Főoldal > SZÉPSÉG > Az ősz legcsábítóbb és legújabb parfümjei

Az ősz legcsábítóbb és legújabb parfümjei

0

Írta: and

L’Occitane Fleur Cherie Az apró virágokkal díszített üvegcse finom, légies ugyanakkor pompás illatot rejt magában, amely a karizmatikus egyéniségek kedvenc parfümje lehet. A Fleur Cherie a benne rejlő narancsvirággal a Földközi-tenger vidékének atmoszféráját idézi. Amikor magadra fújod, szinte látod majd magad előtt a virágba borult narancsfákat, érzed a levegő édes, mindent átható illatát. A narancsvirágvizet […]

Loccitanefleurcherie.jpg ()L’Occitane Fleur Cherie

Az apró virágokkal díszített üvegcse finom, légies ugyanakkor pompás illatot rejt magában, amely a karizmatikus egyéniségek kedvenc parfümje lehet. A Fleur Cherie a benne rejlő narancsvirággal a Földközi-tenger vidékének atmoszféráját idézi. Amikor magadra fújod, szinte látod majd magad előtt a virágba borult narancsfákat, érzed a levegő édes, mindent átható illatát. A narancsvirágvizet az apró fehér virágokból nyerik – ennek képe köszön vissza a parfüm üvegén is. A mediterrán övezetben ez a növény nagy megbecsülésnek örvend, gyakorta alkalmazzák az ételek és italok illatosítására, sőt a pihentető, nyugodt alváshoz is hozzásegít. A narancsvirág foglalja magában az elbűvölő illatú esszenciális olajt, a nérolit is, amely nevét Nerola hercegnő után kapta. Ugyanis az, hogy a narancsvirág ekkora diadalt aratott Európa-szerte az neki volt köszönhető. Ez az esszencia adja az illat „lelkét”, hatását pedig a citrusgyümölcs-kivonat, valamint a fehér virág és a vanília ötvözete erősíti. A Fleur Cherie komponensei még többek között a menta, a fekete ribizli levél, a jázmin, accaglicine.jpg ()valamint különböző pézsmás jegyek. Ez utóbbiaknak tulajdonítható az illat bujasága. A természetes alapanyagokat tartalmazó parfüm hatását fokozhatod a könnyű habot adó fürdő- és tusoló géllel, valamint a szaténérzetet és puhaságot nyújtó testápolóval is.

Myropolium Acca Kappa „Glicine” (Lilaakác)

A kölni a lilaakác elragadó aromájával mindazoknak elnyeri a tetszését, akik egy valóban különleges illatfelhőbe szeretnék burkolni magukat. A lilaakác egy kúszócserje, amely Kínából és Japánból származik, tavasszal káprázatos virágba borul, nyáron pedig zöld levelekkel veszi körül magát. A lilaakác a virágok nyelvén magát a gyengédséget közvetíti, míg az ázsiai országokban a barátság jelképének tartják. Egy nem túl hivalkodó illat, amely mégis jellegzetes, és a viselőjét is azzá teszi.

Myropolium Acca Kappa Calcycanthus

accacalycanthus.jpg ()A velencei kertek éke, a Calcycanthus igazi hideget kedvelő növény. Görög nyelven szó szerint azt jelenti, hogy „téli virág”. A sárga szirmokkal övezett gyönyörű lila virágból meleg, vibráló őszi illatot nyernek ki, melynek segítségével még könnyebben csavarhatod el a férfiak fejét. Az illatot a jázmin, a narancsvirág, a méz és a pézsma teszi még lendületesebbé.

Avon Outspoken by Fergieoutspoken.jpg ()

A Black Eyed Peas népszerű énekesnője első illatát dobta piacra az Avon segítségével, amely az erős és bátor nőket célozza meg. A parfüm legfontosabb jegyei közé sorolandóak a frissítő erejű fekete ribizli és a vadsáfrány. Ezzel ellentétben megjelennek könnyedebb aromák is az illatban, mint például a jázmin virágos árnyalata. Ezek szenvedélyessé és igazán érzékivé varázsolják a viselőjét, míg alapjegyként a csábító ébenfa teszi harmonikussá az illatot.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X