Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a legfurcsább szépségápolási technikák

Íme, a legfurcsább szépségápolási technikák

különlegesszépségszépségápolástechnikaújdonság
0

Írta: and

Szépülj csigamódra! No, de nem a lassússágra gondolunk. Az Armonía Natural márka legfelkapottabb terméke, a Csigacsoda, pontosabban a Helix Aspersa termékcsalád speciális alapanyagaival megújította a természetes kozmetikumok világát. A termékekben ötvöződnek a régi, a már-már feledés homályába merült gyógymódok és a legújabb kutatási eredmények, így teremtve meg a természetes összetevők és a legmodernebb technológia egyvelegének […]

Szépülj csigamódra!

No, de nem a lassússágra gondolunk. Az Armonía Natural márka legfelkapottabb terméke, a Csigacsoda, pontosabban a Helix Aspersa termékcsalád speciális alapanyagaival megújította a természetes kozmetikumok világát. A termékekben ötvöződnek a régi, a már-már feledés homályába merült gyógymódok és a legújabb kutatási eredmények, így teremtve meg a természetes összetevők és a legmodernebb technológia egyvelegének igazi csodáját, a Csigacsoda termékcsaládot.

És most jön a „történet” igazán bizarr része: a bőrápoló termékek alapját egy spirálformájú csigafajta, a Helix Aspersa nyálkájának kivonatából előállított koncentrátum képezi, amely bővelkedik tápanyagokban, vitaminokban és aktív hatóanyagokban. Ezt a koncentrátumot aloe vera és gayuba gyümölcssav kivonattal is megbolondítják, amelynek hatására a csigakoncentrátum fokozottan hidratálja a bőrt, feltölti a ráncokat, intenzív sejtépítő hatást eredményez, és mérsékeli a pigmentfoltokat is. Tehát minden olyan bőrproblémát orvosol, amellyel a nőknek meggyűlik a bajuk.

Amiatt sem kell aggódni, hogy az eljárás fájdalmat okoz az állatnak: a csiganyálka koncentrátumát egy különleges technikával vonják ki, amely nem tesz kárt a csigában. A koncentrátum nem mellesleg gazdag proteinben, enyhe hámlasztó hatású alfahidroxisavakban, ásványokban és nyomelemekben. A termékskálában megtaláljuk az arcszérumot, az arckrémet, a testápolót, kézkrémet és a szemránckrémet, amelyeknek köszönhetően nem csigatempóban büszkélkedhetsz majd gyönyörű bőrrel.

Bővebb információ: Naturelle Cosmetics www.naturellekozmetika.hu

furacikk1.jpg ()Szépség egy „harapással”

Olyan módszert szeretnél, ami még a tyúkszemet is hatékonyan kúrálja? A halpedikűrrel minden olyan csúfság megszelídíthető, ami elcsúfítja a lábad. A vendégek 15-30 perces kezelésen vesznek részt, amelynek során a lábfejeiket egy olyan tartályba lógatják, amely száz garra rufa nevű halat tartalmaz. Ezek az apró (a pontyfélék családjába sorolandó) halak tulajdonképpen megeszik az elhalt bőrt. De mivel a halacskáknak nincsenek fogai, így a kezelés ártalmatlan, viszont enyhe csípős fájdalom jelentkezhet. Egy alkalom 6000 Ft körül van és fél órán keresztül élvezheted a szolgáltatást.

Bővebb információ: www.halpedikur.com

Midasz király érintése

Csak egy kis aranyra van szükség, hogy újra olyan puha legyen a bőröd, mint a babáké. Az aranykezelés során 24 karátos aranylemezkéket helyeznek az arcra, majd ezt bemasszírozzák a bőrbe. Az arany a bőrgyógyászat tekintetében számos jó tulajdonsággal bír: serkenti a kollagén termelődését, feszesíti, tónusossá varázsolja az arcot, és csillogó fényt kölcsönöz a bőrnek. 9500 forintért másfél órán át részesülhetsz a Kleopátra által is hőn szeretett szépítő műveletben, és ez tényleg olyasmi, amibe érdemes befektetni, mert a hatás nem marad el.

Bővebb információ: www.kozmetikaszalon.com

furacikk2.jpg ()Luxusfalatok az arcodon

Noha ez is meglehetősen „gyanúsan” hangzik, de a botoxnak komoly vetélytársa akadt a kaviáros arckezelés személyében. A fagyasztott, szárított kaviárt szobahőmérsékletű vízben felolvasztják, majd rákenik az arcra. Az ultrahang segítségével, a bőr jóval hatékonyabban issza magába a szert, így a felszínen lévő finom vonalak, ráncok is eredményesen halványíthatók.

A kaviár gazdag aminosavakban, vitaminokban és antioxidánsokban, hidratálja a bőrt, elősegíti a regenerálódását napégést követően, és visszaszorítja a ráncok megjelenését is, szóval tökéletesen ragyogó és sima bőrrel hagyhatod el a kozmetikát. 8700 forintért 80-90 percig szépülhetsz.

Bővebb információ: www.piroskaszalon.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X