Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a nyár legszuperebb szépségújdonságai

Íme, a nyár legszuperebb szépségújdonságai

illatparfümsminkszépségújdonság
0

Írta:

Természetesen fiatalos A Springfield immáron nemcsak ruhákkal várja a divatkedvelőket, hanem fantasztikus színekkel

Természetesen fiatalos

A Springfield immáron nemcsak ruhákkal várja a divatkedvelőket, hanem fantasztikus színekkel megbolondított sminktermékekkel, amelyek leginkább a természetes és fiatalos stílusú nők kedvence lehet. A kollekcióban izgalmas tónusok közül válogathatsz, kenj a körmeidre például smaragd vagy türkiz körömlakkot, az ajkaidat pedig öltöztesd rubinvörösbe. Légy ellenállhatatlan a nyári estéken a Springfield Neon Lights kozmetikumaival, élénk árnyalataival, a mandarinnal, a naranccsal és a sárgával igazi feltűnő jelenség lehetsz. A nyári hangulatot csak fokozzák a koktélokra és fagyi kelyhekre emlékeztető szájfények, ezekből is könnyen megtalálhatod a kedvencedet.

springfield.jpg ()Az igazi édes élet

A L’Oréal Paris legújabb Miss Candy névre keresztelt kollekcióját a márka új nagykövete, a szépséges Palvin Barbi ihlette. A menthetetlenül kacér, feltűnő és friss Miss Candy a nyár vérpezsdítő, trendi színeit helyezi a figyelem középpontjába: a tüzes narancsot, a korallt és a türkizt. A türkizárnyalatú szemfestékkel (2419 Ft) hódolhatsz az idei nyarat fémjelző „víz-imádatnak”, míg a hűsítően színpompás Glam Shine Miss Candy Gloss (2849 Ft) szájfénnyel az ajkaidra irányíthatod a figyelmet.

bbkrem.jpg ()Mattító BB krém

A Garnier méltán nagy sikerű BB Cream termékcsaládja új taggal bővült, melyet mattító hatása miatt kifejezetten fénylő bőrre fejlesztettek ki. Olajmentes összetétele ultra-nedvszívó perlittel és ásványi pigmentekkel gazdagított, hogy megfeleljen a fénylő bőr igényeinek. Ez a BB (Beauty Balm) krém (2290 Ft) egyesíti az all-in-one technológiát, egy leheletnyi alapozó hatással, egy tartósan ápoló krémben az egy lépésben elérhető, azonnal tökéletes bőrért. 5 in 1 Bőrtökéletesítő krém: mattít, csökkenti a pórusokat, hidratál, fokozza a bőr ragyogását és SPF 20 fényvédővel ellátott.

maybelline.jpg ()Áttetsző és gyümölcsös

Az ajkak ápolására nyáron különösen oda kell figyelni, de ezt most egy füst alatt elintézheted a rúzsozással. A Maybelline Color Sensational Popsticks (1699 Ft) gyümölcsös ajakbalzsamra emlékeztet leginkább, ami sokáig magas fényt biztosít, így a hosszantartó strandolások közepette is megállja a helyét.

Igéző tekintet és valódi színkavalkád

A Max Factor Eye Brightening Tonal Black szempillaspiráljával (2999 Ft) még vibrálóbbá varázsolhatod a természetes szemszínedet. Valódi újdonságról van szó, ami egyszerre dúsít és kiemeli a szem természetes árnyalatát. A Max Factor Max Colour Effect mini körömlakkja 20 féle új szuper árnyalatban pompázik, amelyeket egytől-egyig a tavaszi-nyári kifutók világa inspirált. Akár naponta váltogathatod az izgalmasabbnál izgalmasabb színeket a körmeiden, csak is a képzeleted szabhat határt a kísérletezgetésben. A Max Factor háza táján akad még egy újdonság, egy kétvégű ajakrúzs, a Flipstick (3199 Ft), amelynek színeit szabadon keverheted, így biztos, hogy megtalálod a stílusodat leginkább tükröző ajakszínt.

avonsupershock.jpg ()Sokkolóan szexi szájfény és egy fantasztikus illat…

Az Avon is készült a fülledt nyári éjszakákra, még hozzá a SuperShock szájfénnyel (1099 Ft), amelynek innovatív applikátorával még több szájfényt vihetsz fel, ezzel pedig drámai színt, szuper fényt és teltebb hatást adhatsz az ajkaidnak. Ha pedig egy felejthetetlen nyári illatot szeretnél magadra fújni, akkor próbáld ki az Eternal Magic Enchanted kölnit (3049 Ft), amelynek fő illatjegye az ibolya, de emellett a málna és az érzéki kasmírfa is gondoskodik arról, hogy igazi csábító légy a fergeteges nyári bulikban.

avondrama.jpg ()Szuperdrámai pillák

Az AVON új SuperDrama szempillaspirálját (2340 Ft) a gyönyörű modell Irina Shayk ajánlja, aki a világhírű portugál focista Christiano Ronaldo barátnőjeként vált ismertté. Az orosz modell ma a legkeresettebb topmodellek egyike, az Intimissimi fehérnemű márka arca, aki a Superdrama szempillaspirállal még elbűvölőbb.

lorealaftershave.jpg ()Kényeztetés a pasidnak

A borotválkozás égető érzést és irritációt okozhat. Borotválkozás után a bőrnek többre van szüksége, mint frissességre. A Men Expert termékcsalád új tagja, az ultrafriss after-shave lotion ápoló és nyugtató hatóanyagokkal van gazdagítva a hármas hatásért: hidratál, nyugtatja és felébreszti a bőrt. (1999 Ft)bioderma.jpg ()

Extra kímélő dezodor

A Bioderma Sensibio Deo extra kímélő, izzadás szabályozó golyós dezodor (2995 Ft) 24 órás hatékonysággal túlérzékeny, vagy normál bőrre semleges illattal. Ha mindenre érzékeny vagy, ebben biztosan nem fogsz csalódni!

Gerovital.jpg ()Védd a bőröd!

A barátságos árairól és természetes összetevőiről ismert Gerovital termékcsalád oxibenzon- és parabénmentes, és tagjai között megtaláljuk az érzékeny, allergiára hajlamos bőrűeknek kifejlesztett speciális hipoallergén készítményeket. A Gerovital Sun termékcsalád tagjai között megtalálhatóak a hagyományos 6, 15, 20, 30 és 50 faktoros fényvédők, a kifejezetten gyermekek számára ajánlott napvédő tej, valamint a különleges védelmet nyújtó, öregedésgátló napozókrém arcra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X