Főoldal > SZÉPSÉG > Könnyű hidratálás: A legszuperebb ragyogást fokozó nyári arckrémek

Könnyű hidratálás: A legszuperebb ragyogást fokozó nyári arckrémek

arcápolásarckrémfrissességhidratálásragyogás
0

Írta: and

Élvezd a sugárzó simaságot! A Clarins szuperkönnyű, olajmentes hidratáló krém-gélt normál és vegyes arcbőr esetén is használhatod. A készítményben található hialuronsav segít megőrizni bőröd ideális nedvességtartalmát, az E-vitamin pedig véd a szabad gyökök ellen. Az arckrémben lévő értékes gránátalma-kivonat szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, miközben folyamatosan táplálja a bőrt és védi a napfény okozta […]

Élvezd a sugárzó simaságot!

A Clarins szuperkönnyű, olajmentes hidratáló krém-gélt normál és vegyes arcbőr esetén is használhatod. A készítményben található hialuronsav segít megőrizni bőröd ideális nedvességtartalmát, az E-vitamin pedig véd a szabad gyökök ellen. Az arckrémben lévő értékes gránátalma-kivonat szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, miközben folyamatosan táplálja a bőrt és védi a napfény okozta hő- és páratartalomtól. A krémet az alaposan megtisztított arcbőrre vidd fel, és használd minden reggel.

Bővebb infók: www.int.clarins.com

clarins.jpg ()Frissülj természetesen!

Ha olyan hidratálót keresel, ami 95%-ban természetes összetevőkből áll, válaszd a Nivea Visage Pure&Natural Moisturizing nappali krémet. Az arcápoló formula természetes, sima és lágy érzést kölcsönöz, valamint biztosítja arcbőröd számára az intenzív, 24 órás nyugtató nedvességet. A készítmény alkotóelemei (kamilla, argánolaj, aloe vera) organikusan termesztettek, így biztosítják még az érzékeny bőr számára is a természetes hidratáltságot és az optimális egyensúlyt. A legjobb eredmény érdekében használd a teljes Nivea Visage Pure&Natural arcápoló termékcsaládot.

Bővebb infók: www.nivea.hu

Ragyogj egész nap! niveaarckrem.png ()

Bőröd káprázatos, fiatalságtól ragyogó látványáról a L’Occitane Immortelle Brightening Moisture hidratáló gondoskodik. A friss, géles állagú formula C-vitamin származékkal kombinált immortelle – és százszorszép kivonatot tartalmaz, amelyek megőrzik bőröd fiatalságát, azt világosabbá varázsolják és csökkentik a ráncokat. Az immortelle olajesszenciája stimulálja a bőr mikrokeringését, így elősegíti annak regenerálódását, míg a százszorszép virág csökkenti a pigmentfoltok megjelenéséért felelős melaninszintézist.

Bővebb infók: www.loccitane.hu

Hidratálj intenzíven!

Arcbőröd számára a hidratálás éppoly nélkülözhetetlen, mint a megfelelő tisztítás. A bőr hidratálása azonban nem csupán azt jelenti, hogy sok folyadékot iszol, hanem a belső nedvesség veszteségének megakadályozását és pótlását is.  A bőrápolás legmagasabb kategóriájába tartozó Hydroceutical biotechnológiai intenzív szérum komplex hatásának köszönhetőn több mint egy egyszerű hidratáló. Az alap összetevő a természetben is előforduló két osmolit, amely biztosítja a víz optimális egyensúlyát, megújítja a bőr vízmegkötő képességét és feltölti annak vízkészletetét. E hatóanyagok hidratáló hatása nem csupán a bőr felső rétegeiben mutatható ki, hanem az alapmembránban és a mélyebb rétegekben is.

arccikk.jpg ()A készítményben lévő Holt-tengeri ásványok elősegítik a mély hidratáló hatást, a készítmény aktív összetevői természetes kollagéntermelést serkentő és ránctalanító tulajdonságokkal rendelkeznek, így nagymértékben javítják bőröd állapotát. A szérumot kb. borsószem nagyságban vidd fel mutatóujjadra, és körkörösen masszírozd a tiszta és száraz arcbőrbe. Használd naponta kétszer, majd az eredmény fenntartásához napi egyszer. A termék minden bőrtípusra alkalmazható, ám alkalmazása előtt végezz bőrtesztet.

Bővebb infók: www.f-cos.com

Fokozd a frissességet!

A selymesen lágy, ultrakönnyű Collistar Hydro-Crema gél egyesíti a hidratálók hatékonyságát. Az innovatív víz liposzómák, a hialuronsav, a B5-, C-és E-vitamin segítenek normalizálni a faggyúmirigyek tevékenységét és biztosítják a bőr nedvességét anélkül, hogy az fényes maradna. A fényvisszaverő alkotóelemek egyenletes arcszínt és matt, üde megjelenést biztosítanak. A készítmény zsíros, normál és száraz arcbőrre egyaránt használható, valamint sminkalapnak is kiváló.

Bővebb infó: www.collistar.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X