Főoldal > SZÉPSÉG > Hódíts úgy, ahogy a kínai nők!

Hódíts úgy, ahogy a kínai nők!

divathódításkeletiesruhatárselyem
0

Írta: and

Kifinomult és feltűnő A tervezők csodálatos selyemanyagokban, egzotikus virágmintákban álmodták újra az idei divatot, és Ázsiából merítettek inspirációt. Többek között Pucci, Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Herrera és Miu Miu kifutóin is felfedezheted ezeket a káprázatos organikus kelméket. A szatén esése egyedülálló, lágy és hűvös tapintása, fényes felülete az esti partin minden tekintetet rád irányít. Wellness Cafe […]

Kifinomult és feltűnő

A tervezők csodálatos selyemanyagokban, egzotikus virágmintákban álmodták újra az idei divatot, és Ázsiából merítettek inspirációt. Többek között Pucci, Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Herrera és Miu Miu kifutóin is felfedezheted ezeket a káprázatos organikus kelméket. A szatén esése egyedülálló, lágy és hűvös tapintása, fényes felülete az esti partin minden tekintetet rád irányít.

Wellness Cafe tipp: Selyemfelső (H&M), lila-kék szaténcipő (Woodoo/Devergo)

kinaicikk1.jpg ()Miss Saigon

Ha szeretnél egzotikus és sejtelmes megjelenést, válassz olyan selyemből készült felsőket, amelyeken fekete háttérben futnak a virágminták – ezek még elegánsabbá teszi az összképet. A felsőket viselheted maxiszoknyához, feltűnőbb alsóhoz, a stílust pedig keverheted élénk színű, hangsúlyos kiegészítőkkel.

Wellness Cafe tipp: Selyemblúz (Dolce&Gabbana), féloldalas virágmintás selyemruha (Guess by Marciano)

Keleti szépség

Forró feltűnés meleg nyári napokon a selyemből készült tunika, amit a nemes egyszerűség kedvéért kombinálhatsz klasszikus fehérrel vagy farmerrel. Ha túlzottan forróvá válna a helyzet, kapj fel egy legyezőt, és hűtsd le a kedélyeket.

Wellness Cafe tipp: Türkiz selyemblúz (F&F Black), selyemtunika (Mango)

A gésák titka

A nyarat idéző mutatós, elegánsan libbenő selymek a varázslatos Keletre repítenek. A szezon uralkodó árnyalatait bátran keverheted más, erőteljes színekkel, a derekadra pedig kimonóövet is csatolhatsz. Ne feledd, hogy a keleties stílus főként alkalmi viseletként jöhet szóba, így ezekhez a csillogó darabokhoz a szép smink és frizura elengedhetetlen.

Wellness Cafe tipp: Hímzett selyemszoknya (Emporio Armani), magasított derekú selyemnadrág (Manier)

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Színezz bátran!

A divatkreátorok színpompás ruhakollekciói idén a sminkben is visszaköszönnek. A többrétegű alapozás makulátlan bőrt eredményez, orcáid üdébb látványához válassz frissítő hatású bronzos pirosítót. Szemeidet hangsúlyozd olyan mesebeli árnyalatokkal, mint a korallvörös, a pink, a türkiz, vagy a mélykék. Most nagyon trendi a kéttónusú szem, kontrasztos színei szinte mágnesként vonzzák a tekintetet. A drámaibb hatás kedvéért párosítsd az élénk lilát fényes sötétszürkével. Ajkaidat színezd szaténhatású, üde és tartós árnyalatokkal, amelyek azonnal feldobják a megjelenésedet.

Wellness Cafe tipp: Eye Focus szemhéjpúder (Isadora), selymes fényű arcpír paletta természetes ásványi összetevőkből (Lancome), Luminizing Satin Eye Color Trio, Jungle (Shiseido)

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X