Főoldal > SZÉPSÉG > Ezt viseld a munkahelyen – Tavaszi kosztüm-körkép!

Ezt viseld a munkahelyen – Tavaszi kosztüm-körkép!

divateleganciakiegészítőnadrágkosztüm
0

Írta: and

Az önállóság szimbóluma Míg korábban a nadrág a férfiak előjoga volt, az 1920-as évektől megváltozott társadalmi-gazdasági helyzet miatt a nők is sportolni kezdtek, munkába álltak, és a hollywoodi filmsztárokhoz hasonlóan a szoknyákat nadrágokra cserélték. A trend minden évben változik, tavasszal előtérbe kerülnek a rövidebb blézerek és a rendkívül bő, magasított derekú nadrágok, amelyeket viselhetsz csillogó […]

Az önállóság szimbóluma

Míg korábban a nadrág a férfiak előjoga volt, az 1920-as évektől megváltozott társadalmi-gazdasági helyzet miatt a nők is sportolni kezdtek, munkába álltak, és a hollywoodi filmsztárokhoz hasonlóan a szoknyákat nadrágokra cserélték. A trend minden évben változik, tavasszal előtérbe kerülnek a rövidebb blézerek és a rendkívül bő, magasított derekú nadrágok, amelyeket viselhetsz csillogó magas sarkúval vagy kényelmes, lapos cipővel.

szatenkosztum.jpg ()Elegáns

Egy szép kidolgozású, jó minőségű szövetből készült nadrágkosztüm roppant nőies és mutatós viselet. Hófehér és bronzos bőrödön egyaránt jól mutat a nude árnyalat, amely természetessé és üdévé varázsol. A lágyan omló anyagok a letisztult egyszerűség jegyében még dinamikusabbá varázsolják megjelenésedet és a jó szabásvonalnál semmi sem karcsúsít jobban.

Kosztümödet bolondítsd meg egy feltűnő cipővel, vékony övvel, vagy áttetsző blúzzal. A www.bellamode.hu oldalán számtalan összeállítás közül válogathatsz. A drapp színű blézer 12 990 Ft-tól, a nadrág 6990 Ft-tól kapható.

Wellness Cafe tipp: Aranyszínű szandál (Tally Weijl, 8790 Ft), megkötős szaténblúz (Chantall 16190 Ft), barna bőröv (Gas, 13900 Ft)

gyongyegy.jpg ()Klasszikusgyongyketto.jpg ()

A finom anyagból készült kosztümök szabásvonala egyszerű, mégis elragadóan látványos.

A blézer-nadrág kombó nagyon kényelmes, és ha a fekete színhez gyöngyös kiegészítőket viselsz, biztosan eléred a kívánt hatást. Egy szatén anyagból készült együttes ideális, ha értekezletre, munkaebédre, vagy színházba kell menned. A nadrágkosztüm ára 17 990 Ft (www.virginia.hu)

Wellness Cafe tipp: Fehér gyöngysor (Miss Moneypenny, 3790 Ft), gyöngy fülbevaló (Furla, 11 500 Ft), kerekített orrú cipő (Vagabond, 18 990 Ft) 

hosszuderek.jpg ()Csábító

Az idei trend középpontjában álló magasított derekú, lezser nadrágok szabadon hagyják a bokát, így finoman hangsúlyozzák a nőiességet. A bőszárú nadrágokat viseld szűk, dekoltált felsővel, telitalpú cipővel vagy kombináld csipkével. Ajándékozd meg magadat a Just Cavalli szexis fekete nadrágkosztümjével, amelyet 120 000 Ft-ért itt vásárolhatsz meg: www.grandifirmi.com/gf/

Ha romantikus randira készülsz, lovagodnak biztosan nem okozol csalódást az elegáns, karcsúsított, csipkebetétes bordó együttesben, amely elasztikus taft szövetből készült, így nem fogsz feszengeni vacsora közben (www.princessdivat.hu).

Wellness Cafe tipp: Csipkés top (Marks&Spencer, 8990 Ft), horgolt cipő (Humanic/Bronx 19990 Ft), fekete selyeming (D&G, 63340 Ft)

muszlinbluzfeher.jpg ()Ártatlan

Nincs sikkesebb, mint a ragyogó fehér szín, amely a nyári éjszakában is csodásan mutat.

A fehér színű nadrágkosztümöt hordhatod övvel, ami még vonzóbbá teszi az összképet. A nőies szabású blézer enyhén kerekített gallérkihajtóval és zsebfedős zsebekkel készült, amely remekül kiemeli alakodat. A nadrág élre vasalt, széles, dupla derékpánttal, átlós zsebekkel Comfort-Fit szabású. Ára 24 415 Ft (www.otto.hu)

Wellness Cafe tipp: Pöttyös ing (Mango, 11 990 Ft), strasszos, aranyszínű magas sarkú (Cuple, 41 690 Ft), muszlinblúz (Sinéquanone, 9990 Ft)

Puritán

Az igazi nő titka az egyszerűségben rejlik: a szezon nadrágkosztümjei lezser szabásúak és természetes anyagúak. A nyomott mintás, 3 gombos, enyhén karcsúsított együttes kényelmes, hétköznapi öltözet, amely magassarkúval a legszebb, ám húzhatsz hozzá maszkulin félcipőt is, ha szereted keverni a stílusjegyeket. A szett ára 19 990 Ft (www.joydivat.hu).

aranymagassarku.jpg ()Gondolj már most a melegre és lepd meg magad egy térdnadrágos változattal, szürke színű blézerrel! (www.divatbolt.hu)

Wellness Cafe tipp: Muszlinblúz (Nanushka, 33 000 Ft), platformos magas sarkú (New Yorker, 6990 Ft), keskeny öv (OVS, 2190 Ft)

Vibráló

Egy élénk színű nadrágkosztüm könnyen válhat ruhásszekrényed kulcsdarabjává, hiszen teljesen új arcodat mutatja. Ha kedveled a szivárvány árnyalatait, remek választás a tengerzöld együttes: a 3 soros gombolású blézer hajtókával, elöl díszítőszegélyes zsebekkel, a nadrág vasalt éllel, oldalt benyúlós zsebekkel és övtartóval készült. A termék ára 6999 Ft (www.bonprix.hu)

Wellness Cafe tipp: Ha szeretnél egyedibb megjelenést, tűrd fel a kabát ujjait, így feltűnőbbé teheted az összhatást.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X