod, mondjuk 20 perc masszázshoz. Ha nincs kedved szöszmötölni, szerezz be egy kifejezetten felnőtteknek szóló buja társasjátékot, és indulhat a móka!

Dobd be magad!

Ha te is gondoltál már arra, hogy egy szexi tánccal szédítsd el párod, de nem volt hozzá elég merszed, most itt az alkalom! Légy bátor és menj el egy burlesque tanfolyamra, ahol nem csak koreográfiát fogsz tanulni, de abban is segítenek, hogyan add elő otthon, és mit vegyél fel a csábításhoz. Ez a mozgásforma minden porcikádat átmozgatja, így a nagy napra szuper formában is leszel, de most sem a tökéletesség a cél.  A lényeg, hogy érezd jól magad, mutasd meg milyen csodás és magabiztos vagy, a pasid mindenképp imádni fogja a produkciód!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X