Főoldal > PSZICHÉ > Top pénztárcabarát randitippek

Top pénztárcabarát randitippek

olcsópárkapcsolatrandispórolás
0

Írta: and

A szerelem kezdetén szinte szórjuk a pénzt az apró ajándékokra, az éttermi vacsorákra, az első közös élményekre. De amikor elszáll a rózsaszín köd, és lassabban pörögnek a mindennapok, teljesen rendben van az is, hogy visszább fogjuk a költekezést, és kicsit olcsóbb programokat ötlünk ki. Azonban az, hogy nem vacsoráztok minden este előkelő éttermekben, még nem […]

A szerelem kezdetén szinte szórjuk a pénzt az apró ajándékokra, az éttermi vacsorákra, az első közös élményekre. De amikor elszáll a rózsaszín köd, és lassabban pörögnek a mindennapok, teljesen rendben van az is, hogy visszább fogjuk a költekezést, és kicsit olcsóbb programokat ötlünk ki. Azonban az, hogy nem vacsoráztok minden este előkelő éttermekben, még nem jelenti azt, hogy otthon kell punnyadnotok a tévé előtt. Összegyűjtöttünk nyolc pénztárca-kímélő randi tippet, amit biztosan élvezni fogtok, és a bankszámlátoknak sem esik bántódása.

Randi ötletek 5000 Ft alatt

Nyugodt kávézás

Ragadjatok meg egy-egy napilapot vagy egy magazint, és irány a kedvenc kávézótok! Rendeljetek egy-egy tejeskávét, és merüljetek el a sorok között! Lassan itt a tavasz, így választhattok valamilyen hangulatos, kiülős kávézót is.

Kulturális kalandozások

Látogassatok el egy olyan múzeumba vagy galériába, ahol már rég jártatok. Vannak olyan intézmények, amelyek bizonyos alkalmakkor, illetve napokon kedvezményes belépőkkel várják az érdeklődőket, sőt, vannak, amelyek teljesen ingyenesek. Sétáljatok, beszélgessetek és ismerjétek meg egymás kedvenceit a művészetek terén is.

Játsszátok át az egész éjszakát!

Keressetek egy olyan pubot, ahol biliárdozni is lehet, és máris indulhat az éjszakába nyúló biliárdparti. A szerelmed biztos tud adni egy-két hasznos tanácsot, amivel még ügyesebb leszel, persze csak ha szükséged van rá.

randi2.jpg ()Színház az egész világ…

Amikor színházra gondolunk, máris egy nagy színpadot látunk a lelki szemeink előtt, óriási kellékekkel, hatalmas színfalakkal. Pedig ez „kicsiben” is legalább ilyen élvezetes. Egy lakásszínházban is fantasztikus darabokat láthattok, ezek persze gyakran nem a „mainstreambe” tartoznak, de egy biztos, hihetetlen élményben lesz részetek, és mindezt kedvező áron.

Csemegézzetek!

Zarándokoljatok el egy csemegeboltba, vegyetek egy kis darab különleges sajtot vagy pástétomot és egy üveg finom bort. Teremtsetek otthon meghitt hangulatot gyertyákkal, és élvezzétek a fenséges ízeket!

Fedezd fel a városod!

Hidd el, még mindig tartogat meglepetéseket a városod, még akkor is, ha már tíz éve ott élsz. Szép időben sétálgassatok, térjetek be egy kávézóba, és kukkantsatok be az eldugott, apróbb boltokba. Tavasszal pedig pattanjatok biciklire, és ismerjétek meg a várost két keréken is.

10 000 Ft alatt

Tudjatok meg többet a hobbitokról!

Mi tartozik az érdeklődési körötökbe, mi a szenvedélyetek, a hobbitok? Vidd el a szerelmed egy kiállításra, ami a hobbijával kapcsolatos – motorok, motorcsónakok, orchideák, egzotikus állatok – bármi is legyen az biztos, hogy egy ilyen kiállításon mindent megtudhattok róla.

Könyvesbolti kirándulások

Szakítsatok időt egy kis sétára egy nagyobb könyvesboltban, nézegessétek meg az új könyveket, a kiruccanás végén pedig vegyétek meg egymásnak a kiszemelt műveket, és persze azt is meséljétek el egymásnak, miért pont azt választottátok. Ha nem találjátok túl ódivatúnak, otthon még egy rögtönzött felolvasó estet is tarthattok a kedvenc részeitekkel.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X