Főoldal > PSZICHÉ > Társkeresőn vigasztalódnak a nők a Foci VB alatt

Társkeresőn vigasztalódnak a nők a Foci VB alatt

foci vbfutballhumánnőktárskereső
0

Írta:

Tévé helyett más szórakozás Nagy-Britannia egyik legnagyobb társkereső oldala szerint a futball VB idej&

Tévé helyett más szórakozás

Nagy-Britannia egyik legnagyobb társkereső oldala szerint a futball VB idején drámai módon megugrik az új női regisztrációk száma az oldalon. Adataik szerint már a világbajnokság előtti hetekben 67%-kal nőtt az új női regisztrálók száma, amely tapasztalataik szerint a VB alatt további növekszik majd.

Az Illicitencounters kifejezetten a már kapcsolatban élők számára nyújt társkereső szolgáltatást, azaz miközben a férjek és barátok a televízió előtt csücsülnek, az unatkozó futball özvegyek más szórakozás után néznek.

Láthatatlanná váló asszonyok

„A világbajnokság a nyakunkon van és a tévé előtt ülő férjem számára azóta láthatatlanná váltam”  – indokolta regisztrációját az egyik új tag.

foci2.jpg ()Mike Taylor az oldal vezetője szerint nagyon sok új társkereső egyértelműen kijelenti, hogy elege van abból, hogy a barátja számára kolonccá válik a világbajnokság ideje alatt. Taylor szerint már a vb-t megelőző Anglia-Peru barátságos mérkőzés idején is 200%-kal növekedett a nők aktivitása az oldalon.

„Ez az adatsor legyen minden féri számára figyelmeztetés. Ha nem fordítasz kellő figyelmet a párodra a VB alatt, akkor talán majd keres magának valaki mást, aki rá is figyel” – fogalmazza meg javaslatait a társkereső oldal vezetője.

Van ahol a nőket is érdekli a foci

A FIFA felmérése alapján azonban nem minden országban veszélyezteti a foci VB a párkapcsolatokat. Miközben Angliában a meccsnézők kétharmada férfi, addig egyes országokban a meccseket több hölgy nézte, mint férfi. Meglepő módon Franciaországban, Argentínában és Brazíliában is több a tévénézők között a nő, mint a férfi, de még a mediterrán országokban is csak csekély a férfitöbbség.

Magyarországon korábban a Medián készített felmérést a férfiak és nők tévézési szokásairól a futball EB alatt. Nálunk a megkérdezett nők kétharmada követte az EB mérkőzéseit, és 60%-uk leült párjuk mellé megnézni a mérkőzéseket.

A hölgyeknek csupán 5 százaléka neheztelt párjára a folytonos tévénézés miatt. Ám a feleségek 8, míg a lazább kapcsolatban élő nők 15 százaléka szervezett magának más programot a tévéközvetítések idejére.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X