Főoldal > SZÉPSÉG > 5 tuti tipp: így védd a frizurád az esőtől

5 tuti tipp: így védd a frizurád az esőtől

esőfrizurahaj
0

Írta: and

Őszi védelem, kívül-belül A nyári napos és derült idő után sajnos jön a csapadékos ősz

Őszi védelem, kívül-belül

A nyári napos és derült idő után sajnos jön a csapadékos ősz. A szezonális viharok alaposan tönkre tudják tenni, nemcsak a hangulatodat, a hajadat is. Az esős, szeles, viharos időt sokkal szórakoztatóbb az ablakból nézni, mint kimenni az utcára. Ha mégis el kell hagynod a lakást, adunk pár egyszerű tippet, hogy ne egy madárfészekkel a fejeden kelljen sétálnod. Csak olvasd el az alábbi trükköket, és megtudod, hogyan.

Ne szárítsd meg a hajad teljesen és használj gélt!

Hagyd a hajad picit nyirkosan, és kend be fixáló termékkel, amely megakadályozza, hogy a vízmolekulák felfújják a hajad, amint kilépsz. Ha szép, teljesen egyenes hajad van, akkor lehetséges, hogy neked ez a tipp kevésbé fog használni, mert a lapos haj alapból problémásabb.

haj2.jpg ()Használj sok hajsprayt!

A hajspray bevonja a hajszálaidat, így helyén tartja a hajkoronádat. A plusz nedvesség ezáltal nem tud behatolni a hámrétegbe, amely a tönkrement frizura legfőbb oka a nedves időben.

Hordj kapucnis esőkabátot!

Az esernyő viszonylag szárazon tart, azonban ha teljesen meg akarod óvni a hajad a nedvességtől, viselj ódivatú műanyag védősapkát, de a legjobb, ha beszerzel egy trendi kapucnis esőkabátot.

Használj nedvességtaszító hajsprayt!

Egy egyenesítő, nedvességtaszító hajspray valódi segítség azoknak, akik állandóan harcolnak a felálló hajszálaikkal. A spray akadályt képez a hajad és a csapadék között a levegőben.

Fond be a hosszú hajad!

A fonat a legjobb megoldás arra, hogy a göndör hajad kordában tartsd. Ráadásul, ez a frizura sokkal jobban tart viharos szélben is, mint a többi. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X