Főoldal > SZÉPSÉG > Így légy elbűvölő az ünnepek alatt!

Így légy elbűvölő az ünnepek alatt!

0

Írta: and

A textúrák keveréke Ha a hivatalos hangulatú darabokat lazábbakkal kevered, számtalan szettet összeállíthatsz a gardróbod kínálatából, és a stílusod is ki fog tűnni a tömegből. Minél nagyobb kontrasztban állnak az általad viselt anyagok, annál kiegyensúlyozottabb lesz az összhatás. Válassz egy testre simuló fehér gyapjú pulóvert, amelyet akár fémes színű szálak is díszíthetnek, így igazán áramvonalas […]

A textúrák keveréke

Ha a hivatalos hangulatú darabokat lazábbakkal kevered, számtalan szettet összeállíthatsz a gardróbod kínálatából, és a stílusod is ki fog tűnni a tömegből. Minél nagyobb kontrasztban állnak az általad viselt anyagok, annál kiegyensúlyozottabb lesz az összhatás. Válassz egy testre simuló fehér gyapjú pulóvert, amelyet akár fémes színű szálak is díszíthetnek, így igazán áramvonalas és sikkes lesz a megjelenésed.

Gleccsereket idéző árnyalatok

A hűvös zafír, ezüst és kékes-szürke flitterek és selymek csak úgy vonzzák a tekinteteket, de mégsem esel túlzásokba viselésükkel. A tél folyamán általában erősen érdeklődünk a sötétebb árnyalatok után, de sokkal vidámabb hatást érhetünk el, ha a fényesebb verziókat részesítjük előnyben. A főbb ruhadarabok lehetnek kékek vagy szürkék, de a kiegészítők segítségével mindenképp bolondítsd meg őket egy kis ragyogással: elő a tél fehérségét idéző és az elefántcsontszínű ékszerekkel!

glitter01.jpg ()Flitterek mindenütt

Legtöbbünk csak ritkán ölti magára ezeket a csillogó kis szemcséket, de az ünnepek idén elképzelhetetlenek nélkülük! Keress olyan ruhát, amely pici négyzet alakú flitterekből áll, így finoman irizáló hatásra tehetsz szert. Ha viszont igazán a reflektorfénybe szeretnél kerülni, szerezz be egy olyan darabot, amely nagy, kerek flitterekből tevődik össze. Ha visszafogottabb szeretnél maradni, akkor a flitterek legyenek a ruha szegélyén vagy az ujjánál, ily módon odairányíthatod a fényt, ahova szeretnéd.

Pompás rétegekglittercsatt.jpg ()

Néhány okosan kiszemelt extra darabbal a kedvenc partiruhád vadiúj fényében pompázhat minden egyes alkalommal, amikor csak belebújsz. Az ujjatlan ruhakölteményeknél a lehetőségek széles tárházában válogathatsz, hiszen ilyenkor felülre és alulra is magadra kaphatsz még egy réteget, ami ebben hideg időben elengedhetetlen. A ruhát ráhúzhatod egy vékonyabb anyagú garbóra, különleges hangsúlyt adhatsz neki egy blézerrel, de az is csinos lehet, ha egy túlméretezett, kötött pulóver ráomlik a szoknyára.

Parti-kész nadrágok

Keress olyan nadrágot, amelyben ötvöződik a kényelem és a szikrázó hatás. Egy szűk szárú nadrággal például kihangsúlyozhatod az alakodat és rendkívül mutatós leszel. Húzz hozzá bokacsizmát, ezek a lábbelik ugyanis optikailag nyújtanak, pontosabban „nyakig érő” lábakat kölcsönöznek a viselőjének.

glittershoe.jpg ()Csillogással átszőve

Nem minden alkalom követeli meg a mozisztárokat is fémjelző csillogást, de minden egyes nap egy újabb esély arra, hogy különlegesnek érezzük magunkat. Viszont limitáld a csillogó darabok mennyiségét egy vagy két darabra. Nappalra jöhet egy arany szálas kötött pulcsi, mely finoman játszik a fénnyel, estére pedig fokozd a drámai összhatást díszes kiegészítőkkel, például egy vagány övvel vagy egy hajszalaggal.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X