Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a legújabb és legjobb női kozmetikumok

Íme, a legújabb és legjobb női kozmetikumok

arckrémszépségtermék
0

Írta: and

Tündökölj tartósítószer nélkül! A magyar nőknek sem kell tartósítószerrel terhelt kozmetikumokkal ápolniuk a bőrüket, hiszen immár nálunk is beszerezhető a Gerovital Plant termékcsalád, amely nélkülöz minden fajta tartósítószert, ideértve a parabéneket is. A hipoallergén illatanyagot, havasigyopár-kivonatot és az erdélyi gyógynövényekből előállított Herbatonic komplexumot magában rejtő kozmetikumok mindenkinek nagy-nagy kedvencei lehetnek, hiszen a hatás hamar szembetűnik. […]

Tündökölj tartósítószer nélkül!

A magyar nőknek sem kell tartósítószerrel terhelt kozmetikumokkal ápolniuk a bőrüket, hiszen immár nálunk is beszerezhető a Gerovital Plant termékcsalád, amely nélkülöz minden fajta tartósítószert, ideértve a parabéneket is. A hipoallergén illatanyagot, havasigyopár-kivonatot és az erdélyi gyógynövényekből előállított Herbatonic komplexumot magában rejtő kozmetikumok mindenkinek nagy-nagy kedvencei lehetnek, hiszen a hatás hamar szembetűnik.

A Gerovital Plant termékek legfőbb tulajdonsága, hogy komponenseik célzottan a 20-45 év közötti hölgyek arcbőréhez lettek kifejlesztve. A kencék legfontosabb alapanyaga a bio havasigyopár-kivonat, ami megóvja a bőrt a szabad-gyökök kialakulásától. A Gerovital Plant termékeiben megtalálható növényi olajok által – avokádó, jojoba, búzacsíra, szója, méhviasz, kakaóvaj – megelőzhető a bőr idő előtti öregedése, fokozzák a bőr rugalmasságát, hidratálják, feszesítik azt. A krémek ezen kívül Ceramidyl-Omegát rejtenek magukban, ez egy növényi eredetű aktív összetevő, ami olyan esszenciális zsírsavakat ötvöz, mint az omega-3, az omega-6 és az omega-9. A termékskála széles, találsz itt arclemosó tejet, hidratáló tonikot és krémet, ránctalanító arckrémet, szem- és ajakszérumot, bőrhibákat halványító terméket, de újrastrukturáló bőrfeszesítő testápolót is.

A termékeket megtalálod az Auchan és a DM polcain!

gerovital.jpg ()Télen is kell a megfelelő gondoskodás!

Bőrünk az egyik legfontosabb szervünk, épp ezért tudatos ápolást, odafigyelést követel meg, ehhez pedig elengedhetetlenek a minőségi termékek, mint például az Amway Artistry prémium márkájának 30-as fényvédő faktorral ellátott arcvédő krémje és a 15-ös faktorú kézkrémje. Az Artistry arckrém igazi többfunkciós készítmény, megóv a káros UVA/UVB sugárzástól (amelyek télen sem kímélnek minket) és a környezeti szennyeződésektől, ezenkívül a szabad gyökök kialakulását is meggátolja. A kézkrém pedig, hála glicerin és B5-vitamin tartalmának, hidratálja és puhítja a bőrt.

A termék ára: Arcvédő krém 50 ml 7700 Ft; Kézkrém 75 ml 6300 Ft

Egészséges és üde arcbőr ajándékba

Az Eucerin idén is szuper ajándékcsomagokkal rukkolt elő, amelyek tökéletesen megállják helyüket a karácsonyfa alatt is. Ezeket a limitált szériás kiszereléseket a bennük lévő termékek, a kedvező ár és a jól ismert magas minőség teszi ellenállhatatlanná. Na de lássuk, mit is rejtenek az ajándékcsomagok! Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre és Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém ajándékcsomagban (9900 Ft) már a megújult arcápolókat találjuk, amelyek ötször több hialuronsav hatóanyagot tartalmaznak a korábbi termékekhez képest. Kifejezetten a 30-as korosztálynak készült, és ha a készítmények rendszeresen bevetésre kerülnek, akkor jelentősen mérsékelhetők a homlok, száj és orr körüli ráncok mélysége.

aquaporin.jpg ()Az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre ajándék AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápolóval ajándékcsomag (3590 Ft) termékei optimális hidratáltságot biztosítanak a bőrnek, glüko-glicerol hatóanyag tartalmuk pedig aktiválják a bőr saját hidratációs hálózatát. Az Eucerin DermoDENSIFYER Bőrtömörséget regeneráló éjszakai arckrém ajándék DermoDENSIFYER Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém 20 ml termékkel ajándékcsomag (7645 Ft) az ötven feletti hölgyek kedvence lehet (így kiváló ajándék édesanyádnak). A krémek arctiin és apiaceae-peptidek hatékony hatóanyag kombinációjával aktiválják és serkentik a kollagén- és a teltségnövelő állomány lelassult termelését.

Újulj meg télen is!

Lényeges, hogy bőrödet télen is megszabadítsd az elhalt hámsejtektől, és ebben lehet segítségedre a Nivea Visage Essential Bőrfinomító Arcradír (1549 Ft). A készítmény hámlasztó mikro-gyöngyöcskékkel veszi fel a kesztyűt az elhalt hámsejtekkel. A lótuszvirág-kivonattal és tápláló vitaminokkal nemcsak nagyszerű tisztítást tesz lehetővé, de ezeknek a természetes összetevőknek hála ápolja is a bőrt. Ha pedig egy kis „melegségre” vágysz, próbáld ki Nivea Visage Pure Effect Thermo Mindennapos Mélytisztítóját (1549 Ft). Ez egy melegítő hatású mélytisztító gél, ami az arctisztítást új élménnyé varázsolja. Az antibakteriális formulát magnóliával gazdagították, ami csak tovább bővíti a termék áldásos hatásait.

Kedveskedj a szerelmednek!

Gondolj a párodra is, főleg, ha rendszeresen sportol, hiszen az aktív testedzés élménye akkor lehet igazán teljes, ha valódi felfrissülés követi. A Nivea ehhez alkotta meg két új férfiaknak szánt termékét, a Nivea For Men Sport Borotvagélt és After Shave Balzsamot. A borotvagél (1149 Ft) tengeri ásványi anyagokkal és B5 provitaminnal élénkít és ápol, védelmet nyújt a kisebb vágásokkal szemben és nyugtatja az irritált bőrt. A balzsam (2119 Ft) pedig szintén tengeri ásványi anyagokat és B5 provitamint tartalmaz, könnyű illatot hagy, miközben megóvja a bőrt.

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X