Főoldal > EGÉSZSÉG > 20 kilót szedett fel magára ez a modell, sosem volt még ilyen boldog

20 kilót szedett fel magára ez a modell, sosem volt még ilyen boldog

önbizalom
0

Írta:

Pedig néhány évvel ezelőtt még állandóan az edzőterembe járt és éheztette magát.

Vannak emberek, akinek attól lesz önbizalma, ha lead pár kilót és vannak, akik így nyerik vissza a nőiességüket. La’Tecia Thomas az utóbbiak közé tartozik. Az egykori modell 20 kilót szedett fel az utóbbi években, aminek köszönhetően megnőtt az önbizalma és végre jól érzi magát a bőrében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@lateciat által megosztott bejegyzés

„Sokkal boldogabb vagyok, mióta meghíztam. Újra megszerettem önmagam, és ma már sokkal kiegyensúlyozottabb életet élek” – mesélte a lány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@lateciat által megosztott bejegyzés

La’Tecia persze még most is edz, csak nem napi 3 órát, és odafigyel arra is, hogy helyesen étkezzen, hiszen nagyon fontos számára, hogy egészséges maradjon. „Rengeteg tévhit terjedt el a plus-size modellekről. Mi is szoktunk edzeni és nem eszünk össze-vissza mindent” – mondta a modell.

Régen La’Tecia drasztikus diétákkal próbált vékony maradni, és amikor csak tudott lenézett az edzőterembe, de soha nem volt igazán elégedett magával. Folyton rettegett, hogy nem elég keskeny a dereka, vagy felszed pár kilót, ha nem koplal egy kicsit, és sohasem látta magát igazán szépnek a tükörben. Szerencsére azonban ez már a múlté, és remekül érzi magát a bőrében.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X