Főoldal > SZÉPSÉG > 6 dolog, amit muszáj beszerezned az idei nyárra

6 dolog, amit muszáj beszerezned az idei nyárra

fürdőruhakörömlakknyárszempilla
0

Írta: and

Homokóra-fürdőruha Felejtsd el a régi rusnya, alakformáló fürdőruhákat, vegyél egy homokóra-fürdőruhát! Most jön divatba Stella McCartney kreációja, amelyben garantáltan te leszel a legtrendibb és a legvékonyabb a tengerparton vagy a strandon. Az egyrészes fürdőruha világos színű, oldalán sötét betétekkel. Ezzel a trükkös megoldással karcsúsítja a derekat és formálja az alkatot a kritikus területeken, miközben igazán […]

Homokóra-fürdőruha

Felejtsd el a régi rusnya, alakformáló fürdőruhákat, vegyél egy homokóra-fürdőruhát! Most jön divatba Stella McCartney kreációja, amelyben garantáltan te leszel a legtrendibb és a legvékonyabb a tengerparton vagy a strandon. Az egyrészes fürdőruha világos színű, oldalán sötét betétekkel. Ezzel a trükkös megoldással karcsúsítja a derekat és formálja az alkatot a kritikus területeken, miközben igazán elegáns és szexi. Egy ilyen darabra mindenkinek szert kell tennie!

Vízi súlyzó

Ha nyáron neked sincs kedved az edzőtermi és az otthoni erősítő edzésekhez, akkor szerezz be egy pár vízi súlyzót és használd ki a víz felhajtóerejét! Az ízületkímélő vízi aerobicot mindenkinek bátran ajánljuk, idősebbeknek, jelentős súlytöbblettel, vagy mozgásszervi betegségekkel rendelkezőknek is. A poliuretán habból készült súlyzó elsőre pillekönnyűnek tűnik, de a vízben rájössz, hogy igazán kemény tréning végezhető vele. Szép tónusú tested pedig mindjárt meg is mutathatod a vízparton.

nyar2.jpg ()Barnulást elősegítő étrend-kiegészítő

Nyáron mindenképp érdemes barnulást elősegítő készítményt szedni, amely önmagában is barnít, napozás mellett pedig tartósabb és egyenletesebb barna bőrszín érhető el vele. Válassz olyan komplex készítményt, amely egyszerre tartalmaz barnulást segítő béta-karotint, luteint, likopint; a káros UV-sugárzástól védő antioxidánsokat és hialuronsavat a tónusos bőrért.

Vízálló szempillafesték

Nyáron nem kell sok pénzt költened a különböző sminktermékekre. Nyaralás alatt nem ajánlottak a különböző festékek és alapozók, mivel könnyedén beleéghetnek az arcbőrbe. Érdemes viszont befektetni egy jó minőségű, valóban vízálló szempillaspirálba, amely pár mozdulattal hatásosan feldobja az arcod. A waterproof szempillaspirálok valójában csak cseppállók, tehát érintésre elkenődnek. A water resistant fajták azonban teljesen vízállóak, dörzsöléstől sem kenődnek el, így gondfeledten élvezheted a pancsolást.

Színes körömlakkok

Idén nyáron a színes körömlakkok ugyanolyan fontosak a jó megjelenéshez, mint egy csinos ruha és szandál. Egyszerre hódítanak a pasztell árnyalatok (mint a menta, a mandarin, a tengerkék és a cukorka-rózsaszín) és az élénk színek (mint a korall, a narancs- és a citromsárga). Különleges, új trend a színátmenetes körömlakk, amellyel igazán felhívhatod magadra a figyelmet. Két fajtája is létezik, az egyik, amikor egy körömön belül van színátmenet, a másik, amikor a körmeinket egy szín öt különböző árnyalatával festjük ki. allergika.jpg ()

Egy jó testápoló

Akár napozás előtt vagy után használod, mindenképpen ajánlott beszerezned egy jó minőségű, tápláló testápolót. Az ALLERGIKA vizes testápolója érzékeny bőrre nagyszerű választás. Használatával elfeledkezhetsz a viszketésről, még a gyulladásra hajlamos, rendkívül érzékeny bőr is hálás megnyugvással fogadja ezt a selymesen könnyűlamer.jpg () emulziót. A teljes légmentességet biztosító adagolófejnek köszönhetően a krém nem oxidálódik, illetve nem kerülnek bele szennyeződések a használat során, így készítmény tartósítószerek nélkül is hosszan megőrzi kiváló minőségét. Gyógyszertárban kapható készítmény, melyet a német ALLERGIKA cég kutatói kifejezetten az allergiás, irritációra hajlamos bőr igényeit szem előtt tartva fejlesztettek ki. (3290 Ft) Ha tudsz rá áldozni, rendkívüli termék a La Mer legújabb testápolója, mely exkluzív dekonstruált vízeivel fokozza a hidratáló hatást. Különleges összetétele megvédi a bőrt a kiszáradástól, optimális nyugtató és tápláló hatást biztosít. Csökkenti a kisebb elszíneződések megjelenését, a bőröd finom és rugalmas lesz, nem ragad, az illata pedig egyeszerűen mennyei. (38000 Ft)

Fotó: Profimedia – Red Dot

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X