Főoldal > SZÉPSÉG > 7 tipp, hogyan érezd magad magabiztosabbnak és szexisebbnek

7 tipp, hogyan érezd magad magabiztosabbnak és szexisebbnek

kisugárzásmagabiztosönbizalomszexi
0

Írta: and

Tippjeinkkel segítünk, hogy magad mögött hagyd végre a szürke egér státuszt, és az önbizalomtól kicsattanó nők táborát képezd. 1. Eddzél! Azt már számos alkalommal hallottuk, hogy az edzés milyen fontos a testi-lelki egészségünk megőrzése végett. Egy kis kardioedzés, majd utána gyúrás izomra, és hamarosan érezni fogod, hogy a tested egyre feszesebb és izmosabb lesz. A […]

Tippjeinkkel segítünk, hogy magad mögött hagyd végre a szürke egér státuszt, és az önbizalomtól kicsattanó nők táborát képezd.

1. Eddzél!

Azt már számos alkalommal hallottuk, hogy az edzés milyen fontos a testi-lelki egészségünk megőrzése végett. Egy kis kardioedzés, majd utána gyúrás izomra, és hamarosan érezni fogod, hogy a tested egyre feszesebb és izmosabb lesz. A kérdés az, hogy milyen motiváció áll az egész mögött. Mert bármilyen edzést tönkrevághatja az, hogy csak muszájból csinálod, és valójában semmi kedved az egészhez. Ezt a „muszájt” kell átváltoztatni arra, hogy te igenis akarod és szereted is a testmozgást. Ha kezdőként fogcsikorgatva mész le az edzőterembe, ne add fel már az első alkalommal. Pár hét után már hiányozni fog, ha egyetlen alkalmat is elmulasztasz.

2. Sétálj!

Ha van akár csak 20 perc szabad időd is, akkor azt töltsd egy kis sétával. Ez fejleszti a kitartásodat, és a szabad levegőn töltött idő alatt az agyadat is ki tudod szellőztetni. Ez alatt az idő alatt is át tudod kicsit gondolni a dolgaidat, mi az, ami bánt, min szeretnél változtatni, mi okoz örömöt.

szep2.jpg ()3. Tölts több időt a barátaiddal!

A fizikainál jóval megfoghatatlanabb fogalom a szellemi erőnlét. Hogy ezt hogyan fejleszd vagy tarts szinten? Mindenekelőtt ne gubózz be, hanem ápold a szociális életed, azaz lehetőségeidhez és idődhöz mérten találkozz a barátaiddal. Ezek a találkozások nemcsak azért fontosak, mert elsírhatod aktuális bánatodat, vagy elújságolhatod az örömödet, hanem ezzel együtt azt is érzed, hogy nem vagy egyedül, mindig van pár személy, akikre maximálisan számíthatsz, és ez lelkileg is erősebbé tesz.

4. Szerezd vissza az önbizalmad!

Az önbizalom az egyik legfontosabb tényezője annak, hogy mind testileg, mind szellemileg a toppon legyél. Ha mégis problémáid lennének ezen a téren, fogadd meg az alábbi három tanácsot:
– Ne adj túlzottan mások véleményére. Persze az építő jellegű kritikákat ne ereszd el a füled mellett, de  ha érzed, hogy valaki csak szapulni akar, akkor ne add meg neki azt az örömöt, hogy rágódsz a megjegyzésein!
– Inkább vedd magad körül pozitív kisugárzású emberekkel. Ez a pozitív energia előbb-utóbb rád is átáramlik, és sokkal magabiztosabbnak fogod magad érezni.
– Hallgass magadra! Bármilyen bizonytalan is vagy, próbáld meg hinni magadnak, és bízz az intuícióidban.

5. Győzd le a negatív gondolataidat!

A kritikákat a helyén kell kezelni. Ha úgy érzed, nem tudod megkülönböztetni a jószándékú kritikát a sértéssektől, minden apró negatív megjegyzésen kiborulsz, és már előre rettegsz, mit fogsz elrontani, amiért szidást kapsz, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy beszélj egy szakemberrel. Ő segíthet abban, hogy meg tudd különböztetni a megjegyzések mögött húzódó szándékot, így az önbizalmad is megnő, mely által nem fogod azt gondolni folyamatosan, hogy állandóan mások céltáblája vagy.

6. Érezd magad szexisebbnek!

Az önbizalom egyik része, hogy mennyire érzed magad vonzónak, hogyan viszonyulsz a testedhez. Ha úgy érzed, ezen a téren hiányosságaid vannak, próbáld ki az alábbi gyakorlatokat:
– Először is kezdj el edzeni és helyesen táplálkozni. Már maga a tudat, hogy ennyit megtettél saját magad egészségéért, erővel és önbizalommal fog feltölteni.
– Próbáld ki a rúdtáncot! Azon kívül, hogy hihetetlenül megmozgatja szinte az összes izmodat, egyben rendkívül szexinek is fogod érezni magad, ahogy a rúd körül pörögsz.

7. Légy kicsit önző!

Összegezve: ahhoz, hogy szexinek és magabiztosnak érezd magad, szükséges az, hogy szeresd azt, amit csinálsz, ápold a baráti kapcsolataidat… és, hogy egy kicsit önző is legyél, persze ne túlzottan, csak annyira, hogy, ha valami teljesen ellenedre van, arra merj nemet mondani. Ennek megvan az a pozitív oldala is, hogyha képes vagy kicsit önző lenni, akkor másokkal szemben nagyobb önzetlenséget tudsz kinyilvánítani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X