Főoldal > PSZICHÉ > Nagy nyári horoszkóp

Nagy nyári horoszkóp

horoszkóp
0

Írta: and

A Wellness magazin asztrológusa ezúttal a megszokottnál nagyobb összeállítással készült,

A Wellness magazin asztrológusa ezúttal a megszokottnál nagyobb összeállítással készült, hogy már előre feltérképezhesd, hogyan tudod a legjobbat kihozni a nyári szabadságból, és mire figyelj, hogy sikeresek legyenek a fontos tevékenységekkel töltött napjaid.

Kos

Egész nyáron felpörgetett tempóban élsz majd, ezért mindenképpen iktass be az életedbe lassabb, lazító napokat. A szellemi kihívások okozta feszültséget enyhítik a fizikailag megerőltető tevékenységek, így a testmozgás most mindennél fontosabb lesz. Segítségével elkerülheted a kiborulást, vagy azt, hogy ne tudd elvégezni a munkádat. A párkapcsolatod felett viharfelhők gyülekeznek, elsősorban nyár elején. Amennyiben sikerül megőrizni a hidegvéredet és kellő türelemmel is rendelkezel, akkor csak átmeneti nehézségekkel kerültök szembe. Ám ha forrófejűen viselkedsz, akár véget is érhet viszonyotok. Igyekezz a feletteseddel jó kapcsolatot ápolni, mert sok múlik most a jóindulatán. A tervezett nyaralásod nagyon jól fog sikerülni.

Bika

Pénzügyeidet újfajta dinamizmus jellemzi a nyári hónapokban: a bevételek és a kiadások egyformán mozognak. Vagyis a sors most lehetőséget kínál arra, hogy megkeresd azt a pénzt, amire szükséged van. Persze ne viselkedj Harpagon módjára, mert vannak dolgok, például a gyermeked egészsége, a saját lelki nyugalmad vagy a családi harmónia, amelyekre muszáj áldozni. Kedvesed anyagi ügyei is felvirágoznak: egy új állás vagy egy minden eddiginél jobb lehetőség révén olyan helyen tölthetitek a nyarat, ahová már régóta vágytál. A féltékenységet felejtsd el, mert az csak saját kisebbrendűség-érzésedből fakad, ráadásul rengeteg energiádat elveszi. A gyümölcsöket alaposan mosd meg, most különösen oda kell figyelned az ételmérgezés veszélyeire.

Ikrek

Hajlamos leszel a túlzásokra, főleg ha a kedvesedről vagy a gyermekedről van szó. Ha nem akarod felrúgni a meglévő kapcsolatodat, ne akard most a másikat félszavakból megérteni, és ne hagyatkozz a megérzéseidre sem, mert ezek cserbenhagyhatnak. A párodat és a gyermekedet szeretheted úgy is, hogy közben reális maradsz, így objektívebben látod a dolgokat, és nem esel át a ló túlsó oldalára. Pénzügyekben olyan szorosra tudod húzni a nadrágszíjat, hogy a csodájára járnak a technikádnak. Testvéreddel, szomszédoddal most eláshatod a csatabárdot, és egy ismerős önzetlen segítségét is megköszönheted. Amennyiben házas vagy, partnereddel közös nevezőre kerülhettek egy vitás kérdésben.

Rák

A pénz olyan nagy úr, hogy szétzúzhat egy régi barátságot, ismeretséget, mely sokat jelentett mindkettőtök számára. Bármit is tettél, még nem késő, hogy felvedd vele a kapcsolatot, esetleg bocsánatot kérj, mert ez vezethet a lelki nyugalomhoz. A házasságodat feszültté teheti, hogy a partnered nyomasztónak érzi a kapcsolatotokat. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, most végre döntésre jutsz. Jót tenne, ha néhány hetet közösségben töltenél, például beiratkoznál egy ezoterikus táborba, ahol szellemileg és lelkileg is épülnél. A tudatos légzés jó módszer arra, hogy több oxigénhez juttasd a tüdőd.

Oroszlán

A vak szenvedély nyara következik, amikor olyan mágikus hatást gyakorolhattok valakivel egymásra, hogy képtelen leszel kordában tartani a vágyaidat. A gyermekvállalás ideje is eljöhet, illetve fontos elhatározásra juthatsz gyermekeddel kapcsolatban, és megteheted azt a lépést, amelyre csemetéd titokban már nagyon vár. Pénzügyeid most nem úgy alakulnak, ahogyan tervezted, melynek talán az az oka, hogy egy kicsit túlköltekeztél. De az is lehet, hogy ahhoz képest, mennyit dolgozol, úgy érzed, nem honorálják eléggé a munkádat. Itt az ideje, hogy lépj, mert a nyár közepe felé megtalálhatod azt a munkahelyet, ahol anyagilag és erkölcsileg is megbecsülnek. Ügyelj a megfelelő folyadékfogyasztásra: igyál akkor is, ha nem vagy szomjas.

Szűz

Engedd meg magadnak a pihenést: semmiképpen se a munkával foglalkozz a nyaralás alatt, hanem tényleg a kikapcsolódásra koncentrálj. Így elkerülheted a betegségeket vagy egy korábbi egészségügyi probléma kiújulását. Ráadásul ősszel nagy feladatok várnak rád, ezért is lényeges, hogy nyáron feltöltsd az energiaraktáraidat. Ha a munkád miatt csak rövid nyaralást tudsz beiktatni, akkor abban a pár napban gondoskodj a lelki-szellemi-fizikai feltöltődésről. A nyár arra is kiváló időszak, hogy nevezz egy pályázaton vagy támogatást kérj. Lakásfelújítással kapcsolatban nagy erőket kell mozgósítanod, ám ennek terhét megoszthatod a környezeteddel. A szerelemben érhetnek apróbb csalódások, esetleg rájössz, hogy mégsem az a személy számodra a nagy szerelem, akit annak hittél.

Nem találod a csillagjegyed? A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Wellness magazinban!

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X