Főoldal > SZÉPSÉG > 7 őszi kiegészítő, amiket imádni fogsz!

7 őszi kiegészítő, amiket imádni fogsz!

0

Írta: and

1. A divat előrejelzések kristálytiszták A méretes ékszernek nem feltétlenül kell túlzottan szemet szúrónak vagy vibrálónak lennie, egy visszafogottabb csecsebecse is legalább annyira elbűvölő tud lenni. Ha a nyakláncod medálja egy egyszerű ám annál ellenállhatatlanabb kristály – bármelyik őszi szettet feldobhatod és elegánssá varázsolhatod. 2. Vadássz az állatmintákra! Az állatminták szuperek, de viselésükkor körültekintőnek kell […]

1. A divat előrejelzések kristálytiszták

A méretes ékszernek nem feltétlenül kell túlzottan szemet szúrónak vagy vibrálónak lennie, egy visszafogottabb csecsebecse is legalább annyira elbűvölő tud lenni. Ha a nyakláncod medálja egy egyszerű ám annál ellenállhatatlanabb kristály – bármelyik őszi szettet feldobhatod és elegánssá varázsolhatod.

leopardscarf.jpg ()2. Vadássz az állatmintákra!

Az állatminták szuperek, de viselésükkor körültekintőnek kell lenni, hiszen az ilyen daraboknál „a kevesebb több elve” érvényesül. Például egy szép, leopárd mintás kendővel abszolút stílusos lehetsz.

3. Ha igazán divatos szeretnél lenni, húzz fel egy káprázatos gyűrűt!

A nagy most az igazán menő! Minél feltűnőbb, annál jobb, kiváltképp, ha gyűrűkről van szó. A koktélgyűrűk tökéletesen passzolnak a nappali viselethez, válassz olyat, amely egyedi, (érdemes iparművészek munkáit is megtekinteni, hiszen náluk valódi különlegességekre lehet bukkanni). Ha tanácstalan vagy, milyen szín ékesítse az ujjad, akkor részesítsd előnyben a lilát, amely igazi őszi szín. De választhatod az ametisztet is, hiszen az is nagy sláger lesz idén.

img-thing.jpg ()4. A frizurád is legyen csábos

Hajba a bájos hajpántokkal és hajszalagokkal! Arra azonban ügyelj, hogy hajpántból olyanra essen a választásod, amely nem nyomja a fejed, mert az egész napos viselése ennek kényelmetlen lehet. Az üzletekben kutass olyan fekete színű szalag után, amelyet apró, aranyszínű kövek díszítenek, vagy szerezz be egy kék hajpántot, amelyen selyemvirág díszeleg. Egy ilyen bájos ékkel a hajadban igazán elragadó és kifinomult lehetsz.

5. Régi ruha, új trükkök

Merész, de hatásos trükk, ha a kedvenc kis feketédet „megvadítod” egy széles övvel, amelyre a grandiózus szegecsek is felhívják a figyelmet. Ezek a jókora övek az őszi divat állandó szereplői, segítségükkel valóban drámai megjelenést teremthetsz.

6. Egy csipetnyi csipke

Őszintén, ki nem szereti a csipke érintését? Egy fekete vagy égszínkék csipkekendővel a szezon egyik kedvencét, a kockás ing maszkulin hatását is lágyíthatod, vagy viselésével egy sima pulóvert is hangsúlyossá varázsolhatsz.

7. Lenyűgöző karperecek

A harsány, figyelemfelkeltő karperecek mindig is helyet kaptak a divatos kiegészítők kelléktárában, de most még trendibbek, mint eddig bármikor. A karpereceknél is javallott megtekinteni az iparművészek alkotásait – különösen azokat, amelyek ezüstből készültek. Ezek a mívesen megmunkált darabok csodálatosak, bármelyik ruhát pazarrá varázsolják, nem mellesleg a minőségük is kiválóbb, mint egy szimpla bizsunak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X