Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp augusztusra

Wellness horoszkóp augusztusra

horoszkóp
0

Írta: and

Asztrológusunk, Izing Klára elárulja, hogy melyikre van nagyobb esélyed idén. Persze akárhogy is legyen, &

Asztrológusunk, Izing Klára elárulja, hogy melyikre van nagyobb esélyed idén. Persze akárhogy is legyen, élvezd ki a tengerpart és a hazai strandok minden pillanatát!

Kos

Szerelmi életedet leginkább a titkos vágyakozás jellemzi: nem tudsz lemondani arról, hogy szeress és kényeztess egy olyan valakit, akiről pontosan tudod, hogy azért szenvedést is okoz neked. Ne csüggedj, más téren viszont felragyog a szerencsecsillagod, meglehet, hogy ez az időszak fordulópontot jelent majd az életedben, akár spirituális értelemben. A baráti kapcsolataid, ismeretségeid is jól kamatoznak.

Bika

Időnként hatalmába keríthet az érzés, hogy egy Shakespeare-darab szereplője vagy. Drámakirálynő, most inkább szedd össze magad! A kellemetlen tapasztalatokat persze nem kell elfeledned, de tartózkodj a bosszú vezérelte akcióktól, a kevésbé etikus viselkedéstől. Inkább koncentrálj a szívügyekre és az anyagiakra, ugyanis augusztusban az utóbbiak terén szerencsésnek mondhatod magad.

Ikrek

Sikered most azon is múlik, hogy képes vagy-e alkalmazkodni másokhoz, elviselni a váratlan vagy kellemetlen helyzeteket. A megélhetést tekintve itt az ideje új vizekre evezni, mert végre megmutathatod, mire vagy képes, és egy másik munkahelyen nem az alattomosság határozza majd meg a hétköznapokat. Ha szerelemről vagy gyermeke(i)dről van szó, ne ess túlzásba!

Rák

A kísértés szirénhangjai suttognak a füledbe. Tartsd észben, hogy vannak kapcsolatok, amelyekbe nincs értelme több energiát fektetni. Gondold végig higgadtan, hogy neked mi mennyit ér meg, de közben légy tekintettel azokra is, akiknek sorsát befolyásolják a döntéseid. Ne félj, mert szerencse kíséri minden léptedet!

Oroszlán

Elérkezett az ideje, hogy önvizsgálatot tarts: leáss a mélyre, és a felszínre hozd cselekedeteid, érzéseid valódi okait. Ha erre képes vagy, akkor világossá válik a testi bajok lelki gyökere is, és valaki segítségével átlendülhetsz a nehéz helyzeten. Ezután más színben látod majd a világot, más lesz a fontos, a céljaid is átalakulhatnak. Meglepetésben lesz részed, amely fantasztikus élményt ígér!

Szűz

Akaratod, parancsaid most többet érnek, ha az óvatos meggyőzés köntösébe bújtatod őket. Fel kell készülnöd egy alattomos támadásra is, esetleg kukacoskodásra, és az ingatlan- vagy családi ügyek is sűrűsödnek, ami miatt nagyobb teher nehezedik a válladra. A házas- és üzlettársi viszonyaidat a titkok, a félreértések jellemezhetik. Bárhogy is legyen, töltekezz fel néhány nap pihenéssel, és minden akadályt kitűnően veszel majd.

Nem találod a csillagjegyed? A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Wellness magazinban!

Fotó: Pinerest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X