Főoldal > PSZICHÉ > 13 tedd és ne tedd a feng shui irodáért

13 tedd és ne tedd a feng shui irodáért

irodamunkahelypénzsiker
0

Írta: and

A nap nagy részét az irodában töltjük, azonban a munkahelyi környezet néha olyan fojtogató bez&

A nap nagy részét az irodában töltjük, azonban a munkahelyi környezet néha olyan fojtogató bezártság-érzetet tud kelteni, akár egy börtön. Sajátítsd el az alábbi 13 szabályt a feng shui iroda berendezéséhez, és meglátod, egész másként fognak telni a munkával töltött órák.

Tedd:

– Ülj az irodahelyiség bejáratától legtávolabb eső sarokba, hogy vezető pozícióba kerülj.

– Legyen a hátad mögött egy sarok vagy fal, hogy védelmet nyújtson. Ha oszlop, illetve ajtó- vagy ablakfélfa is található mögötted, akkor fedd el egy futónövénnyel.

– Ha az ablakból a kilátás egy magas épületre nyílik, akkor ülj háttal az ablaknak, mert ez az erődítmény támogat és véd majd.

– A számítógépedet az iroda északi vagy nyugati részére tedd, hogy erősítsd a kreativitásod. Ha a bevételed, jövedelmed szeretnéd emelni, akkor helyezd délkeleti irányba.

munka2.jpg ()– Tegyél egy akváriumot vagy egy asztali szökőkutat keletre, északra vagy délkeletre. Egy kis akvárium fekete vagy kék halakkal az iroda vagy az asztalod északi területén mozgásba hozza az üzletet és a karriered.

– A széf ideális helye a nyugati vagy északnyugati fekvés, mert mindkét égtáj fém elemű. A széf szimbolizálja a jólétet és az anyagi biztonságot.

– Hozd egyensúlyba a jin és a jang energiákat a berendezéssel és dekorációval. Kerüljenek arányba a halvány és a sötét színek, a könnyed és a kemény felületek, a finom és a durva struktúrák a bútorokban, az ablakoknál és a padlózatban is.

– Kezeld az iratokat, dokumentumokat tisztelettel, mivel ezek képviselik az üzlet múltját, jelenét és jövőjét.

Ne tedd:

– Ne ülj egy vonalba az ajtóval, mert a negatív energia útjában leszel.

– Ne fordíts hátat az ajtónak, különösen akkor ne, ha otthonról dolgozol. Az üzlet szimbolikusan az ajtón át jön hozzád, ezért semmiképp ne fordulj el tőle.

– Ne helyezd úgy az íróasztalod, hogy egyenesen a folyósóra, lépcsőre, raktárhelyiségre, mellékhelyiségre, liftre vagy mozgólépcsőre nézz.

– Egyáltalán ne tegyél tükröt az irodába. A tükrök ugyanis visszatükrözik a negatív energiákat az ügyfelekről másokra. Mindig tarts kontrollt az irodában levő energiák felett.

– Az irodai elektronikus eszközök zsinórjait ne hagyd fedetlenül. Ezek zűrzavar látszatát keltik, és nyílt áramlást engednek a negatív energiáknak. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X