Főoldal > SZÉPSÉG > 9 szépség baklövés, amitől falra másznak a pasik

9 szépség baklövés, amitől falra másznak a pasik

manikűrrúzsszájfényszépség
0

Írta: and

Terjengős illatfelhő A pasik nem igazán kedvelik, ha egy nő olyan illatfelhőt húz maga után, hogy az még a távozása után is sokáig érezhető. Egy szó mint száz, a parfümök kapcsán biztos, hogy a jóból is megárt a sok. Az illatozással kapcsolatban két számot jegyezz meg: a parfümből három spriccelés bőven elég, ha pedig eau […]

Terjengős illatfelhő

A pasik nem igazán kedvelik, ha egy nő olyan illatfelhőt húz maga után, hogy az még a távozása után is sokáig érezhető. Egy szó mint száz, a parfümök kapcsán biztos, hogy a jóból is megárt a sok. Az illatozással kapcsolatban két számot jegyezz meg: a parfümből három spriccelés bőven elég, ha pedig eau de toliette-t használsz abból négy fújás az, amivel szolid illatburkot kreálhatsz magad köré.

Összetapadt rétegek

Az arcodra több rétegben felvitt alapozóval, színezett hidratálóval, korrektorral és púderrel könnyen összekenheted a szerelmed arcát is. Ragaszkodj a könnyű állagú alapozóhoz, ahol pedig észrevehető a termék nyoma, azt a részt nedves sminkszivaccsal töröld át, a korrektorral pedig csak a piros foltokat fedd el.

Túlzásba vitt szempillák

A rosszul felhelyezett és túl sok műszempilla könnyen póklábszerű hatást eredményezhet. A szemed külső sarkába helyezett egy-két szál műszempillával a szemed nagyobbnak és szexinek tűnhet, és így nem fog külön életet élni a műszempillád.

szempilla2.jpg ()Ragadós szájfény

Vannak olyan szájfények, amelyek hidratálnak és lágy fénnyel vonják be az ajkakat, és vannak olyanok, amelyek annyira ragadósak, hogy akár széttört üvegdarabokat is összeragaszthatnánk vele. Legyen csókra csábító az ajkad, de mindképp olyan ajakfénnyel hangsúlyozd, ami nem ragad.

Merev hajtincsek

Egy pasi sem túrna bele szívesen egy olyan hajkoronába, amelyen látszik, hogy túlságosan nagy műgonddal készítették el. Válassz inkább egyszerűbben „megközelíthető” frizurát, mint például laza hullámokat, félig feltűzött sörényt, vagy egy csinos lófarkat.

Szélsőségesen füstös szemek

Az összhatás igen csúnya lehet, ha a nyomasztó, sötét árnyalatokat gátlástalanul egymásra halmozod. Inkább varázsolj visszafogott, csábos füstös hatást úgy, hogy a szemed keretezed egy szemceruzával, majd fültisztító pálcikával finoman elmaszatolod.

Feltűnő rúzs

Az egyik túl élénk, a másik túl sötét – igazából a teremtés koronáinak is tetsző árnyalatot nehéz eltalálni. Ne bonyolítsd túl az ajakszínezést, inkább dönts egy halványabb rózsaszín rúzs mellett.

Hajat ékesítő csecsebecsék

A srácok nem szokták túlkomplikálni a dolgokat, tégy így te is a kiegészítőkkel, amelyek összeválogatásakor szorítkozz csak a táskádra és az ékszerekre. A különböző tollakat, és más hajat ékesítő csecsebecséket pedig felejtsd el.

Neon, sötét és mintás manikűr

Ha a körömlakkod fekete, csillámos, esetleg világít a sötétben, vagy ezek kombinációja, akkor a kiszemelt pasi könnyen menekülőre foghatja. Vagy csak szimplán kiakad. Tedd le a voksod az időtlen vörös lakk vagy egy halvány, semleges szín mellett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X