Főoldal > SZÉPSÉG > A legtrendibb nyári ruhadarabok

A legtrendibb nyári ruhadarabok

kiegészítőnyárruhatrend
0

Írta: and

A romantikus: finom virágminta Idén nyáron a rövid, pántos miniruhák, és a hippi stílusú maxiruhák egyaránt virágmintában hódítanak. Jöhetnek a tulipánok, a rózsák, a liliomok. A romantika jegyében ezek a textilek gyakran csipkés szegélyűek, és légies könnyedséget sugároznak. Remekül illenek hozzájuk a strasszos bőrsaruk, és a magas sarkú, színes szandálok egyaránt. Finom kiegészítőkkel kombináld a […]

A romantikus: finom virágminta

Idén nyáron a rövid, pántos miniruhák, és a hippi stílusú maxiruhák egyaránt virágmintában hódítanak. Jöhetnek a tulipánok, a rózsák, a liliomok. A romantika jegyében ezek a textilek gyakran csipkés szegélyűek, és légies könnyedséget sugároznak. Remekül illenek hozzájuk a strasszos bőrsaruk, és a magas sarkú, színes szandálok egyaránt. Finom kiegészítőkkel kombináld a virágos ruhacsodákat: egy bross, egy masnis hajpánt, vagy egy csinos ékszer remekül passzol a romantikus stílushoz.

pinkwhite.jpg ()Az egzotikus: keleti varázs

Mindig is vonzott minket a kelet, a japán és a kínai minták és szabásvonalak, melyek már hosszú évek óta jelen vannak a divat világában. Idén a selyemből és szaténból készült, áttetsző és finom kelmék a legnépszerűbbek. Érdemes keresni a boltok polcain egy kimonó fazonú, hosszú ujjú miniruhát, vagy egy cseresznyevirággal díszített blúzt. A nagy hőségben jó szolgálatot tehet nekünk egy mintás legyező is, amit akár a nyaralás alatt is beszerezhetünk.

strassztaska.jpg ()A nőies: pink és hófehér csábítás

Két igazán nőies színt ajánlunk a figyelmedbe: a fehér az eleganciájával és finomságával, a pink pedig élénk és fiatalos árnyalatával vesz le minket a lábunkról. A hófehér darabokat kombináld a letisztult szabásvonalakkal (egy fehér ceruzaszoknya például a munkába és a nyaralásra is tökéletes lehet), vagy finom csipkével. A pink árnyalat nem csak a ruhadaraboknál népszerű, ha szandi.jpg ()úgy érzed, túl sok lenne egy ilyen színű ruhadarab, variálj a kiegészítőkkel: egy pink papucs, egy vékony deréköv, vagy egy strasszos borítéktáska feldob egy visszafogottabb szettet is.

A vidám: csíkok és pöttyök újragondolvacsikosfelso.jpg ()

Idén se mentek ki a divatból a klasszikus minták: a csíkos minta most is minden verzióban szupertrendi. A hosszanti csíkok optikailag megnyújtják az alakunkat, azonban érdemes vigyázni, hiszen a vízszintes csíkozás éppen ezért erősít. Farmerhez, sorthoz ideális választás egy bővebb fazonú, csíkos felső, de már a táskádat is beboríthatja a kedvenc mintád: egy nagyméretű, vászon darabon remekül mutat a tengerész stílusú, kék-fehér csíkozás. Kedvenc retro-mintánk, a pötty is visszatért: a legjobban pedig a miniszoknyákon szeretjük, de egy pöttyös egészruha vékony piros derékövvel is telitalálat lehet.

allatmintasbikini.jpg ()

A vagány: vadító állatminta

Szeretnél minél vagányabb, merészebb ruhákban hódítani? Akkor mindenképpen szerezz be a strandra egy állatmintás bikinit! Jöhetnek a párduc-, ocelot-, zebra-, kígyó-, és leopárdminták! Az esti szórakozás alkalmával is bátran viselhetsz egy enyhén áttetsző, párducmintás felsőt, ha a vadabb ruhadarabot egy kevésbé kihívó, csinos, hosszú nadrággal kombinálod.

Fogyj velünk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X