Főoldal > SZÉPSÉG > Tisztítsd az arcod személyre szabottan!

Tisztítsd az arcod személyre szabottan!

0

Írta: and

Ha idő előtt megelőznéd a ráncokat… Vannak, akik szerint a ráncok elleni küzdelmet nem árt már a húszas évek közepén elkezdeni, de ekkor még nem kell drasztikus módszereket bevetni. Bőven elég, ha naponta kétszer speciális készítményt is használsz az arcmosáskor. A Pureceutical ránctalanító arclemosógéllel kiválóan tüntetheted el a bőrre rakódott szennyeződéseket és a sminket. Szintén […]

ranctalanito.jpg ()Ha idő előtt megelőznéd a ráncokat…

Vannak, akik szerint a ráncok elleni küzdelmet nem árt már a húszas évek közepén elkezdeni, de ekkor még nem kell drasztikus módszereket bevetni. Bőven elég, ha naponta kétszer speciális készítményt is használsz az arcmosáskor. A Pureceutical ránctalanító arclemosógéllel kiválóan tüntetheted el a bőrre rakódott szennyeződéseket és a sminket. Szintén remekül mérsékeli a mimikai ráncok megjelenését, tonizálja, ápolja és feszesebbé varázsolja a bőrt. A gél növényi kivonatok és peptidek ötvözetét foglalja magában, így valóban kímélő termékkel van dolgunk, amely anélkül szabadítja meg a bőrt a piszoktól, hogy túlzottan kiszárítaná azt. Mindeközben ránctalanító funkcióval is bír, ez pedig a benne lévő hexapeptid ránctalanító hatásának tulajdonítható. A gélben olyan növényi kivonatok is találhatóak, mint a vérkeringést javító nagylevelű csodamogyoró, az antibakteriális erejű citromfű, vagy az antioxidáns hatású rozmaring és orvosi zsálya. Ha arcápolásról beszélünk, legalább annyira fontos a rendszeresség, mint hogy az általunk használt termék a bőrünk állapotához igazodjon.

A ránctalanító arclemosógél ára: 4225 Ft

 Ha a tág pórusaid keserítik meg a mindennapjaidat…

Sokan még a pubertás kor után is küzdenek a tág pórusokkal és a nemkívánatos pattanásokkal. A Pureceutical kétfázisú pórusösszehúzó arctisztítója kifogástalanul tisztítja a bőrt, hatóanyagai felüdítik az arcot, elősegítik a pórusok összezáródását, és a pattanásos bőrre is gyógyírt jelentenek. Ezzel az arctisztítóval előkészíthető a bőr az éjszakai pihenésre, alkalmazásával a bőr megfelelően tud lélegezni, így búcsút inthetünk az eltömődött pórusoknak. A rendszeres arctisztításnak a tág pórusú bőrnél még hangsúlyosabban kell megjelennie – ez a kétfázisú pórusösszehúzó arctisztítóval könnyen megvalósítható. Hatására a pórusok nagysága csökken, így az újonnan megjelenő szennyeződéseket nem fogják fel. Összességében véve a bőr egész állapotára pozitív hatást gyakorol. A benne lévő vadgesztenye kivonat optimálissá teszi a sejtek oxigénellátását, élénkíti anyagcseréjüket, míg a komló a bőrt vitalizálja. Az arctisztító táplálja, óvja és hidratálttá teszi a bőrfelszínt, mintegy „védőpajzsot” emelve elé. Rendszeres használatával ragyogóan egészséges bőrszínre is szert tehetsz.

 A kétfázisú pórusösszehúzó arctisztító ára: 4225 Ftpigmentfolt.jpg ()

Ha a pigmenthibák zavarnak…

Néhány pigmentfolt éktelenkedik az arcodon, és gyakran töröd a fejed, hogy tudnád elkendőzni? Nos, ha teljesen nem is, de ezzel a termékkel halványítható a szépséghiba. A Pureceutical pigmentfolt-halványító kétfázisú arctisztító olyan hatóanyagokat rejt magában, amelyek óvatosan halványítják a bőr egyenetlenségeit. A készítmény alaposan megtisztítja és ápolja a bőrt, természetes módon távolítja el az epidermisz erősen pigmentált sejtjeit, és visszafogja a bőrfelszín helyi pigmentációját. Ez a termék is gazdag növényi kivonatokban:  ilyen például az ázsiai gázló kivonatát, ami hidratáló hatású, és a készítmény egyik alappillére, míg a benne lévő erdei fenyő kivonat puhává teszi a bőrt.

A pigmentfolt-halványító kétfázisú arctisztító ára: 4225 Ft

hamlasztokrem.jpg ()Ha csodásan puha bőrt szeretnél…

 A puha bőr elérésének egyik alapfeltétele az elhalt hámsejtek eltávolítása, tehát a heti rendszerességgel elvégzett hámlasztás. A Myropolium Erboristica hámlasztó arcápolója olyan argánszemcséket tartalmaz, amely előmozdítja a hámlasztást, az argánolaj pedig regenerálja, puhává és selymessé teszi a bőrt. A teljes mértékben növényi eredetű hatóanyagokat tartalmazó készítményt hetente egyszer-kétszer alkalmazd.

A hámlasztó arcápoló ára: 1790 Ft

 

Ha rendkívül száraz és érzékeny a bőröd…holttengeriarc.jpg ()

Erre a problémára is van orvosság, méghozzá a Myropolium Holt-tengeri hidratáló arckrémje, amely ásványi anyagokkal és shea vajjal siet az érzékeny bőr segítségére. A könnyű állagú nappali krém a shea vaj mellett szőlőolajjal, Holt-tengeri sóval és panthenollal ápolja a száraz, érzékeny bőrt. A shea vaj hidratál és a káros környezeti hatásokkal szemben is védelmet nyújt a bőrnek. A panthenol gyógyít és megnyugtat, míg a Holt-tengeri só erősíti a bőr védekezőképességét. Ha rendszeresen ezzel a kencével kényezteted az arcod, akkor biztosra veheted, hogy bőröd hamarosan csodásan hidratált és sima lesz.

A hidratáló arckrém ára: 2100 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X