Főoldal > SZÉPSÉG > 6 trendi ruhadarab, amit mindenképp szerezz be ősszel!

6 trendi ruhadarab, amit mindenképp szerezz be ősszel!

ceruzaszoknyacsíkosdivatfarmertrend
0

Írta: and

Most ne csak a szokásos alapdarabokat – ceruzaszoknya, ing, kék farmer – szerezd be, hanem próbáld ki a következő klasszikusokat is. Garantált, hogy ezek lesznek az új a kedvenceid. Gombolkozz! Ha eddig a sima pólókat, esetleg az ingeket részesítetted előnyben, ideje váltani: cseréld le ezeket a szezon kötelező darabjára, a blúzra. Nyugodtságot sugároz, rendkívül nőies, […]

Most ne csak a szokásos alapdarabokat – ceruzaszoknya, ing, kék farmer – szerezd be, hanem próbáld ki a következő klasszikusokat is. Garantált, hogy ezek lesznek az új a kedvenceid.

Gombolkozz!

Ha eddig a sima pólókat, esetleg az ingeket részesítetted előnyben, ideje váltani: cseréld le ezeket a szezon kötelező darabjára, a blúzra. Nyugodtságot sugároz, rendkívül nőies, és abszolút professzionális lesz az összhatás, ha egy blézer, vagy egy kiskosztüm alatt bújik meg. Válassz igazi selyemblúzt, amelyet modern részletekkel, díszes gombokkal dobtak fel.

szoknya.jpg ()Jöjjenek a pliszírozott szoknyák!

Adj egy kis kimenőt a ceruzaszoknyának! Ha csodásan akarsz festeni, ugyanakkor kényelmes ruhadarabokba bújnál, bátran fordulj a pliszírozott szoknyák felé. Nem csak, hogy könnyebb egy ilyen laza szoknyában egész nap rohangálni, de hála az A-vonalnak a lábaid is vékonyabbnak tűnnek. Annyira figyelj csak oda, hogy a túl vastag anyagból készülteket messzire kerüld el, mert ezek csípőben és popsiban terjedelmesebbnek mutathatnak. Szemelj ki egy mustársárgában pompázó darabot, a felsődet pedig tűrd be a szoknyába.

 

 

Válts hosszúra!

Szereted a széles szárú nadrágokat? Hasonló stílust teremthetsz az évszak másik kötelező kellékével, a maxi szoknyával. A hosszú szoknya igazi csajos alapdarab, főleg ha különleges anyagból készült. Párosítsd balerinacipővel vagy magas sarkú csizmával, és egyensúlyozd ki az összhatást egy jól szabott felsővel.

Burkolózz be!

A hűvös napokon elengedhetetlen trencskó egy kis átalakításon ment keresztül az utóbbi időben és ma már a szivárvány minden színében beszerezhető, élénkebbnél élénkebb árnyalatok közül válogathatsz. Ez a duplagombolású kabát hihetetlenül jól mutat, ha pedig olyat szerzel be, aminek levehető a kapucnija, annak az esős őszi napokon is nagy hasznát fogod venni.

Egy igazán jó farmerfarmer.jpg ()

Egy őszi gardrób sem lehet teljes farmer nélkül. Idén nézz egy kicsit a klasszikus farmer kék mögé, és válassz egy színes árnyalatot. Ha így teszel, az összeállításod főszereplője a farmerod lesz, így a pólód és a cipőd legyen semleges színű. Például újíts be téglavörös farmert, melyhez fantasztikusan passzol egy fehér felső, és egy nude árnyalatú magas sarkú vagy éppen balerinacipő.

Keresd meg a saját csíkjaidat!

A nyári matrózcsíkos momentumok az őszi pulcsikon köszönnek vissza, csak egy kicsit másként. Frissítsd fel a ruhatárad egy kereknyakú, csíkos, hosszú pulóverrel, így egyszerre lesz klasszikus és modern a megjelenésed köszönhetően ennek az időtlen mintának. Vegyél fel hozzá boyfriend farmert, vagy szűkített fazonú szoknyát és magas sarkút.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X