Főoldal > SZÉPSÉG > Különleges szépítő kényeztetésre vágysz? (x)

Különleges szépítő kényeztetésre vágysz? (x)

kényeztetéskezelés
0

Írta: and

Stresszűző multivitamin-koktél Ha feszült vagy, és ez a bőrödön is meglátszik, a Jean D’Arcel C-vitaminos rituáléját neked találták ki! A kezelés lágy, enzimekben gazdag peelinggel kezdődik, majd antioxidánsokkal dúsított gél és A-, C-, E-, F-szépségvitaminokat tartalmazó ampulla kerül az arcodra. Megújulnak a bőröd rugalmasságáért felelős kollagénrostok, energiával telik meg az arcod és a dekoltázsod.  A […]

Stresszűző multivitamin-koktél

Ha feszült vagy, és ez a bőrödön is meglátszik, a Jean D’Arcel C-vitaminos rituáléját neked találták ki! A kezelés lágy, enzimekben gazdag peelinggel kezdődik, majd antioxidánsokkal dúsított gél és A-, C-, E-, F-szépségvitaminokat tartalmazó ampulla kerül az arcodra. Megújulnak a bőröd rugalmasságáért felelős kollagénrostok, energiával telik meg az arcod és a dekoltázsod.  A rituálé megkoronázásaként egy revitalizáló krémmaszkot kapsz, a szem környékét pedig feszesítő, hidegen fagyasztott algalapocskákkal ápolják. 

arcpakolas.jpg ()Kaviáros frissesség

Nem volt elég időd aludni, így fáradtnak tűnik a bőröd? A Jean D’Arcel kilenclépcsős kaviáros kezelése segít életet lehelni sejtjeidbe! – A szépülés első lépése egy finom kagylóőrleményes arcradír. Majd zöld aventurin és vörös jáspis féldrágaköves nyirokmasszázzsal egybekötve, kristálytiszta bretagne-i forrásvizet, kaviárkivonatot és intelligens fényvédő komponensű készítményeket viszünk fel – mondja Torhosi Tünde, a NaturMed Hotel Carbona és a Spirt Hotel Thermal Spa beauty menedzsere. A hatóanyagok egy speciális elektrokozmetikai eljárással, mezoforézissel jutnak a bőrbe, így a mélyebb rétegek is magukba szippantják a tápláló kivonatokat.

Sellő selymesség

Hozd el az életerőt az óceán mélyéről, és ápold arcod, dekoltázsod tengeri selyemmel, algákkal és planktonokkal! – Különösen a száraz, vízhiányos a bőrtípus hálálja meg tengeri selymet és plankton-kivonatot tartalmazó ampullát, illetve a nyugtató szemmaszkot- mondja a szakértő. A tengeri algás pakolással helyreáll a bőröd vízháztartása. 

Reszkessetek, pigmentfoltok!

Úgy érzed, a környezeti hatások igénybe veszik arcodat, ezért gyakran piros vagy irritált? Az Arcelmed kezelés erősíti a bőr szerkezetét, aloe verával, avokádóval és olívaolajjal nyugtatja, hidratálja, kiváló a pigmentfoltok halványítására is. – Ez a rituálé a kozmetika új generációját képviseli, hiszen az orvosi terápiát kísérő kezelésekhez is kapcsolódik – teszi hozzá Torhosi Tünde.

spirit2.jpg ()Vérpezsdítő cellulitstop

Ha makacs narancsbőr ellen keresel profi megoldást, ne hagyd ki a tengeri sós testtekercselést. A szépítő rituálé során egymást követi a kellemes, megnyugtató, meleg tekercselés és a hűsítő-frissítő masszázs. – A tekercseléshez használt bandázsok alatt a koffein, a mentol, a tigrisfű és a kamilla fő aromaanyaga, a bisabolol kifejthetik hatásukat, miközben testedet egy takaróba beburkolva, lágy zenére pihenhetsz.

Wellness Cafe tipp: Otthon is betekercselheted a kényes testtájakat tengeri sóba áztatott bandázsokkal! Lazíts így 45 percig, végül algás feszesítő géllel fejezd be a házi kezelést.

Bővebb információ: www.spirithotel.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X