Főoldal > SZÉPSÉG > Szuper szépítő testkezelések

Szuper szépítő testkezelések

speedfitnessszépségtestkezelésvámpírterápiazsírbontás
0

Írta: and

Kavitációs zsírbontás + Ultratone – izomstimuláló Teljesen fájdalommentes zsírbontó eljárás. A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, mely során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezek összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozást jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek A folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek […]

Kavitációs zsírbontás + Ultratone – izomstimuláló

Teljesen fájdalommentes zsírbontó eljárás. A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, mely során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezek összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozást jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek A folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott “makacs” zsírfeleslegből, de a terápia akkor a legeredményesebb, ha naponta legalább 3-4 liter folyadékot fogyasztasz, elősegítve a lebontott zsír távozását.

Eredmény

Hason és combon próbáltam ki, és bevallom először nagyon szkeptikus voltam. Sokszor ígérnek már első alkalommal látványos eredményt, ám többnyire azoknak, akiken megszámlálhatatlan felesleges kiló van. Rajtam nincs. A hasam a szülés után kicsit megereszkedett és hastájon némi zsírpárna rakódott le, de nem vészes, engem persze mégis zavar. A kezelés 40 perc, előtte megmértek, bejelöltek, hogy a végén ugyanoda kerüljön vissza a mérőszalag. Aztán kezdődött a kezelés, ami nagyon kellemes. Olajjal bekenik a bőrt és egy nagynak egyáltalán nem mondható fém ultrahangos fejjel körkörös, szinte simogató mozdulatok segítségével kavitálják a bőrfelületet. Semmi kellemetlen nincs benne, talán csak az lehet, ha csontközelben jelez a fülünkbe a gép – de ez is teljesen elviselhető. És következett a végeredmény: megmértük és 1cm-t ment le egyetlen kezeléssel, ami további 0,5cm-t mutatott másnap. 3-4 liter folyadékot ittam meg, ami arra is tökéletes volt, hogy méregtelenítette kicsit a szervezetet, és persze a kavitációval megtört zsírsejtek el tudtak folyni és ürülni a szervezetből. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én lejártam egy bérletet és az eredmény magáért beszél: beleférek egy régi farmerembe, pedig kilóban nem változott a testsúlyom.

kezeles2.jpg ()A kavitációs zsírbontás után a hatékonyság fokozására az Ultratone SuperPro20 gépet használtuk. Ezzel a kezeléssel izmainkat dolgoztatjuk, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek. Meleg vízbe mártott tappancsokat helyeznek a test különböző pontjaira, amelyek működésbe lépve az izmok összehúzódásához vezetnek. Egyáltalán nem kellemetlen, egy idő után teljesen hozzászoknak az izmok a stimulációhoz. Néha úgy éreztem, hogy leugrom az ágyról, mégsem éreztem, hogy fájdalmas lenne. Első alkalom után az izomláz garantált. A hasamon az izmok már két alkalom után látványosan tónusosabbak voltak.
Hol vettük igénybe? www.glamour17.hu

Speedfitness

Heti 2×20 perc. Ennyi is elég ahhoz, hogy formában tartsuk a testünket. Egy új technológiának köszönhetően megspórolhatjuk évek kemény munkáját és rövid időn belül érhetünk el a feszes, tónusos izomzatot. Izomstimuláción alapuló technikával olyan izmok is elérhetővé válnak, amelyek más edzéssel nem. A kezelés intenzitása egyénre szabható: testrészenként külön és egyszerre is szabályozható. Mire ajánlják? Hatékony izomépítésre, zsírégetésre, deréktáji fájdalmakra, gátizomzat megerősítésére szülés után és sportolóknak teljesítményfokozásra.

Eredmény

Kemény, de szuper – állította egy barátnőm, így ki kellett próbálnom. Előttem ő csinálta a gyakorlatokat, amikor láttam azt gondoltam: “na ne már, ez nem foghat ki rajtam!” És bár nem is fogott ki, elsőre könnyűnek tűnik, de nagyon megdolgoztat. Ez a húsz perc másfél órás edzésnek felel meg és valóban minden porcikám dolgozott. Egy testre simuló térdnadrág és póló fölé egy speciális mellényt kaptam, majd rámkötötték az elektródákat. Beállítottuk az erősséget és amikor elindul az impulzus, akkor kell végezni a gyakorlatokat. A gyakorlatok között annyi szünet van, hogy vegyél egy nagy levegőt és már dolgozol is tovább. Ilyenkor, 4 másodperc erejéig a gép “szünetet tart” az izmok megdolgozásában, így van időd felkészülni a következő gyakorlatra. Nagyon hatékony, a végén úgy érzi az ember lánya, mintha átment volna rajta az úthenger, de amikor megszabadítanak a szereléstől olyan könnyűnek érzed magad, mintha már akkor jó pár kilótól megszabadultál volna. És harcra késznek, pedig kemény az a húsz perc, én sportolok, de a végén már elég szaporán szedtem a levegőt. Amikor befejeztük, kaptam egy turmixot, ami fehérjét tartalmaz és mivel délután voltam, így a vacsit kihagytam. Rájöttem, hogy mennyivel kényelmesebb ez, és mennyi időt spórolhatok vele, miközben nagyon hatékony. Minden perc számít, amikor egész nap dolgozol, délután a gyerekekért rohansz az edzésre, aztán próbálsz magadra legalább egy órát szakítani a vacsora és a lefekvés között, és már semmi kedved, semmihez, csak elnyúlsz az ágyon. Húsz perc mindenkinek belefér, egy héten kétszer – mert többször nem is ajánlott. Nekem bejött, biztosan megyek még.

Hol vettük igénybe? www.iriszszalon.hu

Vámpírterápia a striák és ráncok ellen

A „vámpírszérum”-kezelés során, a ráncokat a páciens saját véréből nyert vérszérummal, más néven vérplazmával töltik fel. Az eljárás legnagyobb előnye hogy teljesen természetes, sőt testazonos anyagot használnak, így az semmilyen allergiás reakciót nem okoz! Elsőként a vendégtől kevés vért vesznek, majd egy berendezés segítségével szétválasztják a vérsejteket a plazmától, majd ez utóbbit hajszálvékony tű segítségével a ráncok, hegek, striák feltöltésére a bőr alá fecskendezik. A sajátvérszérum-kezelés tehát egyéb gyakori, sokakat érintő és zavaró bőrprobléma csökkentésére, eltüntetésére is alkalmazható: csúnyán gyógyult sérülések, műtétek utáni hegek, a hipertrófiás hegek, illetve a szülés után kialakuló striák korrekciójában is segítségünkre van a terápia.

Eredmény

Nem vagyok ijedős, a tűtől sem félek, de azért tartottam a kezeléstől. Úgy voltam vele, hogy kenegettem már a hasamon a striákat eleget, hogy tudjam: a világon semmi nem tünteti el. Mit veszíthetek, ha ezt kipróbálom? – gondoltam. Hát semmit! És tényleg. Egy speciális érzéstelenítő krémmel bekenték a hasam, amely csökkenti a fájdalmat. Majd számos apró szúrással minden egyes stria alá sajátvérplazma-injekciót kaptam. Hol jobban, hol kevésbé éreztem, de teljesen kibírható, főként, hogy két-három hét elteltével már látszott is az eredmény (addig is csak azért nem, mert a vékony bőröm miatt néhány tűszúrás eret ért, így bekékült és annak fel kellett szívódnia). Érdemes a kezelést a hűvösebb napokra tartogatni, mert három hétig nem szabad napra és melegbe menni (szauna), az rontja ugyanis a hatékonyságot.

Hol vettük igénybe? www.gyogykozpont.hu

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!

Ha nyaralásra, hosszú útra készül

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

Vigyázz, kész, fesztivál!

9 remek tipp, miért érdemes elutaznod Hévízre


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X