Főoldal > PSZICHÉ > Bögrejósda: Mutasd a csészéd, megmondjuk, ki vagy!

Bögrejósda: Mutasd a csészéd, megmondjuk, ki vagy!

bögreszemélyiség
0

Írta: and

Reklámajándék Bármit elfogadsz, amit az élet felkínál. A kicsinek is képes vagy örülni, és nem a külsőségekre helyezed a hangsúlyt, annál inkább a belső tulajdonságokra – barátot, társat is kizárólag ez alapján választasz. A praktikusságot tartod szem előtt, nem a csillogást. Mindemellett neked az is mindegy, milyen körülmények között kell dolgoznod, bárhol feltalálod magad. Állatos […]

Reklámajándék

Bármit elfogadsz, amit az élet felkínál. A kicsinek is képes vagy örülni, és nem a külsőségekre helyezed a hangsúlyt, annál inkább a belső tulajdonságokra – barátot, társat is kizárólag ez alapján választasz. A praktikusságot tartod szem előtt, nem a csillogást. Mindemellett neked az is mindegy, milyen körülmények között kell dolgoznod, bárhol feltalálod magad.

Állatos cukiság

A bögréden is állatokat sorakoztatsz fel? Csakis jó ember lehetsz! Segítőkészséged, empátiád messze földön híres, bármikor kész vagy áldozatot hozni másokért, hálát viszont nem vársz cserébe. Örülsz, ha adhatsz. Játékos vagy, és nyitott a bohém újdonságokra. Téged csak hívni kell, bárhová elmész, ahol felfedezhetsz valamit, vagy új emberekkel ismerkedhetsz. Tudod, hol a helyed a nagyvilágban, akárhová kötelezd el magad, ott szívvel-lélekkel dolgozol.

Virágok mindenütt

Kifogyhatatlan az erőd és az energiád. Az érzelmeid néha túlcsordulnak, de ettől vagy egyedi és különleges. A szomorúság nem igazán jellemző rád, a mosoly és a jókedv annál inkább! Képes vagy a nehéznek vagy rossznak tűnő helyzetekből is a legjobbat kihozni, ezzel újra és újra megleped a környezeted. Ha megbántanak, nagyon a szívedre veszed, de gyorsan megbocsátasz, és arra törekszel, hogy ismét harmónia uralkodjon körülötted.

bogre2.jpg ()A dizájn a fontos

Stílus mindenekfelett! Nem elégszel meg az átlaggal, a hétköznapival, az egyszerűvel. Neked kell, hogy a szín, a forma vagy a méret eltérjen az átlagtól – akár ruháról, hajról, cipőről, esetleg a hálószobád berendezéséről legyen szó. Lételemed az extremitás, ezért akár naponta vagy hetente is képes vagy megújulni. A környezeted néha nehezen alkalmazkodik hozzád, de te ezt is élvezed.

Letisztult üveg

Szereted átlátni a dolgokat, és tudni akarod, vajon belül is az van-e, ami kívülről látszik. Nem viseled jól a mellébeszélést, az álszenteskedést, inkább mindent őszintén elmondasz. Szerencsére diplomatikusan teszed. Gyakorlatias és kezdeményező vagy, két lábbal állsz a földön. Nem kezdesz olyasmibe, amiről tudod, hogy kivitelezhetetlen. Lehetőleg biztosra mész, de épp ez a sikereid titka. A nagy kockázatokat vállalja más, nem igaz?

A pöttyös az igazi

Játékos, trendi, mosolygós és kedves vagy, általában mindenki gyorsan a szívébe fogad. Szereted a humort, és élsz is vele, ha a helyzet úgy kívánja. Imádsz fecsegni, vásárolgatni, nézelődni, ismerkedni, és randizni is – de szerencsére semmit sem viszel túlzásba. Tudod, hol vannak a határaid, nem szeged meg a szabályokat, de élsz a lehetőségekkel. Élvezed az életet, sok barátot gyűjtesz, társat pedig egy életre választasz.

Home made kedvenc

A bögréd épp olyan egyedi, mint te magad, különleges és megismételhetetlen. A családod mosolyog vissza róla? Mindig észben tartod, hogy mindaz, amit teszel, értük van. Ragaszkodsz a hagyományos értékekhez, a családi vacsorákhoz, az együtt töltött hétvégékhez, a közös ebédkészítéshez. A szeretetteli kapcsolatok nagyon fontosak számodra.

Hasonlóan klassz cikkeket olvashatsz a Maxima magazin legfrissebb számában! Már az újságárusoknál!

Íme 2012 legszuperebb futócipője!

Kalandra vágysz? A Duna Plazában megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X