Főoldal > SZÉPSÉG > Így változz bombanővé! – 4 tuti tipp

Így változz bombanővé! – 4 tuti tipp

bombanőfodrászkényeztetésruhatársmink
0

Írta: and

A legbosszantóbb mondat, amit egy nőnek mondhatnak, az valószínűleg a „fogadd el magad” felszólítás, miközben mindenhol idegesítően tökéletes nők néznek vissza rád, akiknek persze még a szél se fújja a haját, amitől leginkább elbujdokolnál. Neked is megvan a lehetőséged, hogy csodaszép és vonzó légy, ehhez egyetlen jelmondatot kell a fejedbe vésned: törődj magaddal! Kényeztesd magad! […]

A legbosszantóbb mondat, amit egy nőnek mondhatnak, az valószínűleg a „fogadd el magad” felszólítás, miközben mindenhol idegesítően tökéletes nők néznek vissza rád, akiknek persze még a szél se fújja a haját, amitől leginkább elbujdokolnál. Neked is megvan a lehetőséged, hogy csodaszép és vonzó légy, ehhez egyetlen jelmondatot kell a fejedbe vésned: törődj magaddal!

Kényeztesd magad!

Hiába tagadod, neked is, mint minden nőnek szükséged van időre, amikor csak magaddal törődsz. Kell, hogy egy kicsit kényeztesd magad, hogy szebbnek és jobbnak lásd magad. Ha rendszeresen ápolod a bőröd, és még egy kis pluszt is viszel bele, meglátod, mindenki észreveszi majd a ragyogásod.

Hetente egy-két alkalommal tegyél fel egy kellemes arcpakolást, ami felfrissíti az arcbőröd, és amelytől üdébbnek, fiatalabbnak érzed majd magad. Közben készíthetsz magadnak egy kellemes fürdőt is különböző olajokkal, vagy gyógynövényekkel. Végül, hogy az egész tested puha és bársonyos legyen, használj testradírt 2-3 naponta.

maszk.jpg ()Dobd el a hajgumit végre!

Egy bombanőnek a haja is ápolt és szép kell, hogy legyen, szóval irány a fodrász! Ha jó a fodrászod, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan frizurát fog készíteni neked, ami illik az egyéniségedhez és az életstílusodhoz. Kérd, hogy olyan hajat vágjon, amit könnyű kezelni, nem kell órákig beszárítgatni, hogy kinézzen valahogy.

Ha már megvan a tökéletes fazon, azt sem árt néha feldobni. Mostanában már a legtöbb ruházati boltban találhatsz a kollekciójukhoz megfelelő kiegészítőket, de legjobban az erre szakosodott boltokban jársz, ahol számtalan hajpánt és csatt közül válogathatsz. Egy szabály van csupán, a kevesebb néha több. Felejtsd el a hatalmas virágokat és társaikat!

Egy laza smink

Bár sminket általában a külvilágnak készítünk, kár tagadni, hogy leginkább belül számít, hogy van rajtunk némi makeup. Azt is mondhatjuk, hogy biztonságot ad. Persze azért jobb, ha tudod, hogy magában a szájfény vagy a szempillaspirál nem igazán számít sminkelésnek. Ha nem vagy egy kozmetikus guru, akkor kezdd az alapoknál, és kísérletezz.

A legegyszerűbb, ha egy natúr sminket készítesz, ami manapság nagy divat. A lényeg, hogy ne látszódjon, de széppé tegye az arcod. Ehhez mindössze annyi kell, hogy a jól ápolt és hidratált arcodra egy kis fényt vigyél. Szükséged lesz egy halvány barna vagy rózsaszínes szemhéjpúderre, fehér szemceruzára, ami fényt ad a szemnek, korrektorra, szempillaspirálra és szájfényre.

Nézd át a gardróbod!

Ahhoz, hogy bombanőnek érezd magad, a ruháidat is jól kell megválasztanod, mert egyáltalán nem biztos, hogy amire éppen azt mondják, hogy ez aztán nagyon divatos, és mindenkinek ilyen van, az neked is jól fog állni. Sőt, ahhoz, hogy nőies légy, nem kell miniszoknyába és alig valamit takaró felsőkbe erőszakolnod magad. Mielőtt elindulsz, hogy újabb darabokat szerezz be, légy bátor és állj a tükör elé. Alaposan nézd végig magad – lehet, hogy sok a hibád, de biztosan találsz olyan dolgokat is magadon, amiket érdemes kihangsúlyozni. Például ha szép a lábad, vagy hosszú a nyakad, akkor ezekre kell koncentrálnod. Nagyon fontos, hogy ne vásárolj kapkodva, hagyj időt a válogatásra. Járd körbe a boltot, szedj össze néhány különböző fazonú ruhát, és próbálgasd őket. Néhány után már látni fogod, hogy körülbelül mi az, ami jól áll, és jól érzed magad benne. Meglátod, néhány jól megválasztott ruhadarabbal könnyen magabiztos és vonzó lehetsz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X