Főoldal > SZÉPSÉG > Szuperhatékony arckezeléseket teszteltünk

Szuperhatékony arckezeléseket teszteltünk

arcbőrbőrkezelésszépség
0

Írta: and

1. Mikrodermabrázió A gyémántfejes mikrodermabrázió az egyik legjobb valódi eredményeket hozó bőrregeneráló eljárás, szinte a műtéti beavatkozással megegyező a hatékonysága. Működése során egy steril gyémántfej játssza a főszerepet, melynek hatását az egy időben működő vákuum erősíti. Az eljárás hatására eltűnik a felső, elhalt hámréteg, megszűnnek a bőr tökéletlenségei, csökkenek a ráncok és elhalványodnak a bőrfoltok, […]

1. Mikrodermabrázió

A gyémántfejes mikrodermabrázió az egyik legjobb valódi eredményeket hozó bőrregeneráló eljárás, szinte a műtéti beavatkozással megegyező a hatékonysága. Működése során egy steril gyémántfej játssza a főszerepet, melynek hatását az egy időben működő vákuum erősíti. Az eljárás hatására eltűnik a felső, elhalt hámréteg, megszűnnek a bőr tökéletlenségei, csökkenek a ráncok és elhalványodnak a bőrfoltok, illetve egyéb pigmentált elváltozások. A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelést követően a bőr egészségesebbé, fényesebbé és szebbé válik. A kezelés ajánlott aknés, gyulladt, heges, pigmentfoltos, mitesszeres bőrre, de alkalmas a tág pórus és egyenetlen bőrfelszín eltűntetésére az arcon, dekoltázson és kézfejen is. Terhességi csíkok halványítására is alkalmazható.

A mikrodermabráziós kezelés kiegészíthető különböző hatóanyagokkal, melyek a kezelés hatására könnyedén elérik a bőr mélyebb rétegét, ahol a tápanyagok felszívódnak és táplálják a bőrt, fokozzák a kollagéntermelést és egészségesebbé teszik arcbőrünket. A tökéletes hatás elérése érdekében mezoterápiás kezelés is végezhető.

Mit tapasztaltunk?

Nem vagyok a kozmetikai kezelések nagy ismerője, de nem tudtam ellenállni, hogy kipróbáljam. Hát nem csalódtam! A kezelés egyáltalán nem kellemetlen, vagy fájdalmas, sokkal inkább masszírozó jellegű és a végén olyan érzés, mintha a bőr szó szerint fellélegezne. Frissnek, puhának, bársonyosnak éreztem a bőröm. Mintha kinyitottál volna egy ablakot, amin beáramlik a levegő. Másnap meg is kaptam a barátnőmtől: “olyan kisimult és kipihent vagy, mi történt?” És valóban jobban éreztem magam a bőrömben, a tükörben pedig egy sokkal élettelibb, üdébb bőr nézett vissza rám. Persze, annak tudatában, amit sikerült leradírozni a bőrömről, nem csoda, hogy ilyen hatást váltott ki. Ráadásul a pigmentfoltok is halványodtak, 3-4 alkalom elteltével szinte alig látszanak. Ha kicsattanó és valóban szép bőrre vágysz, próbáld ki! Ajándéknak sem utolsó.

Hol próbáltuk ki? www.dianakozmetika.hu

2. Tű nélküli mezoterápia, vagy elektroporáció

Az újdonságnak számító orvos-kozmetikai kezelési technológiával analitikus tisztaságú anyagokat, elektroporációs készülék segítségével juttatják be a bőrbe. A készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével úgynevezett virtuális csatornákat nyit meg a bőrön, így teszi lehetővé a hatóanyagok áramlását a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelések során felhasznált anyagok orvosi tisztaságúak, koncentrációjuk általában 100%. A mezoterápia jelenleg a leghatékonyabb a hatóanyagok bőrbe juttatására.

arckezeles2.jpg ()Kinek ajánljuk?

Bármilyen bőrtípusra alkalmazható, a bőrbe juttatott anyagot a bőrtípusnak megfelelően állítja össze a kozmetikus. Ha több problémával állunk szemben, akár össze is keverheti az összetevőket, hogy mindegyiket kezelni tudja.

Mit tapasztaltunk?

Miután leradírozták a bőröm, egy speciálisan a számomra összeállított “koktélt” kevert ki a kozmetikus, amit aztán a kezelőfej segítségével és az anyagok apránkénti és folyamatos hozzáadásával az arcbőrömbe masszírozott. Már a kezelés is nagyon kellemes volt, de a vége az igazi: bőrömet mintha kicserélték volna. Nagyon szépnek, simnak, bársonyosnak és egyenletesnek tűnt, pedig előtte fakó és szürke volt. A hatóanyagok folyamatosan dolgoznak a bőrben, így a hatás egy hét elteltével is látható. Ilyen hatást egyetlen krémmel sem voltam képes eddig elérni. A bőröm olyan, mintha “feltöltötték” volna vitaminnal.

Hol próbáltuk ki? www.iriszszalon.hu

3. Fotórejuvenáció

A villanófény technológia a kozmetikai eljárások egyik leghatékonyabb módszere, melynek során a bőrfelületet annak megsértése nélkül komplexen kezeli. A villanófényes bőrfiatalítás során a magas energiájú fénynyaláb a bőrbe hatolva hőenergiává alakul át, így serkenti a kötőszöveti sejtek kollagén- és elasztin termelését, mely a bőr rugalmasságát és lágyságát biztosítja.

Hatékony a fénykárosodott bőr esetében: eltávolítja a kitágult hajszálereket, enyhíti a színbeli eltéréseket és stimulálja a bőr alatti kötőszövet rosthálózatát, eltünteti a finom ráncokat. Egyes bőrfeszesítő technikák (pl. ultrahangozás, rádiófrekvenciás kezelés), amelyek csak a bőr textúráját javítják az IPL villanófényes bőrfiatalítással jól kombinálhatók. A villanófényes bőrfiatalítás alkalmazható arcon, nyakon, mellkason és kézfejen. A fénykezelés-sorozat hatására a bőr tónusa látványosan egyenletesebb, simább, hamvasabb, egységesebb és fiatalosabb lesz. Eltűnnek a statikus ráncok, csökken a mélyrétegű vízhiány. Amire figyelni kell, az az, hogy nem mehetünk napra, szoláriumba, illetve más arckezelések után érdemes időt hagyni. Ha előbbiek előfordultak két héten belül, akkor a kezelést halasztani kell.

Kinek ajánljuk?

Apróbb rácok, kitágult pórusok, fakó bőr és májfoltok ellen nagyon hatásos, de a nem mély aknés hegek is szépen felszámolhatóak a segítségével.

Mit tapasztaltunk?

Kicsit azért  tartottam a kezeléstől, mégiscsak villanófény és az arcomról van szó, de szerencsére nem igazolódtak a félelmeim. A kezelés körülbelül egy órán keresztül tartott, kezdődött egy bőrradíros tisztítással, majd következett a villanófény. Először az egész arcomon, majd kimondottan azokon a helyeken, ahol bőrproblémát fedezett fel a kozmetikus. A kezelés előtt egy védőszemüveget kaptam és a kezelés alatt csukva kellett tartani a szememet. Nem kellemetlen, főként a későbbi eredményt figyelembe véve. Apró égető, picit szurkáló érzés, de ez a kezelés legrövidebb része, teljesen kibírható. Ezután egy 15-20 perces hidratáló maszk került a bőrömre, a végén pedig egy feszességet adó krém, amelyet finom masszírozással vitt fel a kozmetikus a bőrömre. A kezelés után úgy érzed, mintha újjászületett volna bőröd. A látványos eredmény nem egyből látszik, de megéri várni: a pigmentfoltok halványodtak, a pattanások leszáradtak. 3-4 kezelés után a bőr teljesen más lesz: sokkal szebb és élettelibb.

Hol próbáltuk ki? www.villanofeny.com

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X