Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, 2012 legklasszabb szépség-termékújdonságai

Íme, 2012 legklasszabb szépség-termékújdonságai

frizurahajsminktermék
0

Írta: and

Lehengerlő jégszőke A nőiességet kihangsúlyozó, lehengerlő szőke árnyalatok sosem mennek ki a divatból, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legújabb trendek is a jégszőke hajszín különböző árnyalatait helyezik a figyelem középpontjába. A Garnier Color Naturals termékcsalád, két új, intenzív és hosszan tartó színnel rukkolt elő. Ha már veled is előfordult, hogy hajfestés után […]

festek.jpg ()Lehengerlő jégszőke

A nőiességet kihangsúlyozó, lehengerlő szőke árnyalatok sosem mennek ki a divatból, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legújabb trendek is a jégszőke hajszín különböző árnyalatait helyezik a figyelem középpontjába. A Garnier Color Naturals termékcsalád, két új, intenzív és hosszan tartó színnel rukkolt elő. Ha már veled is előfordult, hogy hajfestés után egy-két héttel a hajad inkább emlékeztetett egy sárga szénboglyára, mint egy szép, szőke hajkoronára, akkor a Garnier Extra Világos Jégszőke (112-es árnyalat) és az Extra Világos Ezüstszőke (102-es árnyalat) árnyalatával ezt a „jelenséget” is elfelejtheted, hiszen a végeredmény gyönyörű, hamvas szőke lesz. A krémes hajfestéket három olajjal is gazdagították – olívával, avokádóval és karitével – ezek mind táplálják, és puhává varázsolják a hajat.

A termék ára: 1039 Ft

Készíts ellenállhatatlan báli sminket!maybelline1.jpg ()

A Maybelline New York sminkmestere, Larion Oscar merész báli sminkkollekciót és sminkeket álmodott meg az év ezen időszakára. Tisztítsd meg, majd hidratáld a bőrt, ezután az Affinitone korrektorral (1999 Ft) frissítsd fel a szem alatti területet. Ha az éjszakába nyúló bálokba is biztos alapokkal akarsz belevágni, akkor próbáld ki a vadonatúj, hosszantartó Affinitone 24H (2999 Ft) folyékony, légiesen könnyű alapozót, majd erre hintsd az ugyanebbe a termékcsaládba tartozó púdert (1999 Ft) és a barackos pirosítót. Ha „barokkos sikket” szeretnél megcélozni, szerezd be Eye Studio Quad – Purple Drama négyrészes szemhéjpúdert (2699 Ft), amelyben varázslatos színek bújnak meg. A levendula lilával satírozd át a felső szemhéjat, a szem külső sarkánál kissé felfelé, szép átmenettel satírozd el az árnyalatot.

A szempillák tövét a Master Precise szemkiemelő tussal (1999 Ft) hangsúlyozd ki, ezzel precíz vonalat húzhatsz, ami dörzsálló, garantáltan nem lesz maszatos a végeredmény. Bentről kifelé haladva vastagítsd a vonalat, a külső szélnél enyhén felfelé, ívesen fejezd be a műveletet. Végezetül jöhet a Volum’Express One By One Satin Black szempillaspirál (2399 Ft), ami csomómentesen dúsítja a pillákat. Egy másik gyönyörű szemsmink elkészítéséhez a hihetetlenül tartós Lasting Drama Gel Liner krémtusra lesz szükség, a felső szemhéjon belülről kifelé haladva, vastagítva vidd fel a tust, a külső szélnél ívesen enyhén túlhúzva. Alul a szemzugtól kicsit távolabb kezdd a tuskiemelést úgy, hogy középen elérje a szempillák tövét, majd kifelé haladva a felső ív párhuzamossága adja meg a távolságot. Figyelj, hogy az alsó kiemelés vége beljebb fejeződjön be. A hatást egy jó adag szempillafestékkel fokozd.

labello.jpg ()misssportyglam.jpg ()Boldog ajkak

A tökéletes sminkhez elengedhetetlenek az ápolt ajkak. Ehhez szerezd be a Miss Sporty “csók-doktorát” a Dr. Balm, görögdinnye ízű ápoló ajakbalzsamát (699 Ft). A halvány rózsaszín, a vidám fukszia, a klasszikus bordó és a piros bogyós gyümölcsös színek között válogathatsz. Ha az UV sugárzás miatt is aggódsz, akkor válaszd a Labello új Vitamin Shake vitaminokban gazdag, 10-es fényvédőfaktorral ellátott ajakápolóját (Vörös áfonya & málna    829 Ft, Acai bogyó & vadalma 829 Ft).

fructis.jpg ()Tiszta ragyogás

Belegondoltál már, hogy hajmosáskor mennyi vízkőmaradvány telepedik meg a hajunkon, amitől aztán a sörényünk fénytelen, durva tapintású és élettelen lesz? E probléma orvosolására találta ki a Garnier a Fructis Pure Shine termékcsaládját, ami innovatív összetételű sampont és balzsamot foglal magában. Vízkő elleni hatóanyagot tartalmaz, ami meggátolja annak káros hatásait. A Pure Shine-t citromsavval gazdagították, amely semlegesíti a meszes lerakódásokat, így hajad újra fényes és életerős lesz.

A termékek ára: Fructis Pure Shine sampon (799 Ft) és balzsam (799 Ft)

GPT_hajhullas_elleni_sampon.jpg ()Hajhullás, töredezés?

Ha folyton azon bosszankodsz, hogy hajmosáskor gyakorlatilag több hajszál landol a lefolyóban, mint ami a hajkoronádat sokasítja, akkor most jól figyelj! A Gerovital Plant Tratament bio hajápoló készítményei ugyanis csodákra képesek. A Gerovital hajhullás elleni sampon aktív növényi hatóanyagai erősítik a hajszálakat és serkentik az új hajhagymák növekedését. Emellé érdemes használni a hajhullás elleni szérumot is, mely megakadályozza a hajhagymák károsodását. Hosszú, fényes, egészséges hajra vágysz? Akkor spriccelj egy keveset a nedves lokniaidra a Gerovital töredezett hajvégekre való szérumából.  

lorealkekszemhejpor.jpg ()Mi szeretnél lenni: lehengerlő díva vagy varázslatos tündér?

A L’Oréal termékeivel a választás csakis rajtad áll! Ha kipróbálnád a francia márka egyike arcának, Freida Pinto szemet gyönyörködtető sminkjét, akkor eláruljuk a lépéseket. Fekete szemceruzával húzz vonalat a felső szempillák tövébe, az alsó pillákat pedig az írisztől kifelé keretezd. A belső és a külső szemzugba vidd fel a Color Infaillible 009-es (Permanent Khaki – 2419 Ft) szemhéjpúdert, a szemhéj mozgó részét pedig a Color Infaillible 006 (All Night Blue) szemhéjpúderrel árnyald. Ugyanezt a műveletet ismételd meg az alsó pillák alatt is. Az elbűvölő színek hatását fokozhatod, ha a pilláidat az extra fekete Mega Volume Collagen szempillaspirállal (4199 Ft) vonod be. Az eredmény rendkívül dús és tartós lesz, hiszen a spirál finomabb és homogénebb pigmenteket tartalmaz a maximális volumenért. A fényes hatásért pedig használd a regeneráló hajszeszt, mely egy kevés petróleumot is tartalmaz a hatékony szárazság elleni védelem érdekében.

maxfactorspiral.jpg ()300%-kal dúsabb pillák

Ha az esti jelenésedhez extra dús pillákat szeretnél, akkor válaszd a Max Factor legújabb „kis feketéjét”, a 2000 Calorie szempillaspirálok egyikét (2999 HUF). A mélyfekete Waterpoof Volume spirált, a vízálló dús szempillák mesterét, a Curved Brush Volume&Curl-t az íves, legyezőszerű pillákért, vagy a Dramatic Volume-ot a 300%-kal dúsabb hatásért. A Max Factor újdonsült spiráljai egyébként attól különlegesek, hogy folyékony kristályt tartalmaznak, ezért egyedülálló módon dúsítják a pillákat. A bennük lévő szilárd viasz pedig a hosszantartó hatást biztosítja, hogy egész nap tündökölhess.

rimmelmatchperfection.jpg ()Üde bőr

A Matt Morphonse alapozót (3999 Ft) vékony rétegben vidd fel a bőrödre, és egy pici kerüljön az ajkaidra is. Az életteli, üde összhatásért az ajkaidra vigyél fel a Glam Shine 185-ös (Aqua Lychee – 2799 Ft) – ből. Az orcáid pedig pompázzanak napsütötte, bronzos fényben a 240-es Brown arcpírral (3999 Ft). Ha fényesedésre hajlamos a bőröd, akkor a Rimmel legújabb Match Perfection Púdere (2399 Ft) az ideáls választás rimmelpuder.jpg ()számodra. Igazán friss, természetes hatást garantál, gyönyörűen beleolvad a bőrbe, ugyanakkor olyan tartós, hogy 14 órán át mattan tartja a bőröd. A pompás zafirkék csomagolás miatt pedig egészen biztosan nem fogod az üzletben hagyni! 

Ha már alig várod a nyarat, akkor mindehezz a legtökéletesebb választás a Rimmel  új Traffic Stopping szemhéjpúdere (2069 Ft), hiszen a selyem-finom textúrájú termék gazdag, vibráló színekkel idézi meg a közelgő jó időt. Minden palettában három egymással harmonizáló árnyalatot találsz, mellyel olyan tökéletesen kiemelheted a szemeidet, akár egy profi.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X